Mycosan

Alle reviews

Mycosan

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Logo HBB24
HBB24

Het is een feit dat als je je mooi voelt, je ook gelukkiger zal zijn. Maar niet elke dag ben je op je best, uiteraard, en dan is het leuk dat er ee...

Mycosan

 

 

Problemen met je voeten? Bij Mycosan verkopen ze van alles wat te maken heeft met voetproblemen. En nu hoef je daarvoor niet meer naar een drogisterij of pedicure. Mycosan is een merknaam en wanneer je deze googled, krijg je enorm veel hits. Deze hits verwijzen echter allemaal naar dezelfde website. De website ziet er niet spectaculair uit. Maar dat wil natuurlijk niks zeggen over het product! Heeft u wel eens een product van Mycosan uitgeprobeerd? Welk product heeft u ervaring mee? En mogen we vragen of uw klachten nu over zijn of in het ieder geval zijn verminderd? Laat uw review achter op onze vergelijkingssite en vertel ons over de betrouwbaarheid van deze online webwinkel, hun service en hun producten. Uw beoordeling is waar het bij ons om gaat!

Over Mycosan
Mycosan is niet alleen de naam van een webshop of e-store, maar ook de productnaam van alles wat er maar te maken heeft met de verzorging van voeten. Over het bedrijf achter deze medische producten is niets bekend. Ook op de website is geen informatie te vinden over de mensen achter deze producten of het bedrijf wat ze vervaardigd. Dit is voor een online winkel niet handig. Maar wellicht heeft dit product al zoveel succes in de drogisterijen dat uitleg over het bedrijf en de mensen niet meer nodig is. Er zijn op precies te zijn 10 verschillende producten te koop die alle tien te maken hebben met het bestrijden van kalknagels en voetschimmel. Welk product je koopt, ligt vooral aan je persoonlijke voorkeur voor gel, poedervorm, of een massage schuim.

Producten en diensten van Mycosan
Zodra je Mycosan intypt in je browser, wordt je pagina volgeladen met allerlei keuzes. Het vreemde is, dat al die keuzes verwijzen naar een en dezelfde site, de site van Mycosan, en de verschillende drogisterijen die hun producten ook verkopen. De officiële website kan alleen weergegeven worden in de Engelse taal. Op deze website worden crèmes, smeersels en poeders aangeboden tegen voetschimmel zoals zwemmerseczeem en kalknagels, en enkele producten om ook je schoenen van schimmels te ontdoen. Daarnaast is er ook een test waarmee je kunt testen of de verkleuring van je teennagel echt te maken heeft met de kalkafzetting, of dat er toch een ander onderliggend probleem is en je beter naar de pedicure kunt gaan voor advies en een behandelplan.  Er is ook te lezen wat een kalknagel precies is, en hoe je de kans op het ontstaan van kalknagels, zwemmers eczeem en voetschimmels kunt verminderen.

Complimenten, klachten en tips van Mycosan
Nederland en België hebben een gematigd zeeklimaat. Dat betekent niet te koud, niet te warm, maar vooral vochtig. En daar staan we dan. In de regen worden onze schoenen nat en vochtig. In onze sokken blijven viezigheid en geurtjes plakken. 1 op de 5 Nederlanders heeft dan ook last van pijnlijke voeten, voet eczeem, jeuk aan de voeten, verkleurde teennagels enzovoort. De meeste van deze klachten zijn eenvoudig te verhelpen met de voetverzorgings producten van Mycogan. Heeft u ze wel eens gebruikt? Vertel uw persoonlijke ervaringen over dit product en laat uw beoordeling in een review op onze site achter!