Giga Bikes

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Giga Bikes

Wij Nederlanders staan bekend als fietsland en om goede redenen. Denk aan gezondheid, duurzaamheid, ecologische doeleinden, financiële voordelen, etc. Fietsen zijn nou eenmaal zeer belangrijk als vervoermiddel voor onze hedendaagse samenleving. Misschien dat je zelf wel in bezit bent van een fiets, of juist opzoek bent naar een nieuwe fiets. Dan heb je wellicht al eens gehoord van Giga-Bikes, een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van fietsen, zoals de naam als deels verklapt.

Alleen voordat je nou echt een fiets gerelateerd product bij Giga-Bikes besteld, moet je wel zeker weten dat ze aan je eisen zullen voldoen. Wat voor klantenbeleid kan je verwachten, hoe zit het met verzendtijden, de kwaliteit, enz. Of wat voor ervaringen doen andere consumenten die bij Giga-Bikes bestellen eigenlijk op? Om nou net daar achter te komen kan je op ons platform, reviews en beoordelingen van consumenten lezen.

Over Giga-Bikes

Giga-Bikes is een onderdeel van de TOM-Group, waarbij een gigantisch assortiment in de fietsenbranche centraal staat. Het is de missive van het bedrijf om naast hun ‘’gigantische assortiment’’, ook ‘’gigantisch goede service’’ en ‘’gigantisch lage prijzen’’ aan te bieden. Het bedrijf heeft vandaag de dag dan ook een assortiment bestaande uit zo’n 4.000+ modellen. Ook kunnen ze fysiek bekeken en uitgeprobeerd worden, op de afgesloten ruimte achter de winkel. Als onderdeel uitmakende van de TOM-Group, maken ze uit tot een van de grootste webwinkels van Nederland.

Producten en diensten Giga-Bikes

Zoals al vermeld, bieden ze bij Giga-Bikes allerlei verschillende modellen fietsen aan. Maar naast fietsen hebben ze ook andere categorieën in de aanbieden zoals: accessoires, fietsonderdelen en fiets onderhoudt in de aanbieding. Deze producten zijn vaak onderverdeeld in subcategorieën, bij interesse kan je dan zelf specificeren op kenmerken denk aan: de merken, materiaal, doelgroep, kleur, prijs en meer.

Iets gevonden wat je wilt bestellen? Dan moet je wel rekening houden met de verzendkosten, die afhankelijk zijn van de grootte van je product. Om te weten hoe groot het pakket is staan afmetingen op de website bij de verzendkosten pagina vermeld. Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen ontvangst van je bestelling. Wel is het retourbeleid aan eisen onderhevig, houdt dat dus in gedachten.

Contact

Om contact op te nemen kan je een van de volgende contactgegevens handhaven. Bellen met reparatie/showroom via: 013-5821929. Bellen met de online webshop kan naar: 085-9020036. De klantenservice kan gemaild worden naar: klantenservice@giga-bikes.nl. Mailen is 24/7 mogelijk en wordt ook voornamelijk als hoofdmethode gebruikt voor de communicatie. Daarnaast kan er ook diverse informatie gevonden worden op de website van het bedrijf, denk aan informatie over retourneren, verzendingen, openingstijden en nog veel meer.

Reviews en beoordelingen Giga-Bikes

Al ooit een fiets gekocht bij Giga-Bikes? Dan willen we graag horen wat je daar van dacht! Je zou kunnen schrijven over de klantenservice, het assortiment en wat wel of niet goed ging. Laat bijvoorbeeld een complimentje achter, of schrijf over de dingen die beter kunnen/moeten. Wat voor algemeen gevoel heb je, ben je tevreden of ontevreden? Immers kunnen andere consumenten door het lezen van reviews zich een beter beeld vormen over hoe het bedrijf daadwerkelijk bevalt. Wil je meer leren over Giga-Bikes en andere bedrijven? Dan kan je bij ons diverse reviews en beoordelingen vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review