Cosmania

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Cosmania

De cosmetica industrie is alsmaar groeiend, daarbij komen steeds meer nieuwe merken en type producten op de markt. Vandaag de dag kennen we allemaal verschillende producten met diverse doeleinden. Wellicht dat je zelf ook regelmatig cosmetica producten koopt, of dat je op een zoektocht bent naar nieuwe producten. Dan kan het zijn dat je van Cosmania hebt gehoord. Een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van cosmetica.

Voordat je het besluit maakt om een bestelling bij ze te plaatsen moet je wel weten of dit het waard is, of ze eigenlijk überhaupt wel aan jouw specifieke eisen en wensen voldoen. Aspecten als de klantenservice, hoe het zit met retourneren, maar ook hoe de gemiddelde ervaring van andere consumenten is. Om precies op dit soort vragen een antwoord te krijgen, kan je bij ons reviewplatform terecht voor reviews en beoordelingen over Cosmania en andere bedrijven.

Over Cosmania

Het bedrijf Cosmania vloeit voort uit het idee om een ‘lifestyle’ cosmeticabedrijf op te richten, voor vrouwen en mannen die interesse tonen voor cosmetische producten. Naast een de online webshop hebben ze ook een fysieke winkel in Amsterdam. Naar eigen zeggen weten ze bij het bedrijf ‘’hoe fijn’’ het is om als klant goed geholpen te worden, vandaar dat ze zelf aangeven de lat hoog te leggen op het gebied van klantenservice.

In 2010 werd het idee achter het bedrijf beloond met de Marie Claire Starters Award. Een award die het succes van de onderneming ontplooien. Daarnaast verschijnen ze ook in de media, zo stonden ze eerder in de Vogue bij het stukje VOGUE: 'POSITIEVE ENERGIE'.

Producten en diensten Cosmania

Cosmania heeft als missie om producten aan te bieden van grote merken waar veel belangstelling naar is, maar in Nederland weinig aanbod. Daarbij bevinden diverse categorieën op hun website zoals: gifts, gezicht, make-up, mannen, haar, lichaam en veel meer. Ook verkopen ze bijvoorbeeld geuren van merken als Escentric Molecules en Agonist. Ze verkopen ook producten in de sale. Daarnaast is het ook mogelijk om specifiek op bepaalde merken te zoeken om je zoektocht nog meer te specificeren. Ook hebben ze een ingebouwd filter waar je aspecten als de prijs, merk, grootte en veel meer kunt aanpassen.

Op het punt om een bestelling te plaatsen? Dan kan je een van deze methodes gebruiken om te betalen: iDEAL, PayPal, Afterpay, Bancontact en Cosmania cadeaubonnen. Als je niet tevreden bent kan je retourneren, dit moet binnen 14 dagen gebeuren nadat jouw bestelling is ontvangen, daarbij moet je ook rekening houden aan Cosmania retourprocedure. In bezit can een Cosmania Kortingscode, vul deze dan in tijdens je bestelproces.

Contact

Heb je enige vragen, klachten of ideeën voor Cosmania? Overweeg dan om een van deze methodes te gebruiken om contact op te nemen. Telefonisch contact via: +31 (0) 20 718 41 19. Op werkdagen kan je online chatten. Dit nummer kan worden gebruikt om via Whatsapp contact op te nemen: 020 - 718 41 19. Als je liever via de mail contact opneemt kan dat via: support@cosmania.nl. Ook valt het bedrijf op social media te vinden als: Pinterest, Facebook, Instagram en Twitter.

Reviews en beoordelingen Cosmania
Heb je al ooit Cosmetica gekocht bij Cosmania? Laat hier dan achter hoe je dat hebt ervaren. Waren de producten naar wens of niet? Hoe beviel de klantenservice en wat kunnen andere klanten nou eigenlijk verwachten? Wij vinden dat jij het recht moet hebben om je mening over bedrijven als Cosmania ergens achter te kunnen laten. Vandaar dat je bij ons zowel reviews en beoordelingen kunt lezen, als schrijven. Meer leren over Cosmania en andere bedrijven, lees dan reviews op ons platform.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review