Delife

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Delife

Als je aan producten denkt die je online kunt bestellen dan komen meubels en accessoires waarschijnlijk niet als eerste bij je op. Toch zijn er genoeg bedrijven die banken en tv-meubels via hun webshop verkopen. Maar hoe gaat dat bijvoorbeeld in zijn werk als je een bestelling retour wilt sturen? Hoe weet je van tevoren welke kwaliteit je in huis haalt? Een van die online aanbieders waar consumenten ervaring mee hebben is Delife, een Duitse online shop die momenteel nog geen eigen Delife Showroom in Nederland heeft. Klanten hebben hun reviews op onze website geplaatst zodat jij op je gemak kunt lezen wat je te wachten staat als je een Delife bank of tv-meubel wilt bestellen.

Over Delife

Delife

is gevestigd in Ebersdorf in Duitsland en is een gecertificeerde Trusted Shops online winkel wat in principe betekent dat je kopersbescherming krijgt. Of dit Delife betrouwbaar maakt? Dat is een van de vragen die in de beoordelingen op onze website beantwoord wordt. Als klant kun je de veelgestelde vragen bekijken of contact opnemen met de klantenservice van Delife. Ondanks dat Delife een Duitse winkel is kun je er toch gewoon in het Nederlands je vragen stellen. Dat is vooral handig als je bijvoorbeeld niet weet hoe je een Delife kortingscode moet gebruiken. Als betalingsmethode accepteert deze webshop onder meer Klarna en PayPal.

Tv-meubels, banken en andere meubels van Delife

Het assortiment van Delife bestaat natuurlijk niet alleen uit banken en tv-meubels. Er worden ook allerlei soorten stoelen, bedden en tafels verkocht. Artikelen met grote afmetingen zoals een Delife bank worden door een transportbedrijf binnen 3 tot 5 dagen bij je thuisbezorgd. Naast al deze meubels heeft Delife ook een ruim aanbod aan accessoires en decoraties. Zo kun je er bijvoorbeeld hanglampen en tafellampen bestellen die bij je nieuwe Delife meubels passen. Heb je moeite om een eigen stijl te kiezen? Maak dan gebruik van de inspiratie tips en ideeën die je op de site van Delife kunt vinden. De producten die je hier bestelt kun je binnen 14 dagen retour sturen als je er niet tevreden over bent, de instructies over hoe je dat kunt doen krijg je als je contact opneemt met de klantenservice. Bovendien krijg je op alle Delife meubels en accessoires die je bestelt 2 jaar garantie.

Reviews en klachten over Delife

Laat als klant jouw Delife review op onze website achter om andere consumenten te wijzen op de plus- en minpunten van het bestellen bij deze online shop. Juist omdat Delife een buitenlandse onderneming is willen mensen van tevoren weten waar zij aan toe zijn. Beschrijf in jouw beoordeling of je Delife betrouwbaar vindt. Hoe heeft het bedrijf je klacht behandeld? Hoe goed werkt de kortingscode die je tijdens het bestellen bij Delife kunt gebruiken? Zoals je ziet kun je antwoord geven op vele vragen door even een paar minuten de tijd te nemen om je Delife review te publiceren. Andere consumenten zijn je bij voorbaat dankbaar dat je dat wilt doen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!