Hulpmiddelwereld.nl

Alle reviews

Hulpmiddelwereld.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Hulpmiddelwereld.nl

 

We zijn benieuwd naar jouw ervaring als je wel eens iets hebt  aangeschaft bij Hulpmiddelwereld. Jouw ervaring kan anderen helpen om te bepalen of ze ook hulpmiddelen willen kopen bij deze online webwinkel. Jouw ervaring is heel waardevol en wordt zeer gewaardeerd.

Bij Hulpmiddelwereld kun je zowel online als in de winkel in Maastricht terecht voor de meest uiteenlopende hulpmiddelen. Dit kan gaan om een rollator, grijper, mondkapjes of wandbeugels. 

Kun je ons vertellen wat jouw ervaring is? Door jouw mening en ervaring te delen kunnen anderen zich een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Het is hierdoor makkelijker om te bepalen of deze winkel de moeite waard is.

Over Hulpmiddelwereld  
Hulpmiddelwereld werd in 2009 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van hulpmiddelen in Nederland. In het begin hadden ze ongeveer 1000 artikelen in het assortiment. Dat aantal is ondertussen uitgegroeid tot meer dan 6000 artikelen. Je kunt de artikelen van Hulpmiddelwereld bestellen vanuit Nederland, België en Duitsland. Je kunt terecht bij een van de drie fysieke winkels, via de uitgebreide catalogus bestellen of online. 

Ergotherapeuten en fysiotherapeuten helpen mee bij het samenstellen van het assortiment. Zij hebben de kennis en ervaring om te weten waar de behoefte ligt bij mensen. Daarom bieden ze sinds kort bijvoorbeeld ook hulpmiddelen aan om te helpen bij incontinentie, diabetes en een stoma. 

Dit bedrijf streeft ernaar om mensen te helpen om langer zelfstandig thuis te wonen. Hiervoor zijn aanpassingen in het huis en hulpmiddelen soms noodzakelijk. Op de website van Hulpmiddelwereld  kun je per kamer bekijken wat de mogelijkheden zijn voor hulpmiddelen en wat mogelijk veranderd kan worden om langer thuis te blijven wonen. 

Producten en diensten van Hulpmiddelwereld 
Je kunt bij Hulpmiddelwereld  alle denkbare hulpmiddelen bestellen om langer in huis te kunnen wonen. Denk hierbij aan rollators, wandbuizen, grijpers, incontinentiemateriaal, scootmobiel, rolstoelen, servies en zelfs telefoons. 

De website is zo ingericht dat je de producten makkelijk kunt vinden onder de bijbehorende categorie. Zo kun je onder andere kiezen voor de categorie; mobiliteit, slechtzienden, eten & drinken, wonen & slapen en dementie. Klik op de categorie en je vind de artikelen die je mogelijk kunnen helpen. 

Ze hebben werkelijk alles in het assortiment dat je maar kunt bedenken. Zo kun je hier een interactieve robot kat kopen voor mensen met dementie. Deze kat is levensecht, miauwt en spint, net als een echte kat. Of wat dacht je van een radio of telefoon met grote knoppen.

Mocht je nog twijfelen over een product dan kun je jouw vraag stellen aan een van de 30 medewerkers van de klantenservice of professionele verpleegkundigen. Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst wordt hij zo snel mogelijk geleverd. De verzending is vanaf een paar tientjes gratis. Toch niet tevreden, dan kun je het product binnen 30 dagen weer retourneren. 

Ervaringen, klachten en tips over Hulpmiddelwereld 
We horen graag wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Ben je tevreden over de service en de kwaliteit? Laat het ons weten zodat andere mensen een goed beeld krijgen en een keuze kunnen maken.