LOBERON

Alle reviews

LOBERON

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

LOBERON

LOBERON is een online shop die zich focust op meubels. Hun motto is "coming home" en zij zullen er ook alles aan doen om u te helpen bij het vinden van uw "coming home". Volgens het bedrijf voelen we ons namelijk thuis waar we een persoonlijke verbinding hebben met de atmosfeer, ambiance en de stijl van de dingen die ons omringen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over LOBERON vinden of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over LOBERON
LOBERON werd opgericht in het jaar 2012 en bevindt zich sinds die tijd in een continue progressie. Naast Duitsland, Oostenrijk (2015), Zwitserland (2016), Frankrijk en Nederland (2018) brengt het bedrijf sinds 2020 ook de Belgische en Italiaanse klanten in vervoering met hun woonwerelden. Het assortiment van het bedrijf heeft zich daarbij steeds verder ontwikkeld en omvat vandaag de dag meer dan vier duizend artikelen. De LOBERON-catalogus werd beloond met de prijs "catalogus van het jaar". De mijlpalen die het bedrijf heeft behaald motiveren het bedrijf tevens om elke dag weer nog meer te presteren, om te groeien in hun uitdagingen en om hun doelen steeds weer hoger te stellen. 

Producten en diensten van LOBERON
Maar wat voor meubels verkoopt LOBERON dan precies? Voor wie graag een naam ergens aan wil geven kunnen de meubels van het bedrijf en de woonaccessoires ergens in de stijldriehoek tussen klassiek, country en mediterraan plaatsen. Het bedrijf is er echter van overtuigd dat de naam van een stijl er niet zoveel toe doet voor hun klanten. Wat telt is de uitstraling, het design en de handwerk kwaliteit van elk item opzich. Zo zijn bij LOBERON de meubels van hout, metaal en textiel (dus levendige materialen) gemaakt, die goed aanvoelen, en eerlijk zijn. Met levendige materialen kan een product zich steeds opnieuw uitvinden vindt het bedrijf. 

Bij LOBERON geloven ze ook in de kracht van elementaire kleuren. Zoals Aardetinten, zontinten en vuurtinten, die creëren een open en positieve ambiance en geven een geborgen gevoel ten opzichte van de kou buiten. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook unieke objecten, zij willen zich dan ook neerzetten als een bedrijf dat staat voor exclusief design en met de hand vormgegeven, duurzame meubels met persoonlijkheid, karakter en waarde. 

Aanbevelingen, klachten en tips over LOBERON
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over LOBERON? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over LOBERON op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over LOBERON vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over LOBERON of laat uw eigen ervaring door middel van een review over LOBERON nu achter.