Elektroshop.nl

Alle reviews

Elektroshop.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Elektroshop.nl

Elektroshop.nl noemt zichzelf ook wel de professional omtrent licht en techniek. Ze bestaan inmiddels al zo'n 36 jaar en hebben dus veel praktijkervaring opgedaan in de installatiewereld door het uitvoeren van opdrachten bij mensen thuis en voor aannemers. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Elektroshop.nl lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Elektroshop.nl achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Elektroshop.nl
Elektroshop.nl is ontstaan uit een elektrotechnisch installatiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1985. Vanaf 1985 heeft Elektroshop.nl dus veel praktijkervaring opgedaan in de installatiewereld door het uitvoeren van opdrachten bij mensen thuis en voor aannemers. Hierdoor weet het bedrijf exact wat kwalitatief hoogwaardige elektromaterialen en verlichtingsproducten zijn en ook welke producten het best toegepast kunnen worden in een bepaalde situatie. Sind 14 juli 1997 is Elektroshop.nl zich gaan richten op het online verkopen van elektromaterialen en verlichtingsproducten. De combinatie van het, in het verleden werken in de praktijk en de online wereld, maakt dat Elektroshop.nl de juiste producten tegen de juiste prijzen weet aan te bieden.

Producten en Diensten van Elektroshop.nl
Elektroshop.nl specialiseert zich dus in licht en techniek, maar wat houdt dat nou precies in? Het bedrijf verkoopt diverse producten die hiermee te maken hebben, dat zijn onder andere schakelmateriaal, LED verlichting, draad en kabel, elektromaterialen, gereedschap, groepenkasten, verwarming en ventilatie. Hiervan biedt Elektroshop.nl ook diverse merken aan, zoals bijvoorbeeld Conex, Casambi, Etherma en Bohrcraft. Het bedrijf levert zowel aan de particuliere als aan de zakelijke markt. Omdat Elektroshop.nl jarenlang elektrotechnische opdrachten heeft uitgevoerd voor deze beide markten weten zij precies waar ze het over hebben en zijn ze dus ook echt gespecialiseerd in wat ze doen. 

Maar wat onderscheidt Elektroshop.nl dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst beschikt Elektroshop.nl over een eigen magazijn en een grote voorraad aan elektromaterialen en verlichtingsproducten. Hierdoor is het bedrijf in staat om bestellingen binnen één of twee werkdagen te bezorgen. Daarnaast hanteert Elektroshop.nl een zo transparant mogelijk bestelproces. DIt houdt in dat klanten via e-mail en indien nodig telefonisch worden geïnformeerd over de fase waarin de bestelling zich bevindt. Ook weet het bedrijf door zijn jarenlange ervaring en kennis wat kwalitatief hoogwaardige elektroproducten zijn, en zorgen ze dat ze uitsluitend dit soort producten verkopen aan hun klanten. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Elektroshop.nl
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Elektroshop.nl? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Elektroshop.nl op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Elektroshop.nl vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Elektroshop.nl of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Elektroshop.nl nu achter.