9

Qupid
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

9
Klantenservice en Klachtenafhandeling

Qupid

Qupid is een Nederlandse dating site die werd opgericht voor mannen en vrouwen op zoek naar vriendschap, contact of meer. De website biedt de mogelijkheid om berichten te delen met andere gebruikers en werkt met fictieve profielen voor entertainment doeleinden. Qupid heeft meer dan 165.000 leden, waarvan 17.500 succesvol waren. Gebruikers kunnen een account registreren en erotische berichten naar andere gebruikers sturen met behulp van credits die met geld gekocht kunnen worden. De site wordt gecontroleerd op scam, biedt betrouwbare service en is anoniem volgens Qupid. Gebruikers kunnen ook een toegangsverbod aanvragen indien gewenst. Voor vragen en contactmogelijkheden kunnen gebruikers terecht op de website.

Wat zeggen de reviews?

De Service van Qupid.nl wordt geprezen vanwege de gemakkelijke navigatie en efficiënte matching-systeem, maar sommige gebruikers klagen over lange wachttijden bij klachtenafhandeling. Over het algemeen lijkt deze datingsite een goede keuze te zijn voor singles die op zoek zijn naar een partner.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

9
Thumbs-Up 4
Thumbs-Down 0
  • "Gemakkelijke navigatie en eenvoudig aanmeldingsproces"
  • "Duizenden andere singles om mee te communiceren"
  • "Efficiënt matching-systeem met persoonlijkheidstest"
  • "Vriendelijke en georganiseerde klantenservice"
De Service van deze datingsite wordt geprezen om de gemakkelijke navigatie en het efficiënte matching-systeem met persoonlijkheidstest. Daarnaast wordt de klantenservice als vriendelijk en georganiseerd ervaren. Enige punt van kritiek is dat sommige gebruikers klagen over de lange wachttijden bij het afhandelen van klachten. Overall lijkt deze datingsite een goede keuze te zijn voor singles die op zoek zijn naar een partner.