Boozyshop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Boozyshop

Make-up is er in vele soorten en maten verkrijgbaar. Kies je voor producten van een bekend merk of wil je liever artikelen die duurzaam ontwikkeld en verkocht worden? Ga je voor kleurrijk of ben je meer van de donkere tinten? Door de grote vraag naar make-up en aanverwante artikelen zijn er enorm veel online shops waar je dit soort producten kunt bestellen. Maar, krijg je waar voor je geld? Lang niet iedere webwinkel is betrouwbaar en de reviews van klanten op onze website laten dat haarfijn zien. Door ze te lezen krijg je precies te zien waar je wel en waar je beter geen bestelling kunt plaatsen. De ervaringen en commentaren die consumenten bij ons delen gaan onder andere over aanbieders zoals Boozyshop, een online shop die vanuit het Zeeuwse Hulst een ruim assortiment aanbiedt.

Over Boozyshop

Zoals veel andere online shops zag ook deze webwinkel het levenslicht op de spreekwoordelijke zolderkamer. Dit was in 2008 en inmiddels is Boozyshop zo ver gegroeid dat het over een eigen magazijn en twee eigen collecties beschikt. Wat onderscheidt deze webshop van andere soortgelijke? Is het omdat je bij Boozyshop geen verzendkosten betaalt voor bestellingen boven de 35 euro? Of komt het omdat de klantenservice zo goed met klachten en opmerkingen van klanten omgaat? Is het het betaalgemak van veilige methodes zoals creditcard en Klarna? Of toch de mogelijkheid om een Boozyshop kortingscode te gebruiken om de aangeboden producten goedkoper in huis te halen? Lees de reacties en commentaren van klanten op onze website en je weet precies waarom zij voor deze aanbieder kiezen.

De producten en diensten van Boozyshop

Boozyshop verkoopt een groot scala aan make-up producten voor gezicht, lippen en ogen. Zelfs vegan make-up is in het assortiment opgenomen. De diverse producten zijn regelmatig in de aanbieding tijdens acties zoals de Boozyshop Black Friday sale of tijdens periodes dat je een cadeaucode kunt gebruiken. Ook zijn er in deze online shop allerlei huidverzorgende artikelen te vinden en bestellen. Gezichtsmaskers, serums en moisturizers zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Duurt het lang voordat je de bestelde producten thuis bezorgd krijgt? Over het algemeen wordt jouw bestelling al de volgende dag bij je thuis gebracht. Ben je niet tevreden met de artikelen die je bestelde? Dan heb je 14 dagen de tijd om ze naar Boozyshop retour te sturen.

Reviews en commentaren over Boozyshop

Juist omdat het assortiment zo groot is vinden wij het belangrijk dat jij als klant de kans moet krijgen om jouw ervaring met deze online shop te delen. Je kunt dat heel makkelijk doen door jouw Boozyshop review op onze website achter te laten. Het is de manier om nieuwe klanten te overtuigen van de goede kwaliteit die er geleverd wordt of om ze juist te waarschuwen voor klachten en problemen met producten en bezorgingen. Beschrijf daarom in jouw beoordeling uitgebreid wat de voor- en nadelen zijn van het winkelen bij deze online shop. Consumenten die deze winkel nog niet kennen willen heel graag van je weten of jij Boozyshop betrouwbaar vindt of niet.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Lorenzo 1 jaar geleden
8
Ik ben onlangs naar Boozyshop geweest om een aantal make-upproducten te kopen. Ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk was van hun assortiment en service. Ze hebben een uitgebreide coll...

Alle reviews ( 1 )

Boozyshop Review

Ik ben onlangs naar Boozyshop geweest om een aantal make-upproducten te kopen. Ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk was van hun assortiment en service. Ze hebben een uitgebreide collectie van de mooiste en betaalbare merken die je nergens anders vindt. Ik werd heel enthousiast toen ik hun webshop bezocht, want alles was heel gemakkelijk te vinden. Ze hebben verschillende categorieën voor elk soort product en het selecteren van items was dus super makkelijk. Ik heb wat vragen over bepaalde producten gesteld en de medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden ervan. Uiteindelijk heb ik iets gekozen waar ik erg blij mee ben! Als iemand op zoek is naar make-upproducten, zal ik hen absoluut aanraden om naar Boozyshop te gaan - ze zijn echt fantastisch!

L
Lorenzo 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review