Ledstripkoning

Alle reviews

Ledstripkoning

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Ledstripkoning

LED is de afkorting voor Light-emitting-diode, dat betekent eigenlijk een elektronische halfgeleidercomponent. LED zorgt voor een uitstraling van licht in verschillende kleuren maar hoeft niet per se. LED werd uitgevonden in 1962, al in 1907 begonnen verschillende experimenten met LED maar de echte doorbraak was in 1962

De kleuren die beschikbaar waren was meer infrarood, amber en groen. Pas in de jaren ‘90 vond Shuji Nakamura Gallium Nitride uit, dat is een speciaal materiaal die ook blauw licht kan uitstralen. Na deze uitvinding zijn alle kleuren compleet voor de LED, omdat deze kleuren samen de RGB vormen voor de LED.  

Heeft u toevallig nog LED strips nodig om uw lampen te laten gloeien in verschillende kleuren? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u welke aanbieder het beste is in het verkopen van LED producten. 
 
Over Ledstripkoning
Ledstripkoning is een winkel dat gespecialiseerd is in ledstrips. Volgens ledstripkoning laten zij zich niet afleiden door andere producten en ligt de focus volledig op ledstrips, ook al verkopen zij ook andere producten. Kijk hier voor verschillende reviews over andere bedrijven.

Ledstripkoning heeft alleen producten in het assortiment die CE en RoHS gekeurd zijn, dat houdt in dat zij voldoen aan bepaalde eisen voor elektronische producten. 9 van de 10 keer testen zij al hun producten zelf voordat zij deze opsturen.
 
Volgens Ledstripkoning hebben zij een goede prijs-kwaliteitsverhouding, heldere uitleg, snelle communicatie, supersnelle levering en degelijke verpakking. Het kantoor van Ledstripkoning bevindt zich in Den Bosch en als u langs wilt gaan voor de showroom dan moet u eerst even een afspraak maken zowel telefonisch of via de mail. 

Producten en diensten Ledstripkoning
Ledstripkoning heeft een webshop en zij verkopen verschillende producten maar de meeste producten zijn verschillende sets ledstrips. Zo hebben zij ledstrips met verschillende kleuren in de aanbieding.

In het assortiment kunt u namelijk kiezen uit de volgende kleuren zoals RGB multicolor, RGBW multicolor + warm wit, RGBWW multicolor + warm- en koud wit, warm wit, helder wit, dual white(instelbaar wit), Koud wit en COB dotless(warm of koud wit). Voor de rest kunt u bijvoorbeeld ook accessoires kopen voor de ledstrips. 

Onder accessoires hebben zij producten zoals profielen, bedieningen, adapters en aansluitmateriaal. Het hangt er natuurlijk vanaf wat u precies zoekt, maar u kunt alles vinden wat betreft ledstrips. Er zijn ook nog ledstrips voor specifieke toepassingen, zoals voor de TV of voor uw trap.   

Complimenten, klachten of tips voor Ledstripkoning
Heeft u recent toevallig een ledstrip gekocht? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke ledstrip gekocht voor uw TV? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Ledstripkoning willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Ledstripkoning.