borner reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Börner

Hoe kunnen we gezond en toch lekker eten? Dit is een vraag die ons al jarenlang bezig houdt. Er zijn veel studies en wetenschappelijke publicaties waarin geprobeerd wordt deze vraag te beantwoorden. De conclusies kunnen vaak anders zijn, maar over één ding zijn ze het wel eens; fruit en groenten zijn gezond. Het bereiden van deze producten kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Börner Germany biedt allerlei hulpmiddelen om het koken makkelijker te maken. Of dat ook inderdaad zo is, dat kunt u nalezen in de reviews over de bedrijven die in onze reviewgids zijn opgenomen. Door middel van het oprichten van deze reviewgids willen wij de consument een platform aanbieden waarop zij zich kunnen verenigen en hun ervaringen met elkaar kunnen delen. Wilt u ook meedoen? Laat dan uw review bij ons over Börner Germany achter en onderbouw uw persoonlijke beoordeling over het bedrijf in kwestie.

Over Börner

Het Duitse bedrijf Börner is gevestigd in Niederkail en houdt zich al 60 jaar bezig met het ontwerpen en produceren van keukengereedschappen waarmee het bereiden van groenten en fruit gemakkelijker wordt gemaakt. Alle stadia van de productie, van productontwerp tot de verzending, vinden binnen het bedrijf plaats. Börner Germany is een ISO-9001 gecertificeerd bedrijf. Hun producten worden naar meer dan 50 landen geëxporteerd. Er werken op het moment ongeveer 70 mensen voor het bedrijf.

Producten en diensten van Börner

Börner heeft als missie om snelle, veilige tools op de markt te brengen die helpen een gezondere levensstijl aan te nemen. De Borner slicers, peelers, roosters, en juicers zijn allemaal duurzame, innovatieve keukenhulpmiddelen die gebruikt kunnen worden bij de bereiding van de verse groenten en het fruit. De roestvrijstalen bladen van de gepatenteerde V-slicers zijn zo scherp en nauwkeurig geslepen dat ze ven scherp zijn als de scalp van een chirurg. Deze messen zullen bij rechtmatig gebruik jarenlang zeer scherp blijven. Bij het ontwerpen van alle producten staan gebruikersgemak en veiligheid voorop. Hierbij wordt niet alleen gelet op de veiligheid voor het gebruik, maar ook voor bij de schoonmaak. Alle producten worden geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing in verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Arabisch.

Complimenten, klachten en tips over Börner

Alle producten die uit Duitsland komen zijn van goede kwaliteit. Klopt deze stelling volgens u? Deel uw ervaringen over deze producent en leverancier van keukenhulpen met anderen. Hoe u dat kunt doen? Het is heel eenvoudig! Laat uw review achter over de bedrijven die opgenomen zijn in onze gids. Vertel andere consumenten wat u heeft ervaren met de producten en diensten van de verschillende webshops.

Jouw reviews en ervaringen helpen anderen!

Geef uw mening over de kwaliteit van het product, maar ook over de service, betalingsvoorwaarden en het retour zenden van het product zijn belang. Dit platform is bedoeld om consumenten te verenigen, samen sterker te staan tegen de opkomst van de anonieme webshops en onze ervaringen met elkaar te delen. U kunt ReviewsBird uiteraard ook gebruiken als een soort van Gouden Gids: alle bedrijven worden door ons keurig netjes in verschillende segmenten verdeeld om het zoeken te vergemakkelijken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review