Kabelmaatje

Alle reviews

Kabelmaatje

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

Kabelmaatje

Opladers en kabeltjes voor telefoon en tablet gaan altijd op het verkeerde moment stuk. Om ze snel te vervangen kun je ze makkelijk bestellen bij een van de vele online aanbieders die ze verkopen. Maar haal je daarmee kwaliteit in huis of gaat je nieuwe kabel al na drie keer gebruiken ook stuk? Consumenten die al ervaring hebben met het online bestellen van dit soort producten geven je in hun reviews op onze website inzicht over wat zij meegemaakt hebben en hoe tevreden zij zijn over de producten die ze kochten en de service die zij kregen. Een van die bedrijven die deze producten verkoopt is Kabelmaatje, gelukkig voor jou zijn er al heel wat mensen die een Kabelmaatje review op onze site hebben achtergelaten.

Over Kabelmaatje

De online shop Kabelmaatje nl is onderdeel van het bedrijf Happy on Web Bv dat in Eindhoven gevestigd is. Als digitale winkel heeft deze online shop geen bezoek of afhaaladres waar je terecht kunt om producten te bekijken en af te halen. Alles gaat bij Kabelmaatje via de website dus ook het contact met de klantenservice. Je kunt bijvoorbeeld een e-mailtje sturen of via sociale media contact opnemen met het bedrijf.

Bestellen en betalen en retour sturen bij Kabelmaatje

Je kunt de producten zonder al te veel moeite direct op de website van Kabelmaatje bestellen. Met een paar kliks kom je bij de betaalmethodes terecht waar je kunt kiezen uit iDEAL, Klarna en creditcard. Tijdens het bestellen kies je er ook voor of je jouw bestelling als brievenbuszending of als pakket wilt ontvangen. Voor de laatste mogelijkheid betaal je extra. Heb je jouw producten ontvangen en ben je niet tevreden? Producten naar Kabelmaatje retour sturen kun je doen tot 14 dagen na de dag van ontvangst. Houdt er wel rekening mee dat je zelf voor de verzendkosten van een retourzending verantwoordelijk bent.

De producten en acties van Kabelmaatje

Kabelmaatje verkoopt opladers en kabels voor de meest bekende merken telefoons en tablets. Het is bijna overbodig deze merken te noemen, maar we doen het toch. Zoek je een nieuwe oplader voor je Apple iPhone, je MacBook, Samsung tablet of net nieuwe Huawei P20? De kans dat je hem niet bij vindt Kabelmaatje is vrij klein. En als je slim bent speur tijdens je bestelling even het internet af op zoek naar een geschikte Kabelmaatje kortingscode. Zo bespaar je heel eenvoudig een paar euro op bijvoorbeeld je nieuwe iPhone oplader.

Reviews en ervaringen over Kabelmaatje

Laat jouw Kabelmaatje review op onze website achter zodat je andere klanten kunt informeren over de plus- en minpunten van deze online shop. Door jouw beoordeling te geven kun je laten weten of Kabelmaatje betrouwbaar is en hoe het bedrijf met klanten en hun klachten omgaat. Je kunt met jouw review een bijdrage leveren aan een eerlijk en duidelijk overzicht van de manier van werken van deze online winkel. Wacht daar dus niet te lang mee, consumenten die Kabelmaatje nog niet kennen willen er hel graag meer over weten.