Meubelpootjes.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Meubelpootjes.nl

Een van de eerste dingen die aan meubels en tafels slijten en kapot gaan zijn de pootjes. Dan kun je er voor kiezen om je oude meubel in te ruilen voor een nieuwe maar je kunt ook binnenwandelen bij een online shop zoals Meubelpootjes.nl. Deze webwinkel verkoopt zoals de naam al doet vermoeden meubelpootjes voor de meest uiteenlopende meubels van verschillende fabrikanten en merken. Om te weten te komen hoe het zit met de kwaliteit van de aangeboden producten en de betrouwbaarheid als online winkel kun je het beste even de tijd nemen om de reviews op onze website te lezen. Daar staan commentaren en klachten vermeld van klanten die al ervaring hebben met online shops zoals Meubelpootjes.nl.

Over Meubelpootjes.nl

Deze online shop is onderdeel van Furniture Legs Europe BV en het bedrijf verkoopt via verschillende kanalen de meubelpootjes uit het assortiment aan klanten in België, Duitsland en Nederland. Nederlandse klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice die gevestigd is in Sprang-Capelle. Deze afdeling is voor vragen en klachten telefonisch en schriftelijk tijdens kantooruren bereikbaar. Meubelpootjes.nl is aangesloten bij het Trusted Shop Keurmerk en zou als zodanig dus veilig en verantwoord winkelen moeten bieden. Of dat ook echt het geval is lees je in de Meubelpootjes reviews op onze website. Voor antwoorden op vragen over producten, bestellingen en het retourneren van producten kun je de lijst met veelgestelde vragen op de site van deze aanbieder lezen.

Welke producten kun je bij Meubelpootjes.nl uitzoeken?

Heb jij een kast of stoel waarvan de pootjes versleten zijn? Deze online shop biedt je meubelpootjes in verschillende uitvoeringen en materialen zoals hout en staal. Zoek je meubelpootjes in een bepaalde kleur? De meubelpootjes in zwart, wit en goud worden door veel klanten regelmatig besteld. Zelfs voor meubels van merken zoals Ikea, Praxis en Karwei worden er door deze aanbieder meubelpootjes te koop aangeboden. Op de site krijg je ook nog eens tips en hacks over hoe je meubels en hun pootjes langer meegaan. Als nieuwe klant kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief of gebruik maken van een Meubelpootjes.nl kortingscode om minder dan normaal te hoeven betalen. De producten die je bij Meubelpootjes nl besteld worden vaak al de volgende werkdag bij je thuisgebracht door een van de vervoerders waar het bedrijf mee samenwerkt. Wil je producten naar Meubelpootjes.nl retour sturen? Maak dan binnen 14 dagen na ontvangst gebruik van de instructies op de site.

Reviews, klachten en commentaren over de werkwijze van Meubelpootjes.nl

Om klanten de gelegenheid te geven meer te weten te komen over de manier waarop Meubelpootjes.nl werkt bieden wij hen reviews van klanten zoals jij aan. Daarom nodigen wij je als klant van deze online winkel uit om jouw meubelpootjes review op onze website te delen. Op die manier kun je aangeven welke commentaren of klachten je hebt over deze online shop en water volgens jou gedaan zou moeten worden om dat te verbeteren. Zo weten nieuwe klanten direct waar ze aan toe zijn en wat de nadelen kunnen zijn van het bestellen van producten bij deze online shop. Jouw beoordeling over Meubelpootjes.nl vormt een belangrijk onderdeel van het algehele beeld dat klanten over deze webwinkel hebben.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review