MamaKado reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

MamaKado

Wat mag je verwachten van een online shop die gepersonaliseerde sieraden voor moeders verkoopt? Een van deze webwinkels is MamaKado die onderdeel uitmaakt van soShiny VOF uit Utrecht. Op onze website kun je onder meer de MamaKado reviews van klanten lezen over de betrouwbaarheid van het bedrijf en de kwaliteit van de aangeboden producten. Op die manier willen we je het makkelijker maken om MamaKado met andere soortgelijke aanbieders te kunnen vergelijken. Door het lezen van alle ervaringen en commentaren over deze online shop krijg je een beter beeld over wat je kunt verwachten op het moment dat je er een bestelling plaatst.

Over MamaKado

De voorloper van MamaKado werd in 2007 door Lidia opgericht die een jaar eerder van haar eerste kindje was bevallen. Met deze eerste webshop, Kiddiegift, richtte zij zich vooral op zakelijke klanten. In 2009 werd MamaKado de nieuwe naam van de online shop en sindsdien is he bedrijf blijven groeien. Inmiddels richt MamaKado nl zich ook op particuliere klanten. Jij kunt als klant onder meer gebruik maken van MamaKado kortingscodes die regelmatig gepubliceeerd worden. Op het moment dat je een bestelling afrekent krijg je de kans die MamaKado kortingscode in te geven en te kiezen voor een veilige betaalmethode zoals PayPal, iDEAL of Bancontact. Heb je vragen over de producten en hoe je die kunt bestellen? Kijk dan op de website of neem contact op met de klantenservice van MamaKado.

De producten en diensten van MamaKado

MamaKado

maakt sieraden voor moeders, bijna moeders en grootmoeders. Als je een MamaKado ring of MamaKado armband zoekt dan kun je een keuze maken uit het ruime assortiment dat deze online shop te bieden heeft. Een ander leuk cadeau om te geven of ontvangen is een MamaKado geboortesteen die je als ketting of oorbellen kunt bestellen. Als gever van een persoonlijk sieraad kun je de nieuwe mama blij maken met een MamaKado Levensboom waarop je de naam van haar baby kunt laten graveren. Het bedrijf heeft namelijk een eigen graveermachine om de gekozen sieraden van een persoonlijke boodschap of naam te voorzien. De producten die je in deze online shop bestelt worden op bestelling gegraveerd en de verwachte levertijd staat tijdens het afrekenen vermeld. Volgens de wet heb je 14 dagen de tijd om producten naar een verkoper terug te sturen, bij MamaKado krijg je daarvoor 30 dagen. Neem wel even met MamaKado contact op om aan te geven dat je producten wilt retourneren.

Reviews en commentaren over MamaKado

Laat ons als klant weten wat jij vindt van de service en kwaliteit die deze online shop te bieden heeft. Deel jouw MamaKado review op onze website zodat we samen kunnen laten zien wat nieuwe klanten te wachten staat. Is MamaKado betrouwbaar? Kun je eenvoudig verkeerd bestelde producten aan MamaKado retourneren? Hoe vriendelijk zijn de medewerkers van de klantenservice? En natuurlijk ook belangrijk, hoe zit het met de kwaliteit van de producten? Ga in jouw beoordeling in op een of meerdere van deze vragen zodat andere mensen precies weten wat de plus- en minpunten zijn van het bestellen van sieraden bij MamaKado.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review