EasyToys

Alle reviews

EasyToys

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

EasyToys

Wel eens van EasyToys gehoord? EasyToys Nederland is een online webwinkel die heel veel verschillende seks speeltjes aanbiedt. Nu de lentekriebels bij iedereen weer wakker worden beginnen de webwinkels die zich met seks bezig houden het weer drukker te krijgen! De kriebel in de onderbuik dient bevredigd te worden. Of je nu op zoek bent naar een leuk speeltje voor jezelf, of een geil cadeautje voor je partner, op het internet wordt alles aangeboden wat je je kunt bedenken, en waarschijnlijk ook nog veel meer waarvan je het bestaan niet eens wist. Op ReviewsBird.nl vind je niet alleen een beschrijving van al deze online bedrijven die seksuele diensten en producten aanbieden, maar het gaat uiteraard vooral om de meningen en reviews van mensen zoals u en ik. Laat daarom ook uw persoonlijke beoordeling bij ons achter! 

Over EasyToys
EasyToys is één van de vele webshops van het bedrijf EDC Retail. Met hun jarenlange online ervaring leveren hun webwinkels inmiddels hun producten en service in Nederland, België en Duitsland en tegenwoordig ook aan andere landen in Europa. Het bedrijf is in 2006 opgestart, en inmiddels is EDC uitgegroeid tot de grootste retailer op het gebied van erotische producten binnen Europa. De EDC-Retail Group heeft inmiddels ongeveer 150 medewerkers. Naast de webshop hebben ze natuurlijk een account op Social Media en een klantenservice die volgens de website 24 uur per dag bereikbaar is voor klanten met vragen of klachten over de producten, of mensen die advies willen over hun seksuele relatie en inspanningen. 

Producten en diensten van EasyToys NL
EasyToys biedt allerlei speeltjes voor een spannend en zinderend seksleven, in alle soorten en maten.  In de webshop  is voor iedereen wel wat wil(d)s te vinden. Het assortiment van EasyToys NL bestaat uit meer dan 14.000 verschillende producten, en is volgens hun eigen zeggen met veel precisie en kennis samengesteld. EasyToys biedt haar klanten ook online hulp bij het verhogen van het seksueel genot. Je kunt bij de klantenservice en via de chat terecht voor advies, een spannend, modern vormgegeven speeltje, maar ook voor een sexy lingeriesetje en drogisterij artikelen zoals condooms, glijmiddel, libido verhogende crèmes en pillen en massage-olie. Alle bestelde producten worden binnen 24 uur thuisbezorgd in een discrete, blanco verpakking zonder vermelding van de afzender. Iedere bestelling levert spaarpunten op, en er is ook een aparte cadeau-pagina waar je goed inspiratie op kunt doen. 

Complimenten, klachten en tips over EasyToys
De ene online shop is de andere niet. Er zijn zoveel nep-webwinkels op het internet te vinden die er prachtig uitzien, maar waarbij het toch gaat op oplichters. Hoe kom je er nou achter of een webwinkel te vertrouwen is ja of nee? Natuurlijk kan je de inschrijving bij de Kamer van Koophandel controleren, maar de meest betrouwbare informatie krijg je van andere klanten. Daarom hebben wij uw hulp nodig! Heeft u wel eens iets besteld bij dit bedrijf? Of misschien heeft u de advieslijn van EasyToys NL wel eens geraadpleegd. Wij zijn heel benieuwd naar uw persoonlijke ervaringen. Laat ons weten wat u van de producten en van de service vond van dit bedrijf. Uw mening telt!