Mapiful

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7
100.0% zou hier weer kopen

Mapiful

Ben je net verhuisd, of bezig met het renoveren van jouw woning? Dan kan het zijn dat je wel wat muurdecoratie kan gebruiken, misschien vind je het dan een leuk idee om een poster aan te schaffen. Als je wel eens op zoek bent geweest naar dat soort producten heb je wellicht eens eerder van Mapiful gehoord.

Voordat je posters bij Mapiful gaat bestellen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen voldoet. Denk daarbij aan vragen als: wat kan ik vinden in het assortiment van Mapiful? Misschien heb je duurzaamheid wel hoog in het vaandel staan, maar hoe gaat de onderneming daar eigenlijk mee om? Wat voor prijzen kan ik verwachten? Hoe zit het met de klantenservice? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze site, Mapiful beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Mapiful

Mapiful stelt dat zij er zijn om je te inspireren, waarbij mensen kunnen vieren wat zij bereikt hebben in het leven. Zo is het mogelijk om bij Mapiful je eigen posters te ontwerpen. Het bedrijf stelt dat ze erin geloven dat herinneringen onderdeel uitmaken van ons levenspad, en Mapiful vind daarom dat die elke dag gevierd moeten worden. Hun missie is om unieke, betekenisvolle producten te maken die de creativiteit bevorderen, aldus Mapiful.

Producten en diensten Mapiful

Om de producten en diensten van Mapiful te bekijken kan je hun website bezoeken. Als je eenmaal daar beland bent, kan je gelijk beginnen met het ontwerpen van jouw eigen posters. Dat proces werkt als volgt: allereerst selecteer je een type poster, waaronder: Street Map Mapiful, Star Mapiful, Line Art Mapiful, Zodiac Mapiful en Text Art Mapiful. Nadat je zo’n type hebt geselecteerd kun je aan de hand van bepaalde voorgeselecteerde eigenschappen jouw eigen gepersonaliseerde poster ontwerpen. Voeg bijvoorbeeld een dag en leuke tekst toe, en verander de stijl. Het is ook mogelijk om de afmetingen van de posters aan te passen naar jouw gewenste grootte. Indien gewenst kan je ook nog een frame toevoegen. Na het ontwerpen wordt een totaalprijs voor jouw product berekent.

Heb je een poster ontworpen en ben je klaar om te bestellen? Dan kan je daarbij gebruik maken van diverse betaalmethoden, waaronder: Visa, American Express, MasterCard en PayPal. Voor het bezorgen kan je kiezen uit verschillende verzorg methodes, zoals: Gratis, Standard, Priority en Express. Over de retourmogelijkheden kan je meer lezen.

Contact

Wil je een poster bestellen bij Mapiful, maar heb je een vraag die je graag eerst beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te zoeken met de onderneming? Dan heb je daarvoor verschillende mogelijkheden, zo kan je op de website via een contactformulier jouw bericht delen. Verder is het ook een optie om de veelgestelde vragen op de site van Mapiful te lezen, waar je wellicht al een antwoord op jouw vraag kunt vinden.

Reviews en beoordelingen Mapiful

Heb je al eens eerder een gepersonaliseerde poster bij Mapiful aangeschaft? Of een andere soort ervaring met het bedrijf opgedaan? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Mapiful met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde om te bepalen of zij gebruik willen maken van Mapiful. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven wilt lezen gaat dat ook, bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van Dooren 1 jaar geleden
7
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Mapiful en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van hun diensten. Het was heel makkelijk om mijn eigen gepersonaliseerde kaart poster te...

Alle reviews ( 1 )

Unieke en persoonlijke posters met Mapiful!

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Mapiful en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van hun diensten. Het was heel makkelijk om mijn eigen gepersonaliseerde kaart poster te ontwerpen met behulp van hun eenvoudige ontwerp tools. Ik kon kiezen uit verschillende kaarten, posterformaten en kleuren, waardoor ik echt het gevoel kreeg dat het product op maat voor mij gemaakt werd. Maar wat me nog meer verbaasde was de snelle levertijd - mijn poster werd binnen een paar dagen verzonden en gratis bezorgd! De afdrukkwaliteit is fantastisch en precies zoals ik had gehoopt. Ik kan deze service absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar unieke muurdecoratie.

v
van Dooren 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!