Happybee reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Happybee

Ben jij als ouder regelmatig op zoek met het opsporen van de laatste kleding deals van bekende kinderkleding merken? Dan kan het niet altijd even simpel zijn om daarin te slagen. Happybee is een bedrijf dat je daarbij wellicht verder opweg kan helpen.

Voordat je kleding via Happybee gaat bestellen, wil je uiteraard wel zeker zijn dat het bedrijf aan jouw verlangens voldoet. Denk daarbij aan vragen als: wat voor soort kleding valt er allemaal te vinden in de collecties van Happybee? Welke kledingmerken worden verkocht op de site? Hoe kan ik eenvoudig online bepalen welke maat kleding ik moet bestellen? Waar kan ik contact opnemen met de onderneming als ik vragen heb? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze reviewsite, Happybee beoordelingen en reviews te lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Happybee

In 2008 werd Happybee opgericht, met als doel goed te luisteren naar hun klanten. Daarom steekt het bedrijf veel energie in het opzoeken van trends en het aanbieden van verschillende kledingstijlen. Happybee weet dat iedereen anders is en stijlen dus ook verschillen, daarop probeert het bedrijf hun aanbod aan te passen. Inmiddels verkoopt het bedrijf producten van meer dan 175 verschillende merken. De website is onderdeel van de Fifth Floor Fashion Group.

Producten en diensten

Happybee is een bedrijf dat een divers aanbod aan verschillende kinderkleding merken aanbiedt. Het draait daarbij om kleding die geschikt is voor peuters tot jongvolwassenen. De collecties vallen te vinden onder verschillende categorieën, waaronder: Kids, Baby’s, Merken, Nieuwe Collectie, Outlet en Magazine. Producten zijn voorzien van foto’s, prijs, maten, maattabel, productdetails en materiaal. Bij de outlet categorie kunnen klanten winkelen naar afgekorte kleding. Om meer inspiratie op te doen is het mogelijk het magazine van Happybee te bekijken.

Betalen en bezorgen

Tijdens het afrekenen, kun je gebruik maken van verschillende betaalmethoden, waaronder: iDEAL, PayPal, Mastercard, Visa en Klarna. De pakketjes van klanten die voor 22:00 bestellen worden normaalgesproken de volgende dag geleverd. Als de producten uit het externe magazijn komen duurt dit 1 tot 3 werkdagen. Klanten hebben tot 100 dagen na het in ontvangst nemen van artikelen recht tot retourneren.

Contact

Vragen, suggesties of klachten die je wilt delen met Happybee? Of een andere reden om contact op te willen nemen met de onderneming? Dan heb je daarvoor meerdere opties, zo kun je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: +31 (0)182 - 529 717. Stuur je liever een berichtje via de mail? Gebruik dan: klantenservice@happybee.nl. Het postadres van het bedrijf is Aresstraat 3, 5048 CD, Tilburg, Nederland.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder kleding voor jouw kind bij Happybee besteld? Of een andere soort ervaring met het bedrijf meegemaakt? Dan zijn wij benieuwd hoe dat ging! Deel je mening over Happybee met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier kunnen andere geïnteresseerden een beter beeld over Happybee schetsen. Meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review