Postcode Zorgcollectief

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Postcode Zorgcollectief

Voor heel veel Nederlanders is de verplichte ziektekosten verzekering een grote kostenpost. Ondanks de maandelijkse premie die voor deze zorgverzekering betaald dient te worden, zijn helaas niet alle ziektekosten gedekt. Voor bijna alle vergoedingen die uit de basisverzekering vergoed worden, geldt een eigen risico, en sommige kosten zoals bijvoorbeeld kosten voor de tandarts zijn van verzekering uitgesloten. Bij sommige verzekeraars kan daarom een Aanvullende Ziektekostenverzekering afgesloten worden. Deze aanvullende verzekeringen verschillen per maatschappij. De verzekeringsmaatschappijen mogen zelf bepalen welke kosten in deze aanvullende verzekering opgenomen worden en tegen welke maandelijkse premie. Daarom is het als consument noodzakelijk om kritisch te blijven. Wilt u meer weten over de Postcode Zorgcollectief? Lees hier de ervaringen van anderen, of laat zelf uw persoonlijke beoordeling achter over dit bedrijf. Bij ReviewsBird.nl draait alles om de consument. Alle reviews worden door ons geplaatst, zowel negatieve als positieve reacties

Over Postcode Zorgcollectief
In 2007 besloot het assurantiekantoor met de naam Herland Pensioen en Zorg in Heerlen een samenwerking aan te gaan met Nationale Nederlanden. Ze ontwikkelden samen een collectieve ziektekostenverzekering, waarbij niemand uitgesloten zou worden. Een verzekering voor alleenstaanden, gezinnen, werkzoekenden, ondernemers, studenten en gepensioneerden. Als kernpunten worden een gezonde en actieve levensstijl gekozen. Deze ziektekostenverzekering kreeg de naam Postcode Zorgcollectief, en bied ziektekostenverzekeringen van Nationale Nederlanden tegen een zeer scherp tarief.

Producten en Diensten van Postcode Zorgcollectief
Het Postcode Zorgcollectief heeft meer dan meer dan 34.000 leden. En, hoe meer leden, des te sterker is de onderhandelingspositie van Herland Pensioen en Zorg. Dit zorgt voor een goede prijsonderhandeling met Nationale Nederlanden over de verschuldigde premie en de dekking van de kosten opgenomen in de aanvullende verzekering. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 30% per maand wat over een jaar een besparing van enkele honderden euro’s kan opleveren. Het is een landelijke verzekering en het kan ook niet anders dan dat u bij Postcode Zorgcollectief zelf mag kiezen welke zorgverlener of naar welk ziekenhuis u wilt gaan. Als nieuw lid kunt u rekenen op een leuk welkomstgeschenk zoals de Persoonlijke Gezondheidscheck of een gratis check-up bij een officieel Sportmedische adviseur.

Complimenten, Klachten en Tips over Postcode Zorgcollectief

Het Postcode Zorgcollectief is een collectieve ziektekostenverzekering die is ondergebracht bij Nationale Nederland en wordt aangeboden door Herland Pensioen en Zorg. De slagzin voor deze verzekering is ‘een verzekering die een sportief en gezonder leven’ promoot. Heeft u ervaring met deze verzekering? Wat vind u van de premie, de dekking en de beloofde welkomstgeschenken? Graag horen wij van u wat u van de service vind van de medewerkers. Bent u juist zeer vriendelijk te woord gestaan, en goed geholpen? Negatieve, maar ook positieve verhalen zijn op onze website van harte welkom! Laat daarom ook uw review bij ons achter zodat andere consumenten aan de hand van deze persoonlijke beoordelingen een betere keuze kunnen maken bij het afsluiten van hun verzekeringen. ReviewsBird.nl is er voor u! En zonder uw input kunnen wij niet. Help mee aan de bouw van een platform waarin wij onze ervaringen met elkaar kunnen delen, zonder dat de bedrijven hier invloed over hebben.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Kian Aktaş 1 jaar geleden
9.5
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Postcode Zorgcollectief. Hun collectieve zorgverzekering heeft me geholpen om kosten te besparen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van...

Alle reviews ( 1 )

Uitstekende service tegen betaalbare prijzen: een review van Postcode Zorgcollectief

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Postcode Zorgcollectief. Hun collectieve zorgverzekering heeft me geholpen om kosten te besparen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de zorg die ik nodig heb. Wat ik vooral waardeer aan Postcode Zorgcollectief is hun focus op een gezonde levensstijl en preventieve zorg. Ik heb toegang gekregen tot verschillende programma's en kortingen op activiteiten die me hebben geholpen om fit te blijven en het risico op gezondheidsproblemen te verminderen. Bovendien was hun klantenservice uitstekend, altijd vriendelijk en behulpzaam in het beantwoorden van al mijn vragen over mijn polis. Ze maakten het proces snel en gemakkelijk voor mij, waardoor ik meer tijd kon besteden aan belangrijkere dingen in mijn leven. Al met al kan ik Postcode Zorgcollectief ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het besparen van geld op hun ziektekostenverzekering terwijl ze nog steeds hoogwaardige zorg ontvangen.

K
Kian Aktaş 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!