Elektroshop.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Elektroshop.nl

Elektroshop.nl noemt zichzelf ook wel de professional omtrent licht en techniek. Ze bestaan inmiddels al zo'n 36 jaar en hebben dus veel praktijkervaring opgedaan in de installatiewereld door het uitvoeren van opdrachten bij mensen thuis en voor aannemers. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Elektroshop.nl lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Elektroshop.nl achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent.

Over Elektroshop.nl

Elektroshop.nl is ontstaan uit een elektrotechnisch installatiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1985. Vanaf 1985 heeft Elektroshop.nl dus veel praktijkervaring opgedaan in de installatiewereld door het uitvoeren van opdrachten bij mensen thuis en voor aannemers. Hierdoor weet het bedrijf exact wat kwalitatief hoogwaardige elektromaterialen en verlichtingsproducten zijn en ook welke producten het best toegepast kunnen worden in een bepaalde situatie. Sind 14 juli 1997 is Elektroshop.nl zich gaan richten op het online verkopen van elektromaterialen en verlichtingsproducten. De combinatie van het, in het verleden werken in de praktijk en de online wereld, maakt dat Elektroshop.nl de juiste producten tegen de juiste prijzen weet aan te bieden.

Producten en Diensten van Elektroshop.nl

Elektroshop.nl specialiseert zich dus in licht en techniek, maar wat houdt dat nou precies in? Het bedrijf verkoopt diverse producten die hiermee te maken hebben, dat zijn onder andere schakelmateriaal, LED verlichting, draad en kabel, elektromaterialen, gereedschap, groepenkasten, verwarming en ventilatie. Hiervan biedt Elektroshop.nl ook diverse merken aan, zoals bijvoorbeeld Conex, Casambi, Etherma en Bohrcraft. Het bedrijf levert zowel aan de particuliere als aan de zakelijke markt. Omdat Elektroshop.nl jarenlang elektrotechnische opdrachten heeft uitgevoerd voor deze beide markten weten zij precies waar ze het over hebben en zijn ze dus ook echt gespecialiseerd in wat ze doen.

Maar wat onderscheidt Elektroshop.nl dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst beschikt Elektroshop.nl over een eigen magazijn en een grote voorraad aan elektromaterialen en verlichtingsproducten. Hierdoor is het bedrijf in staat om bestellingen binnen één of twee werkdagen te bezorgen. Daarnaast hanteert Elektroshop.nl een zo transparant mogelijk bestelproces. DIt houdt in dat klanten via e-mail en indien nodig telefonisch worden geïnformeerd over de fase waarin de bestelling zich bevindt. Ook weet het bedrijf door zijn jarenlange ervaring en kennis wat kwalitatief hoogwaardige elektroproducten zijn, en zorgen ze dat ze uitsluitend dit soort producten verkopen aan hun klanten.

Aanbevelingen, klachten en tips over Elektroshop.nl

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Elektroshop.nl? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Elektroshop.nl op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Elektroshop.nl vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Elektroshop.nl of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Elektroshop.nl nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

Y
Yinthe 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een product gekocht bij Elektroshop.nl en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn ervaring met deze website. Deze website is al sinds 1997 actief en heeft daarom vee...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige ervaring bij Elektroshop.nl

Ik heb onlangs een product gekocht bij Elektroshop.nl en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn ervaring met deze website. Deze website is al sinds 1997 actief en heeft daarom veel kennis van licht & techniek. Dit merkte ik direct aan het brede assortiment dat zij bieden, waardoor ik precies kon vinden waar ik naar op zoek was. De bestelling verliep soepel en de bezorging was snel. Ik was ook blij om te zien dat mijn product goed verpakt was, zodat er tijdens het transport geen schade zou ontstaan. Wat me vooral beviel aan Elektroshop.nl is hun uitstekende klantenservice. Toen ik een vraag had over het gebruik van mijn product, nam een medewerker vriendelijk de tijd om mij telefonisch te helpen. Het gaf me echt het gevoel dat dit bedrijf geeft om zijn klanten. Over het algemeen kan ik Elektroschop.nl sterk aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar elektronicaproduct of diensten in Nederland. Hun jarenlange expertise in LED strips, stopcontacten tot airco's hebben ze zeer hoogwaardig materiaal klaar staan

Y
Yinthe 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!