Haar-store.nl

Alle reviews

Haar-store.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Haar-store.nl

Uw haar is uw sieraad. Daarom wilt u er zo goed mogelijk mee omgaan en de juiste producten ervoor gebruiken, zodat het zo gezond mogelijk blijft. Maar waar vindt u nu de beste haarproducten? Een winkel die zich specialiseert in professionele haarverzorging is Haar-store.nl. Maar zullen de conditioner uw haar zachter maken bij het uitkammen? Zullen ze de klitvorming verminderen? Zal de haarwax er niet voor zorgen dat er vlokken uitvallen? Hoe lang duurt het om de producten te leveren? Het antwoord op deze vragen kunnen klanten die al een ervaringen hebben met haarverzorgingswinkels het best beantwoorden. Via onze site ReviewsBird.nl kunt u de reviews en beoordelingen lezen om meer over deze categorie bedrijven en haar producten te weten te komen.  

Over Haar-store.nl
Haar-store.nl is een online webshop die zich specialiseert in de verkoop van haarproducten. Het bedrijf richt zich op professionele haarproducten voor zowel mannen als vrouwen. Naast de webshop heeft Haar-store.nl meerdere salons waar u hun producten kunt vinden. Enkele plaatsen waar de salons zijn, zijn Almere, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Zaandam, Lieden, Beverwijk, Deventer, Breda, Alkmaar, Antwerpen en Haren. Mochten deze locaties niet in uw omgeving zijn, dan kunt u via de webshop gemakkelijk hun assortiment bekijken en bestellen.  

Producten en diensten van Haar-store.nl
Om uw haar te steilen, kunt u bij Haar-store.nl terecht voor onder anderen haarwax, colour wax, haargel, haarlak en mousse. In de categorie haarverzorging kunt u terecht voor haarspray en haarserums. Deze maken het haar glanzender en gezonder. Verder kan het dienen als een goede bescherming tegen hitte van bijvoorbeeld stylingtools. U kunt er ook terecht voor haarolie, haarmaskers, haarcrèmes, anti-haaruitvalproducten, shampoo en conditioners. Conditioners zorgen ervoor dat uw haar soepeler wordt en minder klitten krijgt tijdens het uitkammen. Iets wat erg bruikbaar is voor mensen met lang, dik en/of krullend haar. De conditioners kunt u in de geuren Blackberry, Honing, Blueberry en Aloe vera krijgen. Naast deze opties biedt de website ook de optie tools aan. Hier kunt u terecht voor alle andere haar benodigdheden zoals stijltangen, haarbandjes, haarborstels, kammen, föhnen en ga zo maar door. Bent u specifiek op zoek naar haarproducten voor mannen? Dan kunt u op de optie mannen klikken. Verder zijn vele producten ook verkrijgbaar in bundels van 3.  

Complimenten, klachten en tips voor Haar-store.nl
De betaaloptie bij Haar-store.nl zijn breed. U kunt betalen met ING, iDeal, Visa, Mastercard en nog enkele andere opties, die op de site vermeld staan. De webshop is eenmaal 24 uur geopend. Heeft u uw product voor 17:00 uur bestelt dan is het de volgende dag al bij u in huis en bij aankoop boven de 35 euro wordt er gratis geleverd. In België is het vanaf 80 euro gratis levering. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. 

Gebruikt u haarproducten van Haar-store.nl? Laat dan uw beoordeling achter op ReviewsBird.nl. Door het delen van uw ervaring maakt u andere wegwijs.

Wilt u graag meer weten over het bedrijf Haar-store.nl lees dan de beoordeling van klanten die al bekend zijn met dit bedrijf.