Porton reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Porton

Porton Cloudstorage

biedt opslagmogelijkheden in de cloud voor zakelijke en particuliere klanten. Deze dienst wordt aangeboden door Maxx-XS BV dat gevestigd is in Driebergen-Rijsenburg. Porton is een van de vele aanbieders van clouddiensten dus wat mag je ervan verwachten? Hoeveel beter of slechter is deze dienst dan die van andere aanbieders? Waar moet je op letten als je clouddiensten van Porton of andere bedrijven afneemt? Laat je aan de hand van commentaren en ervaringen van andere klanten voorlichten over de voor- en nadelen van elke aanbieder. Je kunt daarvoor de reviews van consumenten op onze website raadplegen. Door dat te doen weet je uiteindelijk precies wat je te wachten staat.

Over Porton

Belangrijk om te weten is dat de databunker waar Porton alle informatie en data van klanten opslaat centraal in Nederland gelegen is. Daardoor valt de Porton Private Clouddienst onder de Nederlandse wet en dit betekent dat je niet zonder opgave van reden bespioneerd of afgeluisterd mag worden. De diensten die je voor jouw dataopslag bij Porton afneemt kun je veilig betalen met een creditcard. Voor meer informatie over betalingen kun je de rubriek met meest gestelde vragen op de site van Porton bekijken of contact opnemen met de medewerkers van de Porton klantenservice die telefonisch en schriftelijk bereikbaar zijn. Porton raad je aan om schriftelijk al je vragen te stellen, op die manier kunnen ze je het snelst antwoord geven.

De verschillende clouddiensten van Porton

Bij Porton kun je terecht voor een back-up van al je bestanden zoals foto's, muziek, video's en natuurlijk zakelijke documenten. Voor een vast bedrag per maand krijg je een persoonlijke private cloud waar je al je data op elk moment kunt opslaan. Het bedrag dat je per maand betaalt voor een Porton Cloud hangt af van het aantal GB dat je nodig hebt. Hoeveel GB kun je maximaal bij Porton kwijt? Porton Private Cloud begint bij 200 GB en eindigt bij 3000 GB aan opslagruimte. De software om al je bestanden op te slaan zijn te gebruiken voor Windows, Mac en Linux en de Porton apps zijn er voor Apple, Android en Windows telefoons. De Porton Cloud is maandelijks opzegbaar en op de site vind je uitgebreide handleidingen en instructies over hoe de Porton cloud in zijn werk gaat. Bovendien kun je de cloud van Porton een maand lang gratis proberen.

Reviews en klachten over Porton

Zijn er nadelen verbonden aan het gebruik van Porton Cloud? Laat dat weten door een Porton review op onze website te plaatsen. Door dat te doen kun jij als klant andere klanten informeren over waar zij op moeten letten als zij van de diensten van Porton gebruik willen maken. Vanzelfsprekend is een lovende Porton review ook van harte welkom op onze site. Alleen als iedere klant een eerlijke en oprechte recensie over Porton schrijft zijn wij in staat te laten zien hoe Porton werkelijk door klanten zoals jij gewaardeerd wordt. Vind je de maandelijkse kosten reëel voor de service die je krijgt? Hoe gaan de medewerkers van Porton met je om als je klachten of vragen hebt? Geef met jouw beoordeling antwoord op dit soort vragen om het voor iedereen een stuk duidelijker te maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review