Humanoid

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Humanoid

Humanoid is een kledingmerk dat zich voornamelijk probeert te focussen op het aanbieden van luxe kleding. Het bedrijf ziet zichzelf graag als een bedrijf dat kleding verkoopt aan een community die niet wil opgaan in de massa, mensen die hun eigen pad willen volgen dus. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Humanoid lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u daarnaast op deze website ook op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Humanoid

Humanoid werd opgericht in het jaar 1981, ze bestaan dus inmiddels al voor geruime tijd. Het is een authentiek merk dat trouw is gebleven aan hun compromisloze en onconventionele begin. Ook na al die jaren wil het bedrijf graag hun visie en overtuiging behouden: onafhankelijk en niet afgeleid door voorbijgaande hypes. Het bedrijf probeert hun hoge standaard te behouden door hun eigen intuïtie en toeweiding. Het bedrijf heeft in Nederland een hoofdkantoor gevestigd in Arnhem, verder doen zij alle verkopen via hun online webshop. Vanuit Nederland levert het bedrijf aan de gehele Benelux.

Producten en diensten van Humanoid

Maar waar staat Humanoid dan eigenlijk voor en hoe onderscheidt het bedrijf zich van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst ziet Humanoid zichzelf als een bedrijf met een sterke wil en een duidelijk zelfbewustzijn, het bedrijf heeft namelijk hun eigen pad zelf uitgestippeld. Ook gelooft het bedrijf dat u ware luxe kunt voelen. Hun creatieve proces is dan ook tastbaar en intuïtief. Het bedrijf wil dat iedereen die deel wordt van de wereld van het bedrijf die aandacht en liefde voelt. In het atelier van Humanoid is elke keuze die zij maken in de creatie van hun producten een bewuste keuze, met respect voor herkomst, maker en drager.

Voordat een kledingstuk van het bedrijf in productie wordt genomen, wordt het uitgebreid getest op kwaliteit, maar ook op wasbaarheid. Ook de andere labels waarmee het bedrijf werkt garanderen een goede kwaliteit. In het etiket van de kledingstukken hoort altijd te staan welke materialen en in welk percentage het kledingstuk is gemaakt. De meeste kwaliteiten die wij verkopen zijn wasbaar, een enkele keer kan het voorkomen dat een kledingstuk chemisch gereinigd moet worden. Let daarom voor aanschaf altijd goed op de informatie in het etiket. In speciale gevallen wordt aanvullende informatie vermeld op een hangtag.

Aanbevelingen, klachten en tips over Humanoid

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Humanoid? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Humanoid op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Humanoid vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Humanoid of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Humanoid nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review