Little Indians

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Little Indians

Bent u op zoek naar nieuwe spulletjes voor je baby? Of eerder op zoek naar een fijn cadeau die je kan geven aan een kersverse moeder? Je kan hiervoor kiezen om naar een winkel te gaan, of het online bestellen. Er is een groot aanbod aan kinderspeelgoed en kleding voor baby’s tot peuters en kleuters. Dit kan moeilijk zijn om te kiezen en te weten of het een gepast product is.

Little Indians is een online webshop (met eveneens een winkel in Rotterdam) die verschillende kledij en speelgoed aanbiedt voor jong en oud(er).
Via ErvarenSite helpen we u om een duidelijk beeld te creëren van een bepaald bedrijf en zijn producten en/of diensten. U kan hierbij beoordelingen lezen van mensen die eerder al eens bij Little Indians hebben gekocht.

Over Little Indians

Little Indians heeft een online webshop maar ook een brandstore gelegen in Rotterdam. Ze bieden een breed aanbod voor alles wat een baby tot een ouder kind nodig heeft. Het is ontstaan in 2014, met enkel een paar sokken en een aantal leggings. De winkel en webshop zijn uitgegroeid tot een winkel met veel aanbod voor baby’s en oudere kinderen. Little Indians streeft ervoor om een zo min mogelijke impact te hebben op het milieu. Zo gebruikt zachte stoffen van biologisch katoen. Hier bovenop worden de collecties onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd. Ze hebben in 2020 een collectie gelanceerd met ge-upcyclede overgebleven stoffen van 5 jaar lang Little Indians. Hun visie is tijdloze kledij die tegelijk ook de trends opvolgt.

Producten van Little Indians

Little-Indians.nl beschikt over een groot en gevarieerd aanbod. Ze hebben kledij en schoenen voor baby’s en kinderen van verschillende leeftijden. Het bevat alle soort kledij die je maar kan bedenken, gaande van truien, tot tanktops en jumpsuits. Hiernaast bieden ze ook babyitems aan. Ook hierbij is er een breed aanbod speciaal voor baby’s. Buiten dit bieden ze ook alle items die nodig zijn om te slapen, voor onderweg, om te spelen, om te eten en drinken en accessoires aan. Als je meer geïnteresseerd bent in items voor in je huis te plaatsen of met een moeder-dochter betekenis, bieden ze ook onder andere schaaltjes en sieraden aan. Als laatste hebben ze verschillende boekjes die bijvoorbeeld de belangrijke mijlpalen van je baby inhoudt. Er zijn verschillende opties, bijvoorbeeld een echoboekje, een schoolboekje voor je kind of een boekje voor de onthulling van het geslacht. Zo kan je altijd terug kijken naar de mooie herinneringen.

Reviews en ervaringen met Little Indians

Je mening is zeker van belang. Heb je ooit al eens iets hebt besteld via de webshop van Little Indians, of ervaring hebt met de service? Dan horen we graag uw mening en ervaring over dit bedrijf. Laat zeker een review achter op onze website. Dit mag zo uitgebreid mogelijk zijn, bijvoorbeeld over de kwaliteit van het product of de hulp die je hebt verkregen bij een probleem of vraag. Zo kunnen toekomstige klanten een eerlijke mening lezen. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review