Foot Locker

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Foot Locker

Iedereen die regelmatig sportschoenen en kleding koopt, heeft beslist al een keer een winkel van Foot locker gezien of bezocht. Dit bedrijf met meer dan 2500 winkels wereldwijd is ook online actief zodat je vanachter je scherm alle producten kunt bekijken en bestellen. Maar hoe goed wordt die webwinkel door klanten gewaardeerd? Kun je zonder problemen producten retour sturen naar Footlocker? Worden je vragen en klachten door de klantenservice op de juiste manier behandeld? Lees de reviews van consumenten op onze website om antwoord op deze en andere vragen te krijgen.

Over Foot Locker

Foot Locker Europe.com BV is gevestigd in Vianen en er zijn in meer dan 20 Europese landen vestigingen van het bedrijf te vinden. In Nederland kun je onder andere terecht bij de winkels van Foot Locker in Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam en Enschede. De webshop van het bedrijf is er voor klanten die geen tijd of zin hebben om naar een van de winkels te komen. Mocht je online producten willen bestellen en vragen hebben over bezorgtijden, betaalmethodes of een Foot Locker kortingscode dan kun een van de medewerkers van deze aanbieder contacteren.

Foot Locker contact

Klanten die contact willen opnemen met de Footlocker klantenservice kunnen dat doen via de online chatservice die er op de website te vinden is of door het contactformulier in te vullen. Vanwege veiligheidsredenen is er geen telefoonnummer beschikbaar voor deze afdeling.

De producten en diensten van Foot Locker

De Foot Locker schoenen en kleding op de site zijn ondergebracht in handige productcategorieën zoals Sale, Heren, Dames, Kids en Merken. Zo kun je eenvoudig winkelen als je op zoek bent naar een Foot Locker trainingpak voor je kinderen, een nieuwe hoodie voor dames of een heren tanktop van merken zoals Adidas of Converse. Voor nieuwe producten kun je de Foot Locker releases categorie bekijken, een kalender waar precies te zien is wanneer nieuwe schoenen op de site gepresenteerd worden. Daarvoor kun je ook terecht op de sociale media van het bedrijf, bovendien kun je via Facebook en Instagram reageren en berichten naar het bedrijf sturen.

Foot Locker retour

Dit bedrijf hanteert een retourbeleid van 14 dagen om producten waar je na ontvangst toch niet tevreden over bent naar het bedrijf terug te sturen. Om dat op de juiste wijze te kunnen doen moet je het retouretiket gebruiken dat in de verpakking zit en even contact opnemen met de klantenservice om te melden dat jij een bestelling naar Foot Locker retour stuurt.

Foot Locker vacatures

Lijkt het je leuk om bij deze aanbieder aan de slag te gaan? Via de website worden de beschikbare vacatures bij Foot Locker gepresenteerd zodat jij de baan kunt vinden die bij je past. Er worden vooral veel verkoopfuncties voor de diverse filialen in ons land aangeboden.

Reviews en commentaren over Foot Locker

Wie een beoordeling over deze online shop kwijt wil kan op onze website terecht. Door je als klant die mogelijkheid te bieden is het voor ons mogelijk om te laten zien hoe Foot Locker klachten en vragen van hun klanten behandeld. Plaats jouw Foot Locker review op onze site, geef een aantal sterren en nieuwe klanten kunnen direct zien welke ervaring jij hebt met de service en kwaliteit van deze aanbieder. Met elkaar wordt het op deze manier heel makkelijk om te laten zien of Foot Locker betrouwbaar is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!