Camper Schoenen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Camper

Online kleding en schoenenwinkels zijn er in overvloed aanwezig. Daarom is het dus prettig dat je bij ons de reviews van consumenten over allerlei online shops en website kunt lezen. We maken je het op die manier makkelijk om er snel achter te komen hoe andere klanten de service en kwaliteit van al die webwinkels waarderen. Mocht je meer willen weten over de manier waarop bijvoorbeeld de online shop Camper Schoenen met klanten en hun wensen en klachten omgaat dan kun je dat bij ons op je gemak lezen.

Over Camper Schoenen

Camper

is een schoenenmerk dat in 1975 werd geboren op het Spaanse eiland Mallorca. Inmiddels worden de schoenen wereldwijd verkocht en in Nederland kun je terecht in diverse winkels of in de Nederlandstalige webshop van het bedrijf. Op die site vind je veel informatie over hoe je kunt bestellen, welke betaalmethodes er zijn en hoe je producten naar Camper Schoenen retour kunt sturen als je niet tevreden bent. Mocht je na het lezen van die info nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Houdt er wel rekening mee dat het telefoonnummer at je daarvoor kunt gebruiken een Spaans nummer is en dat de medewerkers alleen Engels spreken.

De producten van Camper

Bij webwinkel Camper Schoenen vind je schoenen voor dames, heren en kinderen. Om het klanten zo als jij makkelijk te maken zijn dit dan ook de drie belangrijkste productcategorieën die er in het menu vermeld staan. Zo worden er in de categorie Dames onder andere enkellaarzen, sneakers, pantoffels en hakken aangeboden. Heren hebben in hun eigen categorie de keuze uit vrijetijdsschoenen, nette schoenen en bijvoorbeeld sandalen. Ben je op zoek naar schoenen voor je kinderen? Camper heeft voor hen schoenen die makkelijk te dragen zijn zoals schoolschoenen en schoenen met klittenband. Natuurlijk is het passen van schoenen online niet mogelijk, je kunt daarvoor naar een van de winkels van Camper Schoenen in plaatsen zoals Amsterdam, Rotterdam, Maastricht of Den Haag.

De diensten van Camper

Camper Schoenen

biedt een aantal veilige betaalmethodes om je bestelling af te kunnen rekenen. Betalen met je creditcard en PayPal of achteraf met Klarna zijn enkele voorbeelden van hoe je kunt betalen. Voor de bezorging van je nieuwe schoenen heeft het bedrijf tussen de 3 en 5 werkdagen nodig en standaardbezorging kost 7 euro extra. Natuurlijk kun je met Camper Schoenen contact opnemen als je vragen hebt over het bezorgen. En dat geldt ook voor producten die je naar het bedrijf terug wil sturen. Bel of schrijf een mail als je na ontvangst van je bestelling niet tevreden bent en deze naar Camper retour wil zenden.

Reviews en commentaren over Camper

Als klant van deze online shop kun jij jouw Camper Schoenen review op onze website publiceren. Op die manier kunnen we met elkaar laten zien of Camper Schoenen betrouwbaar is of niet. Door het aantal sterren dat jij het bedrijf geeft wordt het voor nieuwe klanten heel makkelijk om direct te zien hoe goed jij de service en kwaliteit van het bedrijf vindt. Met een korte toelichting over jouw ervaring maak je jouw beoordeling het voor hen nog duidelijker.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review