Gorilla Sports

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Gorilla Sports

Lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen. Kinderen, adolescenten en volwassenen van alle leeftijden hebben regelmatig lichaamsbeweging nodig. Lichaamsbeweging bevordert een goede gezondheid. Het is in alle fasen van je leven belangrijk om actief blijven, ongeacht je lichaamstype of BMI. Talrijke studies hebben aangetoond dat regelmatige lichaamsbeweging de levensverwachting verhoogt en het risico op vroegtijdige sterfte verlaagt. Regelmatige lichaamsbeweging en fysieke activiteit vergroten de spierkracht, botdichtheid, flexibiliteit en stabiliteit. Lichamelijke fitheid kan het risico op en je weerstand tegen verwondingen door ongevallen verminderen, vooral als je ouder wordt.

Een zittende levensstijl en een gebrek aan lichaamsbeweging kunnen een zware tol eisen van iemands lichaam. Lichamelijke inactiviteit wordt in verband gebracht met een verhoogd risico op bepaalde vormen van kanker, talrijke chronische ziekten en geestelijke gezondheidsproblemen. Van lichaamsbeweging is echter aangetoond dat het de stemming en de geestelijke gezondheid verbetert en talrijke gezondheidsvoordelen biedt.

Door actief en gezond te blijven, kan je activiteiten doen die een bepaalde lichamelijke conditie vereisen. Wandelen naar de top van een berg is bijvoorbeeld een lonende ervaring en zorgt voor spectaculaire landschappen. Maar er zijn mensen die dit niet kunnen omdat ze niet fit genoeg zijn.

Regelmatige lichaamsoefeningen en lichaamsbeweging bevordert sterke spieren en botten. Het verbetert de ademhaling, de cardiovasculaire gezondheid en de algehele gezondheid. Actief blijven kan u ook helpen een gezond gewicht te behouden, uw risico op diabetes type 2 en hartziekten te verminderen en uw risico op sommige vormen van kanker te verlagen.

Over Gorillasport

Gorilla Sports verkoopt online fitnessartikelen aan zowel professionele sportmensen (voor intensief gebruik in bijvoorbeeld in sportcentra of sportscholen) als thuissporters. Gorillasports is ontstaan uit het idee dat fitnessapparatuur voor iedereen bereikbaar (dus betaalbaar) moet zijn. Het bedrijf is actief in tal van Europese landen en brengt fitnessartikelen onder haar eigen merknaam uit om de prijzen te drukken. Gorillasports speelt in op de actuele fitness trends waaronder Cross Fit Boot Camp training en Bodyweight training en breidt, om steeds mee te zijn met de laatste hypes, constant haar fitness assortiment uit.

Producten en Diensten Gorillasports

Gorilla Sports verkoopt een uitgebreide keuze aan fitnessapparatuur waaronder, dumbbels, halterbanken, boksartikelen, fitnesskleding, haltersets, kettlebells, halterschijven, halterstangen en krachtstations. Maar ook voor de kleinere artikelen zoals weightbags, aerobics gewichten, medicijnballen en fitnessmatten, kan je bij Gorilla Sports terecht. Gorillasports verkoopt ook voeding (whey proteïne en weight gainers) en tal van supplementen. Het bedrijf biedt 2 jaar garantie op alle artikelen en de mogelijkheid om kosteloos achteraf te betalen. Op de website van Gorillasports wordt er een blog bijgehouden met allerhande artikels i.v.m. met voeding en training. Bij Gorillasports kan je betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, Bankcontact, PayLib, Adyen en PayPal. De klantendienst is bereikbaar via het online-contactformulier.

Complimenten, klachten en tips i.v.m. Gorillasports

Ben jij klant (of klant geweest) bij Gorillasports en wil je je ervaring delen? Is de klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk? Hield Gorilla Sports zich aan de levertermijnen en kwam je product goed verpakt, compleet en onbeschadigd toe? Heb jij gebruikgemaakt van de 2 jarige garantie en werd je product zonder problemen hersteld, vervangen of terugbetaald? Zijn de producten van goede kwaliteit en vergelijkbaar met merkproducten? Was u als professioneel gebruiker tevreden over de degelijkheid en duurzaamheid van uw aankoop? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review