EBBM reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

EBBM

EBBM is de webshop voor elektrische buitenboordmotoren. Voor praktisch iedere boot heeft EBBM een geschikte elektromotor in zijn assortiment. Of het nu gaat om een roeiboot, een rubberboot, een visboot, een zeilboot of een grachtenboot. EBBM voert motoren in van diverse bekende merken, zoals bijvoorbeeld Minn Kota en Torqeedo.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Kun je ons bijvoorbeeld wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je misschien wel contact gehad met de klantenservice en wil je hier iets over kwijt? Aan de hand van de informatie die jij ons geeft in je reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich een objectief beeld vormen van dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over EBBM

EBBM bestaat al sinds 2008. De webshop werd oorspronkelijk als side business gecreëerd door De stille Boot in Heeg (Friesland). Van Roeden Watersport, die uit hetzelfde dorp komt, deed al veel elektrische in- en ombouw klussen voor hen. Toen de webshop te koop kwam heeft Van Roeden Watersport deze in 2016 overgenomen. Het bedrijf is dus nu in handen van Van Roeden Watersport. Wat dit bedrijf uniek maakt in de wereld van elektro motoren is dat het bedrijf een eigen jachthaven, showroom en reparatieruimte heeft. Daarnaast kan je natuurlijk ook online bestellingen plaatsen.

Producten en diensten van EBBM

EBBM heeft dus een breed assortiment aan elektrische buitenboordmotoren en aanverwante artikelen. Het bedrijf levert veel producten van bekende merken. De outboard merken waarmee EBBM werkt zijn Torqeedo, Minn Kota, Haswing en ePropulsion. En voor inboard werkt het bedrijf met WaterWorld. Weet jij niet welke motor je nou precies moet hebben voor jouw boot? Het bedrijf heeft ook een configurator op hun website die jou zal helpen bij het kiezen van een elektro motor of accu met lader die geschikt is voor jouw boot. De motor die bij jouw boot past zal in de regel een snelheid behalen van 6-8 kilometer per uur. Een krachtigere motor kan altijd, maar nooit lichter. De motor moet dan te hard werken om de boot voort te stuwen.

Het is mogelijk om online te bestellen, maar het is ook mogelijk om je bestelling op afspraak af te halen in Heeg. Als je dat wilt doen hoef je alleen maar bij het afronden van je bestelling te kiezen voor "afhalen in Heeg". Dit is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Het voordeel van afhalen is dat er natuurlijk geen verzendkosten in rekening worden gebracht.

Ervaringen, klachten en tips over EBBM

Wij zijn heel benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf voortaan misschien beter links kunnen laten liggen. Laat hieronder dus vooral jouw reviews en beoordelingen achter zodat je anderen kunt helpen met een keuze maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review