MyTrendyPhone

Alle reviews

MyTrendyPhone

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

MyTrendyPhone

Je wilt natuurlijk niet dat je nieuwe smartphone kapot gaat omdat je hem per ongeluk uit je handen laat glippen. Een telefoonhoesje is een makkelijke manier om je kostbare bezit te beschermen. Online zien er tientallen, misschien zelfs wel honderden, aanbieders en modellen te vinden. Hoe kies je dan voor een betrouwbare aanbieder? Voordat je die keuze maakt is het aan te raden om reviews van klanten op onze website te lezen. Waarom juist deze reviews? Omdat ze onpartijdige en eerlijke commentaren en klachten bevatten die veel aanbieders op hun eigen website niet willen laten zien. Zo kun je hier er bijvoorbeeld meer lezen over de ervaringen en meningen over MytrendyPhone, een online shop die telefoonhoesjes en andere accessoires voor mobiele telefoons verkoopt.

Over MytrendyPhone

MytrendyPhone is een webwinkel die eigendom is van MTP Invest Limited in Amsterdam. Vanuit het magazijn in deze plaats worden alle bestellingen verwerkt en naar klanten gestuurd. Hoe kun je met MytrendyPhone contact opnemen als je vragen of klachten hebt? Tijdens kantooruren is de klantenservice telefonisch en per live chat bereikbaar om je verder te helpen. Is MytrendyPhone betrouwbaar? Dat antwoord vind je in de reviews van andere klanten op onze website. Wat zijn bij MytrendyPhone de levertijd en bezorgkosten van bestellingen? De producten die op voorraad zijn worden als ze voor 16.00 uur besteld zijn nog dezelfde dag verzonden. De bezorgkosten krijg je te zien op het moment dat je een bestelling af wilt rekenen.

Welke producten verkoopt MytrendyPhone?

MytrendyPhone nl verkoopt telefoonhoesjesen covers voor de meest verkochte en populairste mobiele telefoons. Heb je een Samsung S10, een Huawei P30 Pro of een iPhone 11? Dan is de kans groot dat je een bij deze aanbieder passende telefoonhoesjes vindt. Wil je een echt origineel MytrendyPhone telefoonhoesje? Ontwerp er dan zelf een, je kunt daarvoor de app op de site van deze online shop gebruiken. Zoek je een iPhone oplader of een Huawei geheugenkaart? Ook deze en andere accessoires worden door deze webshop verkocht. Daarnaast heeft MytrendyPhone nog gadgets zoals smartwatches en laptop accessoires te bieden. Met een MytrendyPhone kortingscode krijg je korting op alle producten die er in deze online shop te vinden zijn. Vraag je je nu af hoe het zit met producten terugsturen als je niet tevreden bent over de kwaliteit? Je kunt een bestelling binnen 14 dagen aan MytrendyPhone retourneren.

MytrendyPhone ervaringen en reviews

Uiteraard willen nieuwe klanten van deze online shop weten waar zij aan toe zijn en daar hebben ze natuurlijk ook recht op. Daarom is het zo belangrijk dat jij als klant je ervaring met deze webwinkel deelt in een MytrendyPhone review die je op onze website kunt plaatsen. Door dat te doen komt iedereen die het weten wil er achter wat de goede en slechte kanten van deze online shop zijn. Is MytrendyPhone betrouwbaar? Hoe zit het met de kwaliteit, lijken de telefoonhoesjes van MytrendyPhone fake of zijn ze van goede kwaliteit? Jouw beoordeling vormt een belangrijk onderdeel van het algehele beeld dat wij van deze online winkel op onze website kunnen laten zien.