MamaKado

Alle reviews

MamaKado

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Large
Large

Kleding en merchandise bieden ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van de rest. Of je nou houdt van casual, atletische, vintage, etc. kledin...

Logo IKenIK
IKenIK

Shoppen is altijd leuk, Speciaal als het voor de kleintjes is. Wie vindt het nu niet leuk om de kinderen of kleinkinderen te verwennen. Of misschie...

Logo De Grote Speelgoedwinkel
De Grote Speelgoedwinkel

Met je kinderen speelgoed kopen in een echte speelgoedwinkel kan op zijn zachtst gezegd een behoorlijke uitdaging zijn. De kinderen en jij krijgen ...

Logo Wiggle
Wiggle

Wiggle is een (online) sportzaak in Engeland. In Nederland wisten we allang dat fietsen de beste manier van vervoer is: goedkoop, milieuvriendelijk...

MamaKado

Wat mag je verwachten van een online shop die gepersonaliseerde sieraden voor moeders verkoopt? Een van deze webwinkels is MamaKado die onderdeel uitmaakt van soShiny VOF uit Utrecht. Op onze website kun je onder meer de MamaKado reviews van klanten lezen over de betrouwbaarheid van het bedrijf en de kwaliteit van de aangeboden producten. Op die manier willen we je het makkelijker maken om MamaKado met andere soortgelijke aanbieders te kunnen vergelijken. Door het lezen van alle ervaringen en commentaren over deze online shop krijg je een beter beeld over wat je kunt verwachten op het moment dat je er een bestelling plaatst.

Over MamaKado

De voorloper van MamaKado werd in 2007 door Lidia opgericht die een jaar eerder van haar eerste kindje was bevallen. Met deze eerste webshop, Kiddiegift, richtte zij zich vooral op zakelijke klanten. In 2009 werd MamaKado de nieuwe naam van de online shop en sindsdien is he bedrijf blijven groeien. Inmiddels richt MamaKado nl zich ook op particuliere klanten. Jij kunt als klant onder meer gebruik maken van MamaKado kortingscodes die regelmatig gepubliceeerd worden. Op het moment dat je een bestelling afrekent krijg je de kans die MamaKado kortingscode in te geven en te kiezen voor een veilige betaalmethode zoals PayPal, iDEAL of Bancontact. Heb je vragen over de producten en hoe je die kunt bestellen? Kijk dan op de website of neem contact op met de klantenservice van MamaKado.

De producten en diensten van MamaKado

MamaKado maakt sieraden voor moeders, bijna moeders en grootmoeders. Als je een MamaKado ring of MamaKado armband zoekt dan kun je een keuze maken uit het ruime assortiment dat deze online shop te bieden heeft. Een ander leuk cadeau om te geven of ontvangen is een MamaKado geboortesteen die je als ketting of oorbellen kunt bestellen. Als gever van een persoonlijk sieraad kun je de nieuwe mama blij maken met een MamaKado Levensboom waarop je de naam van haar baby kunt laten graveren. Het bedrijf heeft namelijk een eigen graveermachine om de gekozen sieraden van een persoonlijke boodschap of naam te voorzien. De producten die je in deze online shop bestelt worden op bestelling gegraveerd en de verwachte levertijd staat tijdens het afrekenen vermeld. Volgens de wet heb je 14 dagen de tijd om producten naar een verkoper terug te sturen, bij MamaKado krijg je daarvoor 30 dagen. Neem wel even met MamaKado contact op om aan te geven dat je producten wilt retourneren.

Reviews en commentaren over MamaKado

Laat ons als klant weten wat jij vindt van de service en kwaliteit die deze online shop te bieden heeft. Deel jouw MamaKado review op onze website zodat we samen kunnen laten zien wat nieuwe klanten te wachten staat. Is MamaKado betrouwbaar? Kun je eenvoudig verkeerd bestelde producten aan MamaKado retourneren? Hoe vriendelijk zijn de medewerkers van de klantenservice? En natuurlijk ook belangrijk, hoe zit het met de kwaliteit van de producten? Ga in jouw beoordeling in op een of meerdere van deze vragen zodat andere mensen precies weten wat de plus- en minpunten zijn van het bestellen van sieraden bij MamaKado.