Heuts

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Heuts

Mobiliteit is een belangrijk onderdeel in ons leven tegenwoordig, omdat we ons moeten kunnen verplaatsen van A naar B. Het is niet altijd makkelijk geweest, zo moesten vroeger mensen urenlang lopen of een paard gebruiken om van plek naar plek te bewegen. Het werd steeds beter zo werd de fiets uiteindelijk ontwikkeld.

Met een fiets kan men al veel sneller bewegen dan, misschien is een paard nog wel beter, maar veel duurder natuurlijk. Dus de ontwikkeling van een fiets was toch echt een stap vooruit qua mobiliteit. Uiteindelijk werd de auto ontwikkeld en dat zorgde ervoor dat we ons echt makkelijk kunnen verplaatsen tegenwoordig. Nog steeds worden paarden gebruikt voor het vervoeren van de mens of goederen maar niet net als vroeger!

Zoekt u toevallig nog onderdelen voor uw auto of fiets? Er zijn talloze websites die onderdelen aanbieden. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende websites, zo kunt u de juiste keuze maken over waar u wilt winkelen.

Over Heuts

Heuts is ontstaan in 1965 door Bert en Aggie met een tankstation dat al snel behalve benzine ook auto onderdelen is gaan verkopen. In 1982 verhuizen zij naar Hoensbroek voor een grotere locatie op een industrieterrein. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende auto-diensten.

Heuts start met het verkopen van auto onderdelen in hun eerste filiaal in Maastricht in ongeveer 1992. Al snel beginnen zij met groeien en rond 2009 hebben zij een eigen callcenter, een reclamebureau en maar liefst 400 medewerkers.

Zij hebben ongeveer 15 vestigingen in Limburg en Noord-Brabant gestart in de afgelopen jaren. Heuts heeft een geautomatiseerd systeem ontwikkeld dat klanten makkelijk producten laat bestellen en bezorgen. Ongeveer 1500 klanten kunnen met een persoonlijke inlogcode auto onderdelen bestellen in dit systeem.

Producten en diensten Heuts

Heuts verkoopt veel artikelen en zij hebben ongeveer zo een 100.000 auto onderdelen in hun assortiment. Naast alleen auto onderdelen verkopen ze tegenwoordig ook producten die te maken hebben met vrije tijd en mobiliteit.

Op de website is het assortiment verdeeld over 3 groepen namelijk Auto & Onderweg, Binnen Huis en Buiten Huis. Heuts verkoop producten zoals fietsendragers, dakkoffers & skiboxen, sneeuwkettingen, autostoelen, navigatie en nog veel meer. Maar Heuts verkoopt bijvoorbeeld ook sauna’s en meubels voor binnen en buiten het huis!

U kunt ook zoeken op kenteken en dan krijgt u alle producten die geschikt zijn voor u auto. Ook kunt u zoeken op seizoen zoals Lente en Winter. Op de website vindt u ook alle locaties waar Heuts een winkel heeft of waar zij hun producten verkopen. Heuts streeft ernaar om alle producten die voor 16.00 worden besteld, de volgende dag te leveren!

Complimenten, klachten of tips voor Heuts

Heeft u toevallig een auto onderdeel gekocht?, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een winkel van Heuts bezocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Heuts willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Heuts

Ben jij gek van fietsen maar weet je niet goed bij welk bedrijf je je spullen moet kopen? Bekijk onze pagina met Bikeinn reviews om erachter te komen wat andere mensen vinden van hun producten en service. Het lezen van beoordelingen, meningen en klachten over meerdere winkels kan jou enorm op weg helpen in de zoektocht tot de juiste winkel om jouw spullen te kopen. Als je zelf ervaring hebt met een winkel die deze spullen verkoopt kan je ook je eigen mening delen om zo andere mensen op weg te helpen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Aylin van der Brink 2 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs een geweldige ervaring gehad bij Heuts. Hun uitgebreide assortiment aan automaterialen en vrijetijdsartikelen is iets waar ik van onder de indruk was. Of je nu op zoek bent na...

Alle reviews ( 1 )

Erg blij met mijn bezoek aan Heuts

Ik heb onlangs een geweldige ervaring gehad bij Heuts. Hun uitgebreide assortiment aan automaterialen en vrijetijdsartikelen is iets waar ik van onder de indruk was. Of je nu op zoek bent naar partytenten, tuinmeubelen of BBQ's, ze hebben het allemaal. Wat me echt opviel bij Heuts was hun klantenservice. De medewerkers waren vriendelijk en stonden altijd klaar om te helpen met al mijn vragen en zorgen. Ze gaven deskundig advies over welk product het beste zou zijn voor mijn behoeften en budget. Bovendien had ik geen problemen met de kwaliteit van de artikelen die ik kocht. Ik kon zien dat elk product zorgvuldig werd geselecteerd en van topkwaliteit was. Over het algemeen ben ik erg blij met mijn aankoopervaring bij Heuts, dankzij hun uitstekende selectie, deskundige service en hoogwaardige producten. Ik zal zeker terugkeren voor toekomstige aankopen!

A
Aylin van der Brink 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review