Perry Sport

Alle reviews

Perry Sport

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Perry Sport

Bewegen is gezond, dat weet iedereen. Wandelen, fietsen, voetbal of tennis. Wat je ook doet, sporten is een van de beste manieren om gezond en fit te blijven. Wat je ook doet, verschillende sporten behoeven elk hun eigen soort kleding of attributen. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe sportkleding of –accessoires, kun je terecht komen bij Perry Sport.

Perry Sport is een winkelketen met een online shop en fysieke winkels. Voordat je overgaat op jouw aankoop, kan het echter verstandig zijn om even na te gaan wat anderen over deze winkel te vertellen hebben. Wat zeggen de Perry Sport beoordelingen eigenlijk? Zijn er negatieve, of juist positieve Perry Sport reviews die je belangrijke informatie kunnen geven? Kijk daarom snel verder om te zien wat mensen bij ReviewsBird te zeggen hebben over Perry Sport.

Over Perry Sport
Perry Sport is een winkelketen die al sinds 1866 actief is. Het eerste filiaal werd destijds onder de naam Perry & Co in Amsterdam aan de Kalverstraat geopend. Er is in de jaren daarop regelmatig van eigenaar gewisseld en flink uitgebreid tot er in 2015 ongeveer 70 Perry Sport vestigingen verspreid over Nederland had. De 70 vestigingen maakten echter niet genoeg winst en begin 2016 werd Perry Sport failliet verklaard, waarop de winkelketen overgenomen is door het Britse JD Sports Fashion plc.

Sindsdien is de aanwezigheid van deze winkelketen afgenomen in de winkelstraten, maar uitgebreid op het digitale vlak. Er is een website waar je online producten kunt bestellen en deze binnen vijf werkdagen thuisbezorgd kunt krijgen. Echter kun je ook nog altijd een Perry Sport filiaal binnenstappen. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch of een andere stad woont, er is een grote kans dat er een Perry Sport filiaal in de buurt is.

Producten en diensten van Perry Sport
Bij Perry Sport kun je terecht voor het kopen van sportkleding. Wanneer je de website bezoekt, kun je direct navigeren naar jouw sport. Zo kun je onder meer kiezen kiezen uit voetbal, training, wandelen of wintersport. Ook kun je meer algemeen zoeken via de zoekbalk of de merkenselectie. Bij Perry Sport kun je ook zoeken op zowel dames- en herenkleding, zodat je niet eindeloos door de verkeerde maten hoeft te scrollen.

Bij kleding kan het natuurlijk handig zijn om het eerst even aan te passen voordat je tot een aankoop over gaat. Dit kun je doen bij één van de filialen die Perry Sport heeft. Op de website van Perry Sport kun je onderin klikken op ‘zoek een winkel’ om een alfabetische lijst met filialen in Nederland weer te geven. Waarna je één van de filialen hebt geselecteerd, kun je ook direct van die Perry Sportopeningstijden weergeven, zodat je niet voor een gesloten deur hoeft te staan. De allereerste Perry Sport winkel aan de Kalverstraat bezoeken zit er echter niet meer in; dit filiaal is in juni 2021 definitief gesloten.

Heeft Perry Sport Kortingscodes?
Wanneer je wel aankopen wilt doen, maar net even krap bij kas zit, kan het zijn om te speuren naar kortingen. Via de categoriebalk bovenin de website kun je naar alle producten met korting navigeren, om zo de eventuele koopjes er direct uit te kunnen vissen. Ook kun je bij het afrekenen van je winkelmandje een Perry Sport kortingscode invoeren indien je hierover beschikt. Hiermee zal het totaalbedrag van je bestelling ook net wat lager uitvallen.

Klachten, complimenten of tips voor Perry Sport
Wanneer jij al eens hebt besteld bij Perry Sport, horen we graag wat je ervan vindt. Was je tevreden over de afhandeling van je bestelling? Was de kwaliteit van het product in orde? Alle details over jouw Perry Sport ervaringen zijn welkom! Wacht daarom niet langer, en laat direct een review achter. Bedankt voor je tijd!