Labrains

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Labrains

Het vinden van goede verzorgingsproducten kan soms een probleem zijn. Er zijn zoveel merken en soorten waaruit je kunt kiezen. Dat maakt het nog moeilijker! Labrains is een online shop dat eco-cosmetica verkoopt. Heb je interesse in de producten van Labrains? Welke moet je kiezen en welke gaat wel goed werken voor jouw huidtype? Hiervoor is het handig om wat informatie te lezen op het internet, maar het is ook goed om een paar Labrains reviews te lezen zodat je weet wat de persoonlijke ervaringen zijn van mensen.

Over Labrains

Labrains is een bedrijf dat gevestigd is in Latvia zich bezig houdt met het van maken van eco-cosmetica. Het heeft als doel om bepaalde huidproblemen te verhelpen zoals acné, rosacea en dermatitis. Dit wordt gedaan door producten te bieden die kunnen helpen met de algehele gezondheid van de huid en door het huid te revitaliseren. Het team dat achter Labrains zit heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de cosmetische wereld.

Producten en diensten van Labrains

Labrains verkoopt huidproducten van diverse merken zoals: Dermatreat, Cleansea, Labrights, Redress, Youngdali en Resistage. Er zijn verschillende rubrieken waaruit je kunt kiezen zoals de basis rubriek: Anti Veroudering, voor jonge huid, problematische huid, bescherming van het huid en huidreiniging. Daarnaast kun je kiezen uit ‘wat je huid nodig heeft’ zoals: Acne, rosacea etc. En op basis van je ‘huidtype’ kun je kiezen uit: normale huid, gevoelige huid, vettige huid, droge huid etc.

Leverings- en retourbeleid Labrains

Dit bedrijf geeft op hun website een wereldwijde levering te hebben. Als je producten koopt vanaf een bepaald bedrag, dan is de levering gratis. De bedrijven waarmee er samengewerkt wordt voor de levering zijn: UPS, FedEx, DHL, Dpd. De levertijd kan een tot vijf werkdagen duren. Labrains heeft een ‘100% money back’ policy. Als je niet tevreden bent met je bestelling, mag je het binnen veertien werkdagen op eigen kosten terugsturen voor ze.

Betaalopties Labrains

Bij deze online shop kun je betalen met de volgende opties zoals: PayPal, Mastercard en Visa. Dit bedrijf biedt een veilig betaalverkeer, omdat het gebruik maakt van een SSL encrypted technologie. Dat betekent dat je persoonlijke gegevens veilig zijn.

Contactgegevens Labrains

Wil je contact maken met dit bedrijf, dan kun je ze bellen op het aangegeven nummer. Je kunt ook via het contactformulier je gegevens invullen en het sturen met je vraag of commentaar. Het bedrijf zal dan contact met je maken. Daarnaast kun je het forum met de veelgestelde vragen lezen waar er enkele vragen beantwoord zijn. Wie weet heb je misschien ook dezelfde vraag. Verder kun je Labrains volgen via de volgende social media kanalen: Facebook, Instagram en Youtube. En je kunt via de website een afspraak maken voor een consult.

Email: info@labrains.eu
Telefoon: +371 28 010 107
Adres: 127 Maskavas Street, Riga, LV-1003, Latvia.

Reviews, beoordelingen en ervaringen voor Labrains

Zoals hierboven geadviseerd, is het handig om reviews te lezen voor personen die nog geen ervaring hebben met een bepaald product of bedrijf. Heb je al ervaring met de producten van Labrains? Neem enkele minuten de tijd om een review te schrijven. Wat vind je van hun cosmetica? Wat voor huidtype heb je en welke werkt het best voor je? Hoe vind je de prijzen? Laat het graag weten door een beoordeling te geven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review