Motoin

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100.0% zou hier weer kopen

Motoin

Als je de weg op gaat is het van levensbelang om je eigen veiligheid in acht te nemen en deze regel geldt in het bijzonder voor motorrijders. Wie met de motor onderweg wil heeft een motorpak, helm en diverse andere artikelen nodig om zich te beschermen tegen ongevallen. Online vind je aanbieders van dit soort producten voor motorrijders in binnen- en buitenland en het is niet makkelijk om voor een betrouwbare webwinkel te kiezen als je niet weet waar je op moet letten. Brengt bijvoorbeeld het bestellen bij een Duitse online shop zoals Motoin.de extra uitdagingen met zich mee? Lees meer over deze en andere webwinkels in de reviews van klanten die zij op onze website hebben achter gelaten. Je vindt daar klachten en antwoorden op diverse vragen over de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van online shops en andere websites.

Over Motoin

Motoin

bestaat sinds 2007 en is sinds enkele jaren gevestigd in Aachen, net over de grens in Duitsland. De producten voor motorrijders die deze webshop verkoopt kunnen bezorgd worden maar zijn ook af te halen in het magazijn, waar je ze kunt passen voordat je ze meeneemt. Voor vragen over hoe bij Motoin click & collect in zijn werk gaat kun je contact opnemen met de Motoin klantenservice. Deze afdeling geeft je antwoord op al je vragen die niet beantwoord staan in de rubriek met veelgestelde vragen. Ze kunnen je daar ook exact vertellen wat je moet doen als je een bestelling naar Motoin retour wilt sturen. Je krijgt daar van deze webwinkel overigens 100 dagen de tijd voor. Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en Motoin kortingscodes? Geef je dan op voor de nieuwsletter.

Welke producten staan er bij Motoin in de etalage?

Heb je een nieuwe integraal helm of regenkleding voor je motor nodig? Motoin biedt een groot assortiment aan producten voor motorrijders die uit meer dan 180.000 artikelen bestaat. Populaire artikelen die veelvuldig besteld worden door andere klanten zijn de motorjacks en motorpakken van bekende merken zoals Held en Dainese. Omdat veiligheid zoals eerder gezegd erg belangrijk is vind je hier ook speciale airbag-kleding die je extra bescherming biedt. Bovendien biedt Motoin communicatiesystemen van fabrikanten zoals Shoei en Nolan die je gewoon in je helm kunt dragen. Je kunt op een motor pas echt goed uit de voeten met de juiste motorlaarzen en ook die zijn er in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. Alle producten die je bij Motoin wilt bestellen kun je met veilige betaalmethodes afrekenen.

Reviews en klachten over Motoin

Hoe zit het met de service bij deze online shop, is Motoin betrouwbaar? Jij als klant kunt je ervaringen en klachten met andere consumenten delen door een Motoin review op ons reviewplatform achter te laten. Op die manier krijgen nieuwe klanten een beter zicht op de klachten en commentaren die anderen hebben over de producten voor motorrijders die het bedrijf verkoopt en de manier waarop het bedrijf met consumenten omgaat. Jouw beoordeling is voor veel mensen erg belangrijk omdat ze op die manier kunnen lezen wat jij de voor- en nadelen vind van het bestellen van producten bij Motoin. Wacht daarom niet te lang als je onlangs een bestelling bij deze online shop hebt gedaan en deel jouw Motoin review.

Wil je kast met motorspullen uitbreiden? Bezoek onze pagina met FC Moto reviews om er achter te komen wat men van hun producten en service vindt. Het is essentieel om bij het kopen van kleding en spullen voor je motor op de kwaliteit van de leverancier te letten. Door online recencies te lezen met daarin de beoordelingen, ervaringen en klachten van eerdere klanten, bereid je je goed voor op het kiezen van de juiste winkel voor het kopen van jouw motorspullen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

d
de Vos 1 jaar geleden
10
Ik ben zeer tevreden over mijn recente aankoop bij Motoin. De website was makkelijk om te gebruiken en ik vond alles wat ik nodig had voor mijn motor in één oogopslag. Na het plaatsen van mi...

Alle reviews ( 1 )

Motoin: Een geweldige plek om al je motorbehoeften te vervullen

Ik ben zeer tevreden over mijn recente aankoop bij Motoin. De website was makkelijk om te gebruiken en ik vond alles wat ik nodig had voor mijn motor in één oogopslag. Na het plaatsen van mijn bestelling, ontving ik het pakketje redelijk snel en het verliep zonder problemen. Wat mij opviel aan deze online shop was de brede selectie van helmen, kleding en accessoires die zij beschikbaar hebben met tot wel 50% korting! Bovendien zijn alle producten EC getest dus je kunt er zeker van zijn dat je hoogwaardige spullen krijgt voor een eerlijke prijs. Als beginner in de motorwereld, waardeer ik ook hun onberispelijke klantenservice - telefonisch of per e-mail - waarmee ze de beschikbare expertise bieden om me te helpen bij elke vraag die ik had. Dit is misschien nog wel belangrijker dan alleen goede deals krijgen voor mij! Samengevat kan ik iedereen aanraden eens langs Motoin's website te gaan als je een nieuwe helm of andere motorkleding/accessoires zoekt. Het is duidelijk waarom dit bedrijf zichzelf "Your Motoin Online Shop" noemt als expert op dit gebied.

d
de Vos 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!