Luis Bien

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Luis Bien

Iedere dag stel je je huid en haar bloot aan invloeden van buitenaf en het is dan ook belangrijk om er goed voor te zorgen. De schoonheidsproducten van een online shop als Luis Bien bieden duurzame oplossingen op het gebied van persoonlijke verzorging. Althans dat beweert het bedrijf zelf maar hoe denken klanten daar echt over? Waar vind je bijvoorbeeld een Luis Bien Hair spray review of een meer informatie over de Luis Bien ontharingsspray? We raden je aan om onze website met reviews te bekijken als je wilt weten hoe deze online shop scoort ten opzichte van concurrerende bedrijven die dezelfde soort producten te bieden hebben.

Over Luis Bien

Luis Bien

is in 2014 gelanceerd en het hoofdkantoor van de onderneming bevindt zich in Istanbul. Is het verstandig om waakzaam te zijn voor een online shop die niet in eigen lang gevestigd is? Luis Bien is als bedrijf ook in Nederland geregistreerd en het kantoor met de klantenservice staat in Den Haag. Daar kun je tijdens kantooruren terecht met al je vragen en klachten over de aangeboden producten. Waar kun je de producten van Luis Bien kopen? Vanzelfsprekend kun je ze bestellen in de eigen online shop van het bedrijf en op sites zoals Amazon en Bol. De Luis Bien anti acne en Luis Bien ontharingsspray zijn overigens niet bij Kruidvat te koop. De producten die je in de online shop bestelt kun je veilig afrekenen met onder andere iDEAL en creditcard.

De producten van Luis Bien

Behalve de ontharingsspray en anti acne crème verkoopt Luis Bien ook nog andere producten voor je persoonlijke verzorging zoals shampoo, haarverf en haarverdikkers. Voor je huid zijn er artikelen zoals gezichtsmaskers, huidcrèmes, oogverzorging en complete huispakketten verkrijgbaar. Verder zijn er ook nog speciale serums voor de verzorging van baard, haar en huid te bestellen bij Luis Bien. Hoe snel heb je de bestelde producten van Luis Bien in huis? Op het moment dat je een bestelling bij Luis Bien plaatst krijg je te zien hoeveel bezorgkosten je moet betalen en wanneer jouw bestelling geleverd zal worden. Heb je de producten ontvangen en ben je onaangenaam verrast en wil je ze terugsturen? Je moet dan binnen 14 dagen melden dat je ze aan Luis Bien gaat retourneren.

Luis Bien reviews en ervaringen

Het is voor veel klanten zo belangrijk geworden om eerst reviews te lezen voor zij tot een aankoop overgaan. Daarom is jouw Luis Bien review als klant van deze online shop ook erg belangrijk. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw persoonlijke en gedetailleerde beoordeling over Luis Bien op onze website te publiceren. Op die manier komen nieuwe klanten precies te weten wat hen te wachten staat als zij Luis Bien hairverdikker spray of Luis Bien anti acne willen bestellen. Met jouw Luis Bien review kun je precies aantonen wat de positieve en negatieve kanten van het bestellen van producten bij deze online shop zijn. Jouw bijdrage wordt je nu al in dank afgenomen door alle klanten die nog geen ervaring hebben met Luis Bien.

Ben je op zoek naar andere winkels die producten kopen voor huidverzorging? Neem een kijkje naar de HBB24 reviews om er achter te komen wat men vindt van hun producten en service. Het is bij het aankopen van huidverzorging producten essentieel dat je de juiste producten koopt om zo de mogelijke negatieve effecten te voorkomen. Het lezen van andermans ervaringen, meningen, beoordelingen en klachten kan jou helpen om de juiste bedrijven te vinden die huidverzorgingsproducten verkopen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review