Mycosan

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Mycosan

Problemen met je voeten? Bij Mycosan verkopen ze van alles wat te maken heeft met voetproblemen. En nu hoef je daarvoor niet meer naar een drogisterij of pedicure. Mycosan is een merknaam en wanneer je deze googled, krijg je enorm veel hits. Deze hits verwijzen echter allemaal naar dezelfde website. De website ziet er niet spectaculair uit. Maar dat wil natuurlijk niks zeggen over het product! Heeft u wel eens een product van Mycosan uitgeprobeerd? Welk product heeft u ervaring mee? En mogen we vragen of uw klachten nu over zijn of in het ieder geval zijn verminderd? Laat uw review achter op onze vergelijkingssite en vertel ons over de betrouwbaarheid van deze online webwinkel, hun service en hun producten. Uw beoordeling is waar het bij ons om gaat!

Over Mycosan
Mycosan is niet alleen de naam van een webshop of e-store, maar ook de productnaam van alles wat er maar te maken heeft met de verzorging van voeten. Over het bedrijf achter deze medische producten is niets bekend. Ook op de website is geen informatie te vinden over de mensen achter deze producten of het bedrijf wat ze vervaardigd. Dit is voor een online winkel niet handig. Maar wellicht heeft dit product al zoveel succes in de drogisterijen dat uitleg over het bedrijf en de mensen niet meer nodig is. Er zijn op precies te zijn 10 verschillende producten te koop die alle tien te maken hebben met het bestrijden van kalknagels en voetschimmel. Welk product je koopt, ligt vooral aan je persoonlijke voorkeur voor gel, poedervorm, of een massage schuim.

Producten en diensten van Mycosan
Zodra je Mycosan intypt in je browser, wordt je pagina volgeladen met allerlei keuzes. Het vreemde is, dat al die keuzes verwijzen naar een en dezelfde site, de site van Mycosan, en de verschillende drogisterijen die hun producten ook verkopen. De officiële website kan alleen weergegeven worden in de Engelse taal. Op deze website worden crèmes, smeersels en poeders aangeboden tegen voetschimmel zoals zwemmerseczeem en kalknagels, en enkele producten om ook je schoenen van schimmels te ontdoen. Daarnaast is er ook een test waarmee je kunt testen of de verkleuring van je teennagel echt te maken heeft met de kalkafzetting, of dat er toch een ander onderliggend probleem is en je beter naar de pedicure kunt gaan voor advies en een behandelplan. Er is ook te lezen wat een kalknagel precies is, en hoe je de kans op het ontstaan van kalknagels, zwemmers eczeem en voetschimmels kunt verminderen.

Complimenten, klachten en tips van Mycosan
Nederland en België hebben een gematigd zeeklimaat. Dat betekent niet te koud, niet te warm, maar vooral vochtig. En daar staan we dan. In de regen worden onze schoenen nat en vochtig. In onze sokken blijven viezigheid en geurtjes plakken. 1 op de 5 Nederlanders heeft dan ook last van pijnlijke voeten, voet eczeem, jeuk aan de voeten, verkleurde teennagels enzovoort. De meeste van deze klachten zijn eenvoudig te verhelpen met de voetverzorgings producten van Mycogan. Heeft u ze wel eens gebruikt? Vertel uw persoonlijke ervaringen over dit product en laat uw beoordeling in een review op onze site achter!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review