Home Meets Nature

Alle reviews

Home Meets Nature

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Massamarkt
Massamarkt

Leuke, maar tevens ook veelal goedkope aanbiedingen, wie houdt daar nou niet van? We vinden het allemaal wel leuk om af en toe weer iets nieuws voo...

Logo Large
Large

Kleding en merchandise bieden ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van de rest. Of je nou houdt van casual, atletische, vintage, etc. kledin...

Logo Cofaro.com
Cofaro.com

Je hebt best na het bouwen keukenproducten nodig of wil je een nieuwe aankoop doen voor je woning. Dit alles kun je bij Cofaro kopen. Heb je wat me...

Logo VONROC
VONROC

Wanneer je pas verhuisd bent of je wilt je bestaande woning upgraden, kan je op het internet oneindig veel inspiratie opdoen. VONROC.nl is misschie...

Home Meets Nature

Ben je recentelijk verhuisd en op zoek naar groene producten die je nieuwe kamers een leuke ecologisch bewuste sfeer kunnen toebrengen? Of is je huis wel toe aan wat opfrissing? Dan kan het zijn dat je verlangt naar planten, bloemen en alle toebehorenen. In je zoektocht naar dit soort producten ben je misschien al eens eerder bij Home Meets Nature terecht gekomen. 

Voordat je producten bij Home Meets Nature gaat bestellen wil je echter wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen. Denk daarbij aan vragen als: hoe zit het met het assortiment van Home Meets Nature? Zijn de planten wel natuurlijk of bestaan ze uit kunststof? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Wat kan ik verwachten voor verzendkosten en levertijden? Waar zou ik terecht kunnen indien ik ontevreden zou zijn met mijn bestelling? Hoe zit het eigenlijk met de klantenservice van het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze reviewsite, Home Meets Nature beoordelingen en reviews lezen. Op die manier kan je beoordelen of het bedrijf wel of niet aan jouw verlangens zal voldoen. 

Wat is Home Meets Nature

 Home Meets Nature is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de klant die voor kwaliteit kiest, zoals zij dat zelf stellen. Het bedrijf beweert dit te bereiken door enkel en alleen met kwalitatief hoogwaardige producten te werken. Zo worden bijvoorbeeld de planten niet direct geleverd uit eigen voorraad, maar zijn de afkomstig uit hun kwekerijen in de grootste glastuinbouwgebied in de wereld en zijn die dus altijd vers van de kweker. 

Producten en diensten Home Meets Nature

Ben je nieuwsgierig naar de planten van Home Meets Nature? Dan kan je op hun webshop de producten bezoeken. Als je eenmaal daar beland bent, kan je gelijk kiezen uit een aantal categorieën, waaronder: Potterie, Kamerplanten, Kantoorplanten, Hydroplanten, Planten in pot, Woonaccessoires, Verzorging en Accessoires en Kerst. Als je op zo’n categorie klikt kan je verder sorteren op basis van: Prijs, Type / Soort, Standplaats, Hoogte en Diameter. Verder kan je op de homepagina voordelige artikelen vinden in de aanbiedingen categorie. Als je op een product klikt kan je daarover een toepasselijke omschrijving lezen. 

Wil je graag groene producten bestellen bij Home Meets Nature? Dan kan je betalen op diverse manieren, waaronder: iDEAL, Mastercard, Maestro, Visa, Bancontact, Billink of voor bedrijven op rekening. Verzendkosten verschillen afhankelijk van het gewicht, maar zijn gratis vanaf 100,- Euro. Over verzendkosten en bezorgtijden valt meer op de website te vinden. 

Contact

Wil je producten bestellen bij Home Meets Nature, maar heb je een vraag die je weerhoud dit te doen? Dan kan je contact opnemen op diverse wijze, zo kan je op de site via een contactformulier jouw bericht delen. Vind je het fijner om direct een mailtje te sturen? Dan kan je daarvoor het adres: klantenservice@homemeetsnature.nl gebruiken. Het is ook mogelijk om de site veelgestelde vragen te lezen, waar je misschien al een antwoord op je vraag kunt vinden. 

Reviews en beoordelingen Home Meets Nature

Heb je al eens eerder kamerplanten, bloempotten of andere producten bij Home Meets Nature besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat ging! Deel je mening over Home Meets Nature met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde om te bepalen of Home Meets Nature het bedrijf is waar zij naar verlangen. Wil je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare ondernemingen lezen? Bezoek dan onze reviewsite.