BlueMovement

Alle reviews

BlueMovement

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

BlueMovement

 

 

Heb je eindelijk een woonruimte gevonden die je kunt betalen, dan moet je nog eens een pak geld neertellen voor het inrichten van je woning. Voor al het witgoed kun je nu terecht bij Bluemovement. Bij dit bedrijf kun je witgoed huren! Ideaal voor als jouw zak met geld leeg is, of als je ergens slechts tijdelijk blijft wonen. Wat zijn de voordelen van het huren van een ijskast, wasmachine of droger? En zijn er ook nadelen verbonden? Lees het hier op onze site. Bij ReviewsBird.nl komt u alles te weten over de service en de kwaliteit van het online bedrijf. Wij roepen alle consumenten op om hun online ervaringen met ons te delen door een review achter te laten waarin een persoonlijke beoordeling wordt gegeven over de producten en diensten en de samenwerking met de online webshops. 

Over Bluemovement
Bluemovement is een initiatief van Bosch. Met dit initiatief draagt Bosch een steentje bij voor een schonere planeet door duurzame, nieuwe en 2e hands producten aan te bieden, die slimmer omgaan met de natuurlijke energiebronnen. Het bedrijf Bosch bestaat al sinds 1886, en het is ook al jarenlang mogelijk om een huishoudelijk apparaat te huren of op afbetaling te kopen. De website bestaat alweer sinds 1995, maar sinds kort is deze dus aangepast en wordt het accent volgens de trends op duurzaam producten en energiebesparing gelegd. 
Via de website kun je de keuze maken welk apparaat je wilt lenen, en welk abonnement je hiervoor wilt afsluiten. Zodra je aanvraag volledig is en in behandeling is genomen komen de Bosch specialisten het apparaat bij je thuis afleveren en gratis installeren.

Producten en diensten van  Bluemovement
Bij Bluemovement kun je huishoudelijke apparaten lenen, zoals ijskasten, koel vries combinaties, vrieskisten, wasmachine, drogers, vaatwassers, stofzuigers, keukenmachines en een SmartGrow 6 voor binnenshuis. Voor alle producten geldt een minimale huurtijd. Dit noemen ze de looptijd van je abonnement. Wanneer deze is afgelopen wordt het abonnement automatisch verlengt totdat je het opzegt. Na opzegging komen ze het gehuurde apparaat weer bij je ophalen. De producten die verhuurd worden zijn allemaal voorzien van innovatieve energiebesparingsfeatures en dingen zoals automatische zeepdosering, waterspaarders, enzovoort. 

Complimenten, klachten en tips over Bluemovement
Prima toch! Geen grote uitgaven meer om een was-droger combinatie aan te schaffen! Gewoon even naar Bluemovement, aangeven wat voor Bosch apparaat je wilt, en ze komen het thuis brengen, installeren, repareren, en omruilen tegen nieuwere modellen en helpen met verhuizen! En dat alles voor nog geen tientje per maand! Het lijkt te mooi om waar te zijn. Toch zijn er op dit moment nog niet zoveel kritische verhalen waaruit blijkt dat het inderdaad te mooi is. Wij zijn op zoek naar consumenten die ervaring hebben met Bluemovement en ons wat kunnen vertellen over dit bedrijf! Heeft u een apparaat gehuurd? Wat vind u van de maandelijkse prijs, de service en het apparaat zelf? Wii zouden het zeer op prijs stellen als u uw persoonlijke beoordeling in een review op onze site zou willen achterlaten.