Kabelmaatje

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Kabelmaatje

Opladers en kabeltjes voor telefoon en tablet

gaan altijd op het verkeerde moment stuk. Om ze snel te vervangen kun je ze makkelijk bestellen bij een van de vele online aanbieders die ze verkopen. Maar haal je daarmee kwaliteit in huis of gaat je nieuwe kabel al na drie keer gebruiken ook stuk? Consumenten die al ervaring hebben met het online bestellen van dit soort producten geven je in hun reviews op onze website inzicht over wat zij meegemaakt hebben en hoe tevreden zij zijn over de producten die ze kochten en de service die zij kregen. Een van die bedrijven die deze producten verkoopt is Kabelmaatje, gelukkig voor jou zijn er al heel wat mensen die een Kabelmaatje review op onze site hebben achtergelaten.

Over Kabelmaatje

De online shop Kabelmaatje nl is onderdeel van het bedrijf Happy on Web Bv dat in Eindhoven gevestigd is. Als digitale winkel heeft deze online shop geen bezoek of afhaaladres waar je terecht kunt om producten te bekijken en af te halen. Alles gaat bij Kabelmaatje via de website dus ook het contact met de klantenservice. Je kunt bijvoorbeeld een e-mailtje sturen of via sociale media contact opnemen met het bedrijf.

Bestellen en betalen en retour sturen bij Kabelmaatje

Je kunt de producten zonder al te veel moeite direct op de website van Kabelmaatje bestellen. Met een paar kliks kom je bij de betaalmethodes terecht waar je kunt kiezen uit iDEAL, Klarna en creditcard. Tijdens het bestellen kies je er ook voor of je jouw bestelling als brievenbuszending of als pakket wilt ontvangen. Voor de laatste mogelijkheid betaal je extra. Heb je jouw producten ontvangen en ben je niet tevreden? Producten naar Kabelmaatje retour sturen kun je doen tot 14 dagen na de dag van ontvangst. Houdt er wel rekening mee dat je zelf voor de verzendkosten van een retourzending verantwoordelijk bent.

De producten en acties van Kabelmaatje

Kabelmaatje

verkoopt opladers en kabels voor de meest bekende merken telefoons en tablets. Het is bijna overbodig deze merken te noemen, maar we doen het toch. Zoek je een nieuwe oplader voor je Apple iPhone, je MacBook, Samsung tablet of net nieuwe Huawei P20? De kans dat je hem niet bij vindt Kabelmaatje is vrij klein. En als je slim bent speur tijdens je bestelling even het internet af op zoek naar een geschikte Kabelmaatje kortingscode. Zo bespaar je heel eenvoudig een paar euro op bijvoorbeeld je nieuwe iPhone oplader.

Reviews en ervaringen over Kabelmaatje

Laat jouw Kabelmaatje review op onze website achter zodat je andere klanten kunt informeren over de plus- en minpunten van deze online shop. Door jouw beoordeling te geven kun je laten weten of Kabelmaatje betrouwbaar is en hoe het bedrijf met klanten en hun klachten omgaat. Je kunt met jouw review een bijdrage leveren aan een eerlijk en duidelijk overzicht van de manier van werken van deze online winkel. Wacht daar dus niet te lang mee, consumenten die Kabelmaatje nog niet kennen willen er hel graag meer over weten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

d
de Jonge 1 jaar geleden
9
Onlangs heb ik een oplader gekocht bij Kabelmaatje en ik ben zeer tevreden over de service. Ik was op zoek naar een originele oplader voor mijn iPhone, maar zag door de bomen het bos niet me...

Alle reviews ( 1 )

Uitstekende service en hoge kwaliteit producten tegen betaalbare prijzen bij Kabelmaatje

Onlangs heb ik een oplader gekocht bij Kabelmaatje en ik ben zeer tevreden over de service. Ik was op zoek naar een originele oplader voor mijn iPhone, maar zag door de bomen het bos niet meer. Gelukkig stond er op hun website duidelijk aangegeven welke producten geschikt waren voor mijn apparaat. Het bestellen ging gemakkelijk en snel en ik had mijn oplader al de volgende dag in huis, zoals beloofd werd op de website. De kwaliteit van de oplader is ook erg goed en hij werkt perfect. Wat mij vooral aanspreekt aan Kabelmaatje is dat ze niet alleen originele producten hebben, maar ook goedkopere varianten die net zo goed werken als het origineel. Daarnaast zijn alle producten van hoge kwaliteit én wordt er gratis verzonden. Dat bespaart toch weer geld! Kortom: wilt u een goede en betaalbare oplader of kabel voor uw apparaat? Dan raad ik u zeker aan om bij Kabelmaatje te kijken.

d
de Jonge 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!