Bodum reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bodum

Ben jij een echte koffie of thee liefhebber en op zoek naar naar filters, glazen en soortgelijke producten? Dan is de kans aanwezig dat je misschien al eens eerder van Bodum hebt gehoord.

Voordat je de producten van Bodum gaat aanschaffen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw wensen zal voldoen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kwesties als: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Bodum? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie van hun producten? Van wat voor soort materialen maak het bedrijf gebruik? Wat voor kosten kan ik verwachten? Hoe zit het met de levertijden en verzendkosten? Waar kan ik terecht als ik een klacht heb? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze site, Bodum reviews en beoordelingen lezen. Op basis daarvan kan je bepalen of je producten bij Bodum wilt aanschaffen.

Wat is Bodum

Volgens Bodum is hun missie puur en simpel; het bedrijf streeft namelijk naar het leveren van hoge kwaliteit koffie- en theeoplossingen, aldus Bodum. Het bedrijf stelt dat ze innoveren op basis van ontwerp, tegen een betaalbare prijs. Het bedrijf werd opgericht in 1944 in Kopenhagen, Denemarken door Peter Bodum. De producten van Bodum worden inmiddels verkocht in meer dan 55 landen, met 7 speciale Bodum winkels. Volgens Bodum is het streven naar verantwoordelijkheid voor het milieu en het streven naar duurzaam ondernemen een vitaal onderdeel van hun ethiek.

Producten en diensten Bodum

Om het aanbod van Bodum te bekijken kan je hun website bezoeken. Zo kan je gelijk verhalen lezen over verschillende Bodum artikelen en zelf een abbonementen nemen. Als je naar beneden scrollt kan je kiezen uit de populaire categorieën, zoals bijvoorbeeld: Koffie, Thee, Keuken, Buiten en meer. Daarnaast kan je ook verschillende deals vinden. Verder vallen de Bestsellers van Bodum ook op de homepagina te bekijken. Bovenaan kan je doelgerichter sorteren op basis van: Alle Categorieën, Koffie, Thee, Keuken, E-Bodum, Buiten, Koffieabbonement en Aanbiedingen. Als je op een product klikt kan je daarvan een omschrijving met specificaties, foto’s en video bekijken.

Ben je klaar om te bestellen? Dan kan je voor het betalen gebruik maken van een aantal betaalmethodes, waaronder: Visa, Mastercard, PayPal en American Express. Het bedrijf verricht momenteel alleen binnenlandse verzendingen, al kan dat misschien in de toekomst veranderen.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij Bodum, maar heb je een vraag die je weerhoud dit te doen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor een paar opties, zo kan je op de website via de FAQ pagina misschien al een antwoord op jouw vraag vinden. Daarnaast is het onderaan ook mogelijk om op ‘ondersteuning’ te klikken, en zo via een contactformulier jouw bericht te delen met de klantenservice.

Reviews en beoordelingen Bodum

Heb je al eens eerder producten bij Bodum gekocht? Of een andere soort ervaring opgedaan met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Bodum met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het namelijk eenvoudiger voor andere lezers te bepalen of ze producten bij Bodum willen bestellen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat op onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review