Fonteyn

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Fonteyn

De zomer is natuurlijk dé tijd om van je tuin of terras te genieten en tegenwoordig zijn er genoeg producten verkrijgbaar om dat stukje huis net zo gezellig te maken als je interieur. Online kun je bij veel winkels die tuinartikelen verkopen terecht, je moet alleen oppassen dat je een betrouwbare verkoper kiest. Je hebt er tenslotte niets aan als je de producten ontvangt en er alleen maar problemen mee hebt. Die problemen kunnen uiteenlopen van slechte kwaliteit tot slechte service en vervelende momenten omdat het bedrijf in kwestie je klacht maar niet goed wil oplossen. Daarom is het verstandig dat je de reviews op onze website leest voordat je online tuinmeubels en accessoires gaat bestellen. In al die reviews komen aanbevelingen, klachten en tips tevoorschijn die je helpen om de best gewaardeerde online shops te vinden.

Over Fonteyn

We vinden het bedrijf Fonteyn in Uddel waar een outdoor living mall van wel 35.000 m2 te vinden is. Je kunt daar naar hartelust winkelen als je een tuinhuis of zwembad zoekt. Alle producten die aangeboden worden zijn ook online te bekijken en bestellen en meer informatie over betaalmethodes, bezorging en de manier waarop je producten eventueel retour kunt sturen vind je op de site van Fonteyn terug. Zoek je bij Fonteyn een blokhut of jacuzzi? De kans is groot dat je net als vele andere klanten een passend model in het assortiment kunt vinden. Heb je vragen over het online aanbod? Neem dan contact op met de klantenservice. Je kunt bellen, mailen en zelfs videobellen met een van de medewerkers van Fonteyn in Uddel.

De producten en diensten van Fonteyn

Als je op het punt staat om bij Fonteyn tuinmeubelen te bestellen dan raden we je aan even de reviews van klanten op onze website te bekijken. Dat geldt zeker ook voor andere artikelen die je in deze online shop zoekt. Een Fonteyn loungeset kan er op de foto's leuk uitzien maar of het ook echt lekker zit kunnen andere consumenten je het beste vertellen. Ga je regelmatig naar een wellnesscentrum om van een sauna te genieten? Kijk dan ook eens of je een Fonteyn sauna in het assortiment kunt vinden die bij je wensen past. Zo kun je op elk moment in je eigen tuin optimaal genieten. Ga je liever zwemmen of heb je kinderen die van zwemmen houden? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Fonteyn verkoopt diverse soorten zwembaden. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat er iets fout gaat met de betaling van een bestelling. Het bedrijf maakt namelijk gebruik van veilige methodes waarvan creditcard en iDEAL slechts enkele voorbeelden zijn.

Reviews en commentaren over Fonteyn

Wil je een Fonteyn review plaatsen? Doe dat dan bij ons, wij zijn de juiste website om potentiële klanten te helpen. Samen met jou en je beoordeling kunnen we een objectief beeld van de plus- en minpunten van het winkelen bij deze webshop laten zien. Vind jij Fonteyn betrouwbaar? Heb je een slechte ervaring en klachten over Fonteyn? Of heb je tips en aanbevelingen voor toekomstige klanten? Laat het hen weten door er uitgebreid over te schrijven in jouw review. Zo wordt het voor nieuwe klanten een stuk makkelijker om te bepalen of zij ook hun tuinartikelen bij deze aanbieder aan willen schaffen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Lenn Zum Vörde Sive Vörding 1 jaar geleden
8.5
Ik ben onlangs bij Fonteyn geweest en ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over mijn ervaring daar. Het is waar dat ze de grootste selectie tuinproducten hebben die ik ooit heb gezien onde...

Alle reviews ( 1 )

Fonteyn- Voelen als thuis in uw achtertuin

Ik ben onlangs bij Fonteyn geweest en ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over mijn ervaring daar. Het is waar dat ze de grootste selectie tuinproducten hebben die ik ooit heb gezien onder één dak, van tuinhuizen tot zwembaden tot meubels en meer. Wat me opviel was hoe vriendelijk en behulpzaam het personeel was. Ik had wat vragen over een product waar ik naar aan het kijken was en de medewerker beantwoordde al mijn vragen geduldig en gaf professioneel advies. Ze hebben ook echt kwaliteitsmerken. Het voelt goed om te weten dat wanneer je bij Fonteyn aankoopt je weet dat je investeert in een hoogwaardige product waarvoor ze garant staan. Het beste van alles is dat hun prijzen redelijk zijn! Voor diegenen die leuke koopjes willen krijgen, houd hun website in gaten als er speciale verkoopacties zijn of meldt u aan voor de nieuwsbrief Als iemand met weinig kennis rondom buitenleven heeft Fonteyn mij geholpen bij het vinden wat bij mij past!

L
Lenn Zum Vörde Sive Vörding 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!