PatPat

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7
100.0% zou hier weer kopen

PatPat

PatPat is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat zich focust op het aanbieden van een winkelplatform voor moeders om deals voor zichzelf en hun gezin te vinden, zonder dat ze daaraan veel tijd hoeven te besteden of veel geld hoeven te spenderen. Op deze website kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over PatPat lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent.

Over PatPat

PatPat werd opgericht in het jaar 2014 door goede vrienden Albert Wang (nu CEO) en Ken Gao (nu COO). Het bedrijf werd opgericht in het Amerikaanse Mountain View in California. Albert en Ken behaalden allebei hun masterdiploma aan de Carnegie Mellon University in Pittsburgh. Ze werkten kort daarna ook samen als Principal Engineers bij het Amerikaanse bedrijf Oracle. Toen Ken zijn eerste kind verwachtte ontdekte hij dat het in de kinderkleding industrie ernstig ontbrak aan modieuze en functionele opties. Daarom creërden de twee vrienden samen het winkelplatform dat het bedrijf vandaag de dag is.

Producten en diensten van PatPat

Of het nu gaat om de eerste schooldag, een speelafspraakje, een dagje thuis of juist een vakantiemoment, PatPat probeert er voor te zorgen dat u en uw hele gezin glimlachen. Het bedrijf biedt daarom een groot assortiment aan "schattige" kwaliteitskleding aan tegen lage prijzen. Dit doen ze met als missie om gezinnen over de hele wereld meer vreugdevolle momenten te kunnen beleven. Ook veiligheid en kwaliteit staan bij het bedrijf hoog in het vaandel, zo gaan zij verder dan wat wettelijk verplicht is om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen.

Het bedrijf onderscheidt zich van andere soortgelijke bedrijven door rechtstreeks met productfabrikanten samen te werken, hierdoor kunnen ze de laagste prijzen in de branche aanbieden. Zeg dus maar dag tegen de tussenpersoon en hallo tegen de lage prijzen doordat het bedrijf geen gebruik maakt van dealers of groothandels. U kunt gratis de app van het platform downloaden of u kunt via de online webshop winkelen. Als u uw vrienden uitnodigt om de app te downloaden en te winkelen krijgen zij een extra vijf dollar korting op hun eerste bestelling. Zodra ze hun eerste deal hebben gesloten ontvangt u ook een winkeltegoed van vijf dollar. Zo hebben u en uw vrienden beide voordeel.

Aanbevelingen, klachten en tips over PatPat

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over PatPat? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over PatPat op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over PatPat vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over PatPat of laat uw eigen ervaring door middel van een review over PatPat nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Bilal de Bruin 1 jaar geleden
7
Ik heb onlangs een aantal producten gekocht bij PatPat. Ik moet zeggen, ik ben echt onder de indruk van hun service en selectie van baby- en kinderkleding! De website is zeer gemakkelijk t...

Alle reviews ( 1 )

3 characters Geweldige Selectie & Service Bij Online Winkel 'Patpat'

Ik heb onlangs een aantal producten gekocht bij PatPat. Ik moet zeggen, ik ben echt onder de indruk van hun service en selectie van baby- en kinderkleding! De website is zeer gemakkelijk te gebruiken en biedt een grote selectie aan kleding voor pasgeborenen, peuters en kinderen. Wat me vooral opviel was de enorme variëteit aan maten - mijn kinderen zijn verschillende leeftijden en het was geweldig om één winkel te vinden waar ik alles kon krijgen wat ik nodig had! Een ander groot pluspunt waren de prijzen - ze waren veel lager dan die in fysieke winkels of andere online retailers die ik bekeken had. Bovendien biedt PatPat dagelijkse deals waardoor je nóg meer kunt besparen. Het hele bestelproces verliep soepel en bezorging was zeer snel - binnen slechts enkele dagen ontving ik al mijn aankopen! De kwaliteit van de producten heeft me ook niet teleurgesteld. Alles zag er precies zo uit als op de website afgebeeld werd. Over het algemeen kan ik PatPat ten zeerste aanbevelen aan iedere ouder of toekomstige ouder die op zoek is naar betaalbare maar toch stijlvolle kleding voor zichzelf of hun gezin. Je zult zeker niet teleurgesteld worden!

B
Bilal de Bruin 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!