FC Moto

Alle reviews

FC Moto

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

FC Moto

Misschien raadde u het al aan de naam maar FC Moto is een online shop in de motorbranche, naast online zijn zij ook actief in de detailhandel en in de groothandel. Naast motor gerelateerde items verkoopt het bedrijf ook outdoor en wintersport items. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over FC Moto lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou aan toe bent. 

Over FC Moto
FC Moto werd opgericht in het jaar 1996 in de Duitse stad Aken. Het bedrijf begon eerst met fysieke winkels, drie jaar later volgde pas de online webshop. Tegenwoordig heeft FC Moto een wereldwijd klantenbestand en is zowel in de detailhandel en in de groothandel actief. In het najaar van 2011 verhuisde FC Moto naar een nieuw gebouw met een totale oppervlakte van ongeveer 3500 vierkante meter met een nieuwe capaciteit voor een succesvolle toekomst met constante groei. Het bedrijf heeft zo'n dertig werknemers die voor u klaar staan in de fysieke winkels en online. 

Producten en Diensten van FC Moto
FC Moto is dus een bedrijf in de motorbranche, maar waarmee onderscheiden zij zich dan precies van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst heeft het bedrijf een erg ruim assortiment met in totaal meer dan honderd vijftig duizend artikelen. Die artikelen zijn verspreid over diverse categorieën. Zo biedt het bedrijf alles voor uw motorfiets aan maar ook alles voor de motocross. Ook kunt u voor vrije tijdskleding bij het bedrijf terecht. Daarnaast biedt het bedrijf ook diverse outdoor producten aan, waaronder ook alles wat u maar kunt bedenken voor uw fiets maar ook voor uw ski of snowboard vakantie, het bedrijf biedt zelfs sneeuwscooters aan. Het bedrijf biedt dus voor iedereen wat wils, u hoeft dus niet perse een motor fanaat te zijn om bij het bedrijf te shoppen. 

Naast alle soorten producten onderscheidt het bedrijf zich ook in de algemene dingen zoals verzending en betaling. Zo heeft u in plaats van de gewoonlijke veertien dagen bij het bedrijf dertig dagen retourrecht en terugbetalingsgarantie. Daarnaast kunt u bij het bedrijf ook diverse manieren betalen, zoals bijvoorbeeld vooruitbetaling (Afterpay), Paypal, creditcard, per rembours, via een directe overschrijving of pas bij het afhalen van uw gewenste producten. 

Aanbevelingen, klachten en tips over FC Moto
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over FC Moto? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over FC Moto op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over FC Moto vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over FC Moto of laat uw eigen ervaring door middel van een review over FC Moto nu achter.