home meets nature reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Home Meets Nature

Ben je recentelijk verhuisd en op zoek naar groene producten die je nieuwe kamers een leuke ecologisch bewuste sfeer kunnen toebrengen? Of is je huis wel toe aan wat opfrissing? Dan kan het zijn dat je verlangt naar planten, bloemen en alle toebehorenen. In je zoektocht naar dit soort producten ben je misschien al eens eerder bij Home Meets Nature terecht gekomen.

Voordat je producten bij Home Meets Nature gaat bestellen wil je echter wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen. Denk daarbij aan vragen als: hoe zit het met het assortiment van Home Meets Nature? Zijn de planten wel natuurlijk of bestaan ze uit kunststof? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Wat kan ik verwachten voor verzendkosten en levertijden? Waar zou ik terecht kunnen indien ik ontevreden zou zijn met mijn bestelling? Hoe zit het eigenlijk met de klantenservice van het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze reviewsite, Home Meets Nature beoordelingen en reviews lezen. Op die manier kan je beoordelen of het bedrijf wel of niet aan jouw verlangens zal voldoen.

Wat is Home Meets Nature

Home Meets Nature is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de klant die voor kwaliteit kiest, zoals zij dat zelf stellen. Het bedrijf beweert dit te bereiken door enkel en alleen met kwalitatief hoogwaardige producten te werken. Zo worden bijvoorbeeld de planten niet direct geleverd uit eigen voorraad, maar zijn de afkomstig uit hun kwekerijen in de grootste glastuinbouwgebied in de wereld en zijn die dus altijd vers van de kweker.

Producten en diensten Home Meets Nature

Ben je nieuwsgierig naar de planten van Home Meets Nature? Dan kan je op hun webshop de producten bezoeken. Als je eenmaal daar beland bent, kan je gelijk kiezen uit een aantal categorieën, waaronder: Potterie, Kamerplanten, Kantoorplanten, Hydroplanten, Planten in pot, Woonaccessoires, Verzorging en Accessoires en Kerst. Als je op zo’n categorie klikt kan je verder sorteren op basis van: Prijs, Type / Soort, Standplaats, Hoogte en Diameter. Verder kan je op de homepagina voordelige artikelen vinden in de aanbiedingen categorie. Als je op een product klikt kan je daarover een toepasselijke omschrijving lezen.

Wil je graag groene producten bestellen bij Home Meets Nature? Dan kan je betalen op diverse manieren, waaronder: iDEAL, Mastercard, Maestro, Visa, Bancontact, Billink of voor bedrijven op rekening. Verzendkosten verschillen afhankelijk van het gewicht, maar zijn gratis vanaf 100,- Euro. Over verzendkosten en bezorgtijden valt meer op de website te vinden.

Contact

Wil je producten bestellen bij Home Meets Nature, maar heb je een vraag die je weerhoud dit te doen? Dan kan je contact opnemen op diverse wijze, zo kan je op de site via een contactformulier jouw bericht delen. Vind je het fijner om direct een mailtje te sturen? Dan kan je daarvoor het adres: klantenservice@homemeetsnature.nl gebruiken. Het is ook mogelijk om de site veelgestelde vragen te lezen, waar je misschien al een antwoord op je vraag kunt vinden.

Reviews en beoordelingen Home Meets Nature

Heb je al eens eerder kamerplanten, bloempotten of andere producten bij Home Meets Nature besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat ging! Deel je mening over Home Meets Nature met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde om te bepalen of Home Meets Nature het bedrijf is waar zij naar verlangen. Wil je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare ondernemingen lezen? Bezoek dan onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Madelief 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een geweldige ervaring gehad bij Home Meets Nature. Als liefhebber van kamerplanten was ik op zoek naar iets speciaals om mijn huis op te fleuren en deze zaak stelde niet tele...

Alle reviews ( 1 )

EEN AANRADER VOOR ALLE PLANTENLIEFHEBBERS

Ik heb onlangs een geweldige ervaring gehad bij Home Meets Nature. Als liefhebber van kamerplanten was ik op zoek naar iets speciaals om mijn huis op te fleuren en deze zaak stelde niet teleur. Het assortiment van Home Meets Nature is indrukwekkend. Ze hebben alles, van grote tot kleine kamerplanten en zelfs bloempotten in alle soorten en maten voor zowel binnen als buiten. Ik werd overweldigd door de keuze die ze boden, maar gelukkig was het personeel ontzettend behulpzaam bij het helpen vinden van wat ik zocht. De service was fantastisch, de medewerkers namen echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en me het beste advies te geven over hoe ik voor mijn nieuwe plant kon zorgen. Naast dit alles waren ook hun prijzen nog eens heel redelijk. Kortom, als je op zoek bent naar mooie kamerplanten of bloempotten dan raad ik zeker aan om langs te gaan bij Home Meets Nature.

M
Madelief 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!