Giga-Bikes

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Giga-Bikes

Wij Nederlanders staan bekend als fietsland en om goede redenen. Denk aan gezondheid, duurzaamheid, ecologische doeleinden, financiële voordelen, etc. Fietsen zijn nou eenmaal zeer belangrijk als vervoermiddel voor onze hedendaagse samenleving. Misschien dat je zelf wel in bezit bent van een fiets, of juist opzoek bent naar een nieuwe fiets. Dan heb je wellicht al eens gehoord van Giga-Bikes, een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van fietsen, zoals de naam als deels verklapt.

Alleen voordat je nou echt een fiets gerelateerd product bij Giga-Bikes besteld, moet je wel zeker weten dat ze aan je eisen zullen voldoen. Wat voor klantenbeleid kan je verwachten, hoe zit het met verzendtijden, de kwaliteit, enz. Of wat voor ervaringen doen andere consumenten die bij Giga-Bikes bestellen eigenlijk op? Om nou net daar achter te komen kan je op ons platform, reviews en beoordelingen van consumenten lezen.

Over Giga-Bikes

Giga-Bikes is een onderdeel van de TOM-Group, waarbij een gigantisch assortiment in de fietsenbranche centraal staat. Het is de missive van het bedrijf om naast hun ‘’gigantische assortiment’’, ook ‘’gigantisch goede service’’ en ‘’gigantisch lage prijzen’’ aan te bieden. Het bedrijf heeft vandaag de dag dan ook een assortiment bestaande uit zo’n 4.000+ modellen. Ook kunnen ze fysiek bekeken en uitgeprobeerd worden, op de afgesloten ruimte achter de winkel. Als onderdeel uitmakende van de TOM-Group, maken ze uit tot een van de grootste webwinkels van Nederland.

Producten en diensten Giga-Bikes

Zoals al vermeld, bieden ze bij Giga-Bikes allerlei verschillende modellen fietsen aan. Maar naast fietsen hebben ze ook andere categorieën in de aanbieden zoals: accessoires, fietsonderdelen en fiets onderhoudt in de aanbieding. Deze producten zijn vaak onderverdeeld in subcategorieën, bij interesse kan je dan zelf specificeren op kenmerken denk aan: de merken, materiaal, doelgroep, kleur, prijs en meer.

Iets gevonden wat je wilt bestellen? Dan moet je wel rekening houden met de verzendkosten, die afhankelijk zijn van de grootte van je product. Om te weten hoe groot het pakket is staan afmetingen op de website bij de verzendkosten pagina vermeld. Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen ontvangst van je bestelling. Wel is het retourbeleid aan eisen onderhevig, houdt dat dus in gedachten.

Contact

Om contact op te nemen kan je een van de volgende contactgegevens handhaven. Bellen met reparatie/showroom via: 013-5821929. Bellen met de online webshop kan naar: 085-9020036. De klantenservice kan gemaild worden naar: klantenservice@giga-bikes.nl. Mailen is 24/7 mogelijk en wordt ook voornamelijk als hoofdmethode gebruikt voor de communicatie. Daarnaast kan er ook diverse informatie gevonden worden op de website van het bedrijf, denk aan informatie over retourneren, verzendingen, openingstijden en nog veel meer.

Reviews en beoordelingen Giga-Bikes

Al ooit een fiets gekocht bij Giga-Bikes? Dan willen we graag horen wat je daar van dacht! Je zou kunnen schrijven over de klantenservice, het assortiment en wat wel of niet goed ging. Laat bijvoorbeeld een complimentje achter, of schrijf over de dingen die beter kunnen/moeten. Wat voor algemeen gevoel heb je, ben je tevreden of ontevreden? Immers kunnen andere consumenten door het lezen van reviews zich een beter beeld vormen over hoe het bedrijf daadwerkelijk bevalt. Wil je meer leren over Giga-Bikes en andere bedrijven? Dan kan je bij ons diverse reviews en beoordelingen vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sanne Meijer 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs bij Giga-Bikes een fiets gekocht en ik ben erg tevreden over mijn ervaring daar. Er was een grote selectie van meer dan 700 fietsen beschikbaar om uit te kiezen, evenals onder...

Alle reviews ( 1 )

Review van een Tevreden Klant

Ik heb onlangs bij Giga-Bikes een fiets gekocht en ik ben erg tevreden over mijn ervaring daar. Er was een grote selectie van meer dan 700 fietsen beschikbaar om uit te kiezen, evenals onderdelen en accessoires voor degenen die hun huidige fiets wilden opknappen. Het verkoopteam was vriendelijk en deskundig - ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en adviseerden me op basis hiervan welke fiets het beste bij mij past. Ik kreeg zelfs de mogelijkheid om vrijblijvend testritten te maken voordat ik tot aankoop overging, wat echt nuttig was. Eén ding dat er echt uitsprong, is hoe behulpzaam het personeel was met betrekking tot rijklaar levering. Nadat ik had besloten welke fiets ik wilde kopen, hebben zij deze klaargemaakt zodat hij direct gebruikt kon worden. Dit heeft me enorm veel tijd bespaard! Bovendien biedt Giga-Bikes online bestellen aan graag blijf ik ook daarmee doorgaan indien nodig! Alles werd snel geleverd zonder extra verzendkosten omdat het boven €50 euro kwam. Kortom, als je een nieuwe of verbeterde tweewieler nodig hebt of gewoon fietsonderdelen/accessoires zoekt in Tilburg gaat Giga-bikes jouw prima van diest zijn

S
Sanne Meijer 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!