paagman ervaringen, reviews en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Paagman

Voor sommige producten die we (bijna) dagelijks consumeren, zoals bijvoorbeeld boeken, postzegels of koffie geldt dat we regelmatig op zoek zijn naar bedrijven om deze opnieuw aan te schaffen. Terwijl je opzoek bent geweest naar een bedrijf waarbij je dit kunt doen, ben je misschien al eens eerder bij Paagman terecht gekomen.

Voordat je producten bij Paagman gaat bestellen wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Daarbij kan je denk aan zaken als: wat kan ik vinden in het assortiment van Paagman? Hoe zit het met de garantie en kwaliteit van hun producten? Kan ik als bedrijf ook grote bestellingen plaatsen bij Paagman? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn over mijn aankoop? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze website, Paagman beoordelingen en reviews lezen, zodat je zelf kunt bepalen of het bedrijf iets is voor jou.

Wat is Paagman

Paagman is een bedrijf dat stelt dat ze het dagelijkse leven van hun klanten een stuk leuker en makkelijker willen maken. Oorspronkelijk werd de onderneming opgericht als boekhandel in 1951 in Den Haag.

Het bedrijf bevestigd dat ze zich niet veel onderscheiden van de competitie op het gebied van de producten die zij verkopen. Wat maak Paagman dan wel speciaal? Volgens het bedrijf zelf staat Paagman bekend voor hun buitengewone klanttevredenheid. In elk onderdeel waarmee ze de klant tevreden kunnen stellen probeert de onderneming uit te blinken. Paagman valt fysiek verspreid door Nederland, of online te bezoeken.

Producten en diensten Paagman

Ben je nieuwsgierig naar de producten en diensten die Paagman te bieden heeft? Dan kan je die op hun website bekijken. Eenmaal op de homepagina beland, staan er gelijk diverse producten voor je klaar. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan boeken of schoolspullen. Ook is het mogelijk om via de homepagina artikelen te vinden, om zo zelf inspiratie op te doen. Om doelgerichter te sorteren kan je bovenaan kiezen uit een van de volgende categorieën: Home, Agenda & News, Boeken, Villa Paagman, Kantoor, Scholen, Kicking Horse Café. Die zijn weerd onverdeeld in kleinere sub-categorieën. Als je op een product klikt kan je daarvan een toepasselijke omschrijving, met productinformatie, foto’s en prijs bekijken.

Ben je klaar om te bestellen? Dan kan je voor het betalen gebruik maken van verschillende betaalmethodes, zoals: iDEAL, Visa, Mastercard, Credit Card, Boekenbon en VVV Cadeaukaart. Vrijwel alle artikelen worden na bestellen binnen Nederland de volgende dag nog geleverd. Over bezorgen, retourneren en bestellen valt nog meer te lezen op de website van Paagman.

Fysiek bezoek

De winkels van het bedrijf kan je ook in persoon bezoeken, dat is mogelijk in een aantal steden waaronder: Vestiging Fred Den Haag, Vestiging Centrum Den Haag, Vestiging Mall of the Netherlands of Vestiging Delft.

Naast die winkels kan je ook nog het Kicking Horse Café bezoeken van het bedrijf, waar je kunt genieten van hun menukaart. Het idee achter het café stamt af van de Canadese Rocky Mountains, waarbij Paagman geprobeerd heeft om in 1999 een stukje van die omgeving over te brengen naar Den Haag. Als uitje voor de kids is het ook nog mogelijk om een bezoek te brengen aan Villa Paagman, waar kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud tot jong volwassenen kunnen genieten van grappige, spannende en leuke verhalen.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij Paagman, maar heb je een vraag die je weerhoud dit te doen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor diverse opties, zo kan je voor voor telefonisch contact bellen met het nummer: 0883383838. Contact opnemen via Whatsapp gaat ook, voeg daarvoor het nummer: 06 51 266 599 toe. Verder is het mogelijk om berichten te delen via de livechat op de website met een medewerker. Contact opnemen via de mail kan ook, gebruik daarvoor het adres: info@paagman.nl. De onderneming is ook bereikbaar op een aantal sociale media, waaronder: Twitter, Instagram en Facebook.

Reviews en beoordelingen Paagman

Heb je al eens eerder boeken, schoolspullen of andere producten bij Paagman besteld? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vind! Deel je mening over Paagman met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten om een realistischer beeld te vormen over het bedrijf. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven wilt lezen kan dat ook, bezoek daarvoor onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review