Kidzstore

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Kidzstore

Kinderen zijn gek op water, al vanaf de geboorte. Veel ouders kiezen er dan ook voor om al op jonge leeftijd te gaan zwemmen met hun jongste kroost. Niet alleen voor het plezier, maar ook om alvast de basisbeginselen van het zwemmen onder de knie te krijgen. Jong geleerd is immers oud gedaan. Een goede outfit is dan wel belangrijk. Zwemluiers zijn de ideale oplossing voor kinderen tot een jaar of 2-3 die nog niet helemaal zindelijk zijn.

Eén van de winkels die bekend staat om hun zwemluiers is Kidzstore. Op deze pagina van ReviewsBird lees je alle in's en out's over Kidzstore. Dit zodat jij een bewuste keuze kunt maken voor je kroost.

Over Kidzstore

Kidzstore werd opgericht door Jeffrey Scholten en zijn goede vriend Ramon van Groessen. De twee vrienden uit Hengelo zijn allebei behoorlijk ondernemend en het leek ze leuk om er naast hun baan iets naast te gaan doen. Jeffrey werkte eerst full time in de ICT en had al eens meegedaan aan een proef met wasbare luiers in Hengelo. Hij zag toen dat het een opkomende markt was en gebruikte dat als zijn inspiratie. Jeffrey en Ramon besloten toen een webshop op te zetten in duurzame baby artikelen: Kidzstore eu was geboren.

Producten van Kidzstore

Vanuit hun pand aan de Molenstraat 16 runnen de twee ondernemers uit Hengelo de Kidzstore: een webshop in duurzame baby artikelen. Wat loopt er dan het hardst? Veruit hun wasbare luiers. Nou denk je misschien "ieuw, wasbare luiers". Maar veel mensen hebben nog een verkeerd beeld van wasbare luiers. Misschien zie je nu wel die hydrofiele luiers met grote speld van vroeger voor je. Maar de wasbare luiers van nu kun je daar echt niet mee vergelijken. Tegenwoordig zijn ze te verkrijgen in alle soorten en maten met heel veel vrolijke printjes: van dino's tot aapjes en flamingo's bijvoorbeeld. Ook kan je kiezen tussen klittenband of drukknoopjes en met dubbele lekgootjes.

Naast wasbare luiers lopen ook de zwemluiers erg goed. Ze bieden alle voordelen van een gewone luier, maar hebben als bijkomend voordeel dat ze goed aansluiten rond de beentjes en de buik. Eventuele ontlasting, plas óf poep, blijft hierdoor netjes in de zwemluier. Het water raakt dus niet vervuild en u kunt uw kindje na afloop eenvoudig verschonen.

Retourbeleid van Kidzstore

Bij Kidzstore heb je het recht om je bestelling tot dertig dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledig bedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor retour van jouw huis naar de webshop zijn voor eigen rekening.

Aanbevelingen, klachten en tips over Kidzstore

We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan. Laat daarom echt even jouw ervaring met Kidzstore achter door middel van een review en/of beoordeling. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review