Mr Been reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Mr Been

Je kunt als je op zoek bent naar bepaalde producten van leer natuurlijk kiezen voor een commercieel bedrijf met een bekende naam. Maar heb je er al eens aan gedacht om juist het tegenovergestelde te doen en je spullen bij een echt familiebedrijf te bestellen? Zo kun je bij Mr. Been uit Wormerveer terecht voor exclusieve producten die in het eigen atelier gemaakt worden. In de reviews van consumenten lees je wat andere klanten te melden hebben over de kwaliteit en service die je bij deze ambachtelijke online shop krijgt.

Over Mr Been

De producten die Mr Been via deze webwinkel verkoopt worden met de hand gemaakt en worden bovendien gratis verzonden naar klanten in Nederland. Consumenten die hun bestelling in België willen ontvangen betalen € 5 bezorgkosten. Als je vandaag besteld worden de door jouw bestelde lederen artikelen uit het assortiment al de volgende werkdag bij je thuisbezorgd. Mocht je meer willen weten over de bezorgmethodes of de manier waarop je een bestelling betaalt dan kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

Mr Been contact

De medewerkers van de klantenservice van Mr. Been zijn te bereiken via het contactformulier op de website of door te bellen naar 075 - 641 5843. Bovendien kun je naar dat nummer ook whatsapp berichten sturen om contact met Mr. Been op te nemen. Het bedrijf is ook nog eens aanwezig op Facebook, Instagram en Pinterest.

De producten en diensten van Mr. Been

De twee belangrijkste productcategorieën in de online shop van Mr Been zijn Koken & BBQ en Interieur. In de eerst van deze twee groepen worden onder andere de leren schorten, houten snijplanken en accessoires aangeboden. Voor leren bloempotten, leren lampen, wijnrekken en leren handgrepen voor kasten kun je winkelen in de laatste genoemde categorie. Wil je een van de Mr. Been planken om te snijden personaliseren? Deze en andere artikelen zoals de notitieboekjes en schorten zijn te personaliseren met eigen teksten of spreuken.

Mr. Been retouren

Wat kun je doen als je niet tevreden bent over een ontvangen product of als het artikel beschadigd bezorgd is? In dat geval kun je het naar Mr Been retour sturen. Je hebt daarvoor 14 dagen de tijd en via de site kun je het speciale retourlabel printen. Het bedrijf komt je in de kosten van het versturen tegemoet en je hoeft daar dus slechts drie euro voor te betalen.

Reviews en commentaren over Mr. Been

Heb jij onlangs ervaring opgedaan met het bestellen van producten bij deze aanbieder? Om het andere klanten makkelijker te maken is het dan een goed idee om jouw Mr Been review op onze website achter te laten. Aan de hand van jouw beoordeling en de meningen van andere bestaande klanten kunnen we precies laten zien hoe Mr. Been te werk gaat met klanten, hun opmerkingen en klachten over producten en dienstverlening. Als jij in jouw recensie over deze online lederwinkel ook nog laat zien hoeveel de service van dit bedrijf in sterren waard is dan wordt het voor anderen nog makkelijker om te weten te komen of Mr. Been betrouwbaar is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review