ProBrace

Alle reviews

ProBrace

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

ProBrace

Als u tijdens het hardlopen of skieen een kniebrace nodig heeft dan kun je hiervoor bij verschillende online aanbieders terecht. Welke kniebrace geeft je bijvoorbeeld het beste resultaat als je meniscus klachten hebt? Door reviews van klanten te lezen krijg je duidelijk inzicht in de diverse modellen die er verkocht worden en welke service de online shops die ze verkopen te bieden hebben. Probrace uit Amersfoort is een van die webshops waar je braces, bandages en andere hulpmiddelen kunt bestellen. In hun beoordeling op onze website delen klanten hun meningen en ervaringen over de producten die deze online aanbieder verkoopt.

Over Probrace
Probrace in Amersfoort heeft een eigen team dat bestaat uit specialisten zoals fysiotherapeuten en orthopedisch instrumentmakers. Deze medewerkers kunnen klanten op de juiste wijze voor passende adviezen en de juiste producten voorzien. Je kunt voor vragen contact opnemen met de klantenservice waar je een afspraak kunt maken voor een bezoek om de sportbrace die je voor je enkel of pols nodig hebt te kunnen passen. Natuurlijk kun je de beschikbare producten uit her assortiment ook rechtstreeks in de online shop bestellen. Voor de betaling van een bestelling kun je gebruik maken van creditcard, PayPal, iDEAL of AfterPay. De producten die je voor 17.00 uur besteld worden al de volgende werkdag bij je thuisbezorgd.

De producten en diensten van Probrace
Je kunt bij deze online shop winkelen als je dringend een brace nodig hebt om spieren en gewrichten te ondersteunen. Probrace verkoopt onder meer elleboogbraces, duimbandages, enkelbraces en kniebraces. Verder worden er hulpmiddelen zoals douchehoezen, elleboogkrukken en mitella's verkocht. Hebben je voeten ondersteuning nodig in de vorm van steunzolen? Probrace biedt diverse soorten steunzolen aan. Zo kun je onder meer kiezen uit inlegzolen, hielspoorzolen of hakverhoging. Als webshop is deze winkel aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk, wat zeker en veilig winkelen zou moeten waarborgen. Mocht je na ontvangst van een product van Probrace niet tevreden zijn dan heb je 14 dagen de tijd om het retour te sturen. Daarnaast is er op deze site veel informatie te vinden over blessures die je tijdens het sporten op kunt lopen en hoe je ze het beste kunt behandelen met de producten die Probrace te bieden heeft.

Reviews en commentaren over Probrace
Heb jij als klant klachten over Probrace of wil je iedereen laten weten hoe tevreden je bent over de producten die je er bestelde? In beide gevallen kun je geheel kosteloos een review op onze website achter laten. Door dat te doen kun je laten weten of Probrace betrouwbaar is en hoe het bedrijf met klanten en hun wensen omgaat. Is het retoursturen van producten bij Probrace echt zo eenvoudig als beweerd wordt? Hoe makkelijk is het om een kortingscode van Probrace te bemachtigen en te gebruiken? Beschrijf jouw ervaring uitgebreid in de beoordeling die je op onze site gaat posten. Consumenten die Probrace nog niet vertrouwen zijn hard op zoek naar de ervaringen en meningen van klanten zoals jij om zich een beter beeld van deze online shop te kunnen vormen.