Omoda

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Omoda

Omoda, voluit ook wel Omoda B.V., is een Nederlandse schoenen (en sinds kort ook fashion) retailer die werd opgericht in het jaar 2000. Het familiebedrijf uit Zierikzee heeft in Nederland 27 winkels en een vestiging in de Belgische stad Antwerpen. Daarnaast richt het bedrijf zich op de online verkoop van schoenen in onder meer Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Er werken op dit moment zo'n 650 mensen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Omoda lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Omoda door middel van een review achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

Over Omoda

De basis van het huidige Omoda B.V. gaat al ver terug en ligt in de 19e eeuw. Een van de voorvaderen van de broers Lourus en Wilhelm Verton, de huidige eigenaren, trok er met paard en wagen op uit vanuit zijn winkel in Burgh om zijn waar aan de man te brengen op Schouwen-Duiveland. In 1875 werd het bedrijf officieel een schoenmakerij. In 1961 opende Lourus-Jan Verton onder de naam Verton Schoenen de eerste schoenenwinkel in Zierikzee. De broers Lourus en Wilhelm kwamen eind jaren tachtig in dienst van Verton Schoenen. In 2000 veranderden ze de naam in Omoda. De naam Omoda verwijst volgens de broers Verton naar een aanbod van een grote collectie schoenen volgens de laatste mode. De eerste Omoda-winkel opende vlak na de eeuwwisseling in Ridderkerk.

Producten en diensten van Omoda

Anno 2022 proef je bij Omoda niet alleen meer een passie voor schoenen, maar ook passie voor fashion. Het bedrijf groeide in 2021 namelijk uit van alleen een schoenenretailer tot schoenen- en fashionretailer. Naast schoenen, tassen en accessoires verkoopt Omoda namelijk online nu ook kleding voor zowel dames als heren. Deze transformatie had alles te maken met de volgende stap zetten voor klanten: die kunnen nu op één plek terecht voor hun volledige outfit. Deze verandering betekende een flinke verbouwing van het hoofdkantoor en distributiecentrum. Er werden twee nieuwe afdelingen opgezet voor de kledinginkoop, styling en fotografie van volledige looks.

Omoda onderscheidt zich dan ook van andere soortgelijke bedrijven doordat zij zien dat online niet zonder de voordelen van offline kan en andersom. Het bedrijf brengt die twee werelden samen en zet zijn beste beentje voor in persoonlijke klantbeleving, service, inspiratie en verantwoord en duurzaam ondernemen. Ook kunt u dus sinds kort voor alles bij Omoda terecht.

Aanbevelingen, klachten en tips over Omoda

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Omoda? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Omoda op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Omoda vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Omoda of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Omoda nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

I
Iris van der Berg 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs mijn eerste aankoop gedaan bij Omoda en ben zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen. Ik was op zoek naar een paar sneakers van een specifiek merk en vond precies wat...

Alle reviews ( 1 )

Een geweldige ervaring bij Omoda

Ik heb onlangs mijn eerste aankoop gedaan bij Omoda en ben zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen. Ik was op zoek naar een paar sneakers van een specifiek merk en vond precies wat ik zocht op de website van Omoda. Het bestellen ging snel en gemakkelijk en ik ontving mijn bestelling al na een paar dagen thuis, netjes verpakt in een doos. De schoenen pasten perfect en waren precies zoals afgebeeld op de website. Wat me vooral beviel aan Omoda is het ruime assortiment aan producten van verschillende merken. Ook de gratis bezorging en retourmogelijkheden zijn erg handig voor mensen zoals ik die graag online winkelen maar soms moeite hebben met het vinden van de juiste maat of kleur. Al met al ben ik erg blij met mijn aankoop bij Omoda en zal zeker nogmaals gebruik maken van hun service wanneer ik nieuwe kleding, schoenen, tassen of accessoires nodig heb.

I
Iris van der Berg 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!