mkb-brandstof.nl

Alle reviews

mkb-brandstof.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

mkb-brandstof.nl

Welkom op de reviewpagina voor MKB Brandstof. Je vindt hier reviews en de ervaring van klanten van dit bedrijf. En als jij ooit gebruik hebt gemaakt van de tankpas-service van dit bedrijf, of dit nog steeds doet, dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor mensen die op zoek zijn naar het ideale bedrijf voor hun tankpas kan deze informatie heel waardevol zijn. 

MKB Brandstof is een bedrijf waar kleine ondernemingen en ZZP-ers terecht kunnen voor een tankpas waarmee ze hun administratie gemakkelijker kunnen maken.

We zijn benieuwd of deze tankpas jou geholpen heeft om je administratie gemakkelijker te maken. Kortom, laat ons weten of dit bedrijf doet wat ze beloven. Dankzij jouw ervaring kunnen anderen zich een goed beeld vormen van dit bedrijf en de service die ze bieden

Over MKB Brandstof
MKB Brandstof werd gerealiseerd door LaatBloeien in 2006. Dit is een co-workingspace in Rotterdam waar nieuwe initiatieven worden ontwikkeld. Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in het Werkcafé van LaatBloeien in Rotterdam. Martin Schuurman is de drijvende kracht en oprichter achter het bedrijf. Naar eigen zeggen is hij een ‘eigenwijze dromer met een sterke overtuiging dat het beter kan’. Zijn doel is om merkbaar iets bij te dragen aan de wereld om hem heen. 

Bij het bedrijf werken vijftig mensen die als missie hebben om ondernemers in 2025 klimaatpositief op pad te sturen. Bij dit bedrijf vind je geen productmanager, assistenten, of receptionistes. Niemand heeft een titel zodat iedereen gelijk is. Bovendien hebben veel werknemers verschillende taken. 

MKB Brandstof heeft een aantal apps ontwikkeld om hun klanten te helpen om goedkope brandstof, parkeerplekken en carwash te vinden. Deze apps zijn zowel voor klanten als niet-klanten gratis.

Producten en diensten van MKB Brandstof
Bij MKB Brandstof kun je als ondernemer, ZZP-er of kleine ondernemer terecht bij deze organisatie voor een tankpas. Een tankpas zorgt ervoor dat je maandelijks één factuur krijgt voor je brandstof. Hierdoor hoef je niet tientallen, of honderden bonnetjes per maand in te dienen. 

De tankpas is niet alleen geldig voor tanken, maar ook voor parkeren en carwash. Om te zien bij welke parkeerplekken en wasstraten je met de tankpas kunt betalen kun je twee apps downloaden. De app voor de wasstraat helpt je niet alleen bij het vinden van de dichtstbijzijnde wasstraat, maar ook hoe je er moet komen. 

MKB Brandstof heeft ook een gratis app die je de actuele pompprijzen laat zien bij alle tankstations in heel Nederland. Via deze app kun je dus zien waar je het voordeligst tankt. Als je regelmatig naar België of Luxemburg reist kun je in de app bekijken bij welke tankstations je met de tankpas kunt betalen. 

Ervaringen, klachten en tips over MKB Brandstof
Laat ons weten wat je vindt van dit bedrijf en de service die ze leveren. Is het handig om met de tankpas te tanken, en hoe is de service als er een probleem is. We zijn heel benieuwd naar die informatie. Voor mensen die erover denken om een tankpas aan te schaffen is dit waardevolle informatie om een keuze te maken. Laat dus vooral je review & beoordeling achter op deze pagina!