BlueMovement

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

BlueMovement

Heb je eindelijk een woonruimte gevonden die je kunt betalen, dan moet je nog eens een pak geld neertellen voor het inrichten van je woning. Voor al het witgoed kun je nu terecht bij Bluemovement. Bij dit bedrijf kun je witgoed huren! Ideaal voor als jouw zak met geld leeg is, of als je ergens slechts tijdelijk blijft wonen. Wat zijn de voordelen van het huren van een ijskast, wasmachine of droger? En zijn er ook nadelen verbonden? Lees het hier op onze site. Bij ReviewsBird.nl komt u alles te weten over de service en de kwaliteit van het online bedrijf. Wij roepen alle consumenten op om hun online ervaringen met ons te delen door een review achter te laten waarin een persoonlijke beoordeling wordt gegeven over de producten en diensten en de samenwerking met de online webshops.

O

ver Bluemovement
Bluemovement is een initiatief van Bosch. Met dit initiatief draagt Bosch een steentje bij voor een schonere planeet door duurzame, nieuwe en 2e hands producten aan te bieden, die slimmer omgaan met de natuurlijke energiebronnen. Het bedrijf Bosch bestaat al sinds 1886, en het is ook al jarenlang mogelijk om een huishoudelijk apparaat te huren of op afbetaling te kopen. De website bestaat alweer sinds 1995, maar sinds kort is deze dus aangepast en wordt het accent volgens de trends op duurzaam producten en energiebesparing gelegd.
Via de website kun je de keuze maken welk apparaat je wilt lenen, en welk abonnement je hiervoor wilt afsluiten. Zodra je aanvraag volledig is en in behandeling is genomen komen de Bosch specialisten het apparaat bij je thuis afleveren en gratis installeren.

Producten en diensten van Bluemovement
Bij Bluemovement kun je huishoudelijke apparaten lenen, zoals ijskasten, koel vries combinaties, vrieskisten, wasmachine, drogers, vaatwassers, stofzuigers, keukenmachines en een SmartGrow 6 voor binnenshuis. Voor alle producten geldt een minimale huurtijd. Dit noemen ze de looptijd van je abonnement. Wanneer deze is afgelopen wordt het abonnement automatisch verlengt totdat je het opzegt. Na opzegging komen ze het gehuurde apparaat weer bij je ophalen. De producten die verhuurd worden zijn allemaal voorzien van innovatieve energiebesparingsfeatures en dingen zoals automatische zeepdosering, waterspaarders, enzovoort.

Complimenten, klachten en tips over Bluemovement
Prima toch! Geen grote uitgaven meer om een was-droger combinatie aan te schaffen! Gewoon even naar Bluemovement, aangeven wat voor Bosch apparaat je wilt, en ze komen het thuis brengen, installeren, repareren, en omruilen tegen nieuwere modellen en helpen met verhuizen! En dat alles voor nog geen tientje per maand! Het lijkt te mooi om waar te zijn. Toch zijn er op dit moment nog niet zoveel kritische verhalen waaruit blijkt dat het inderdaad te mooi is. Wij zijn op zoek naar consumenten die ervaring hebben met Bluemovement en ons wat kunnen vertellen over dit bedrijf! Heeft u een apparaat gehuurd? Wat vind u van de maandelijkse prijs, de service en het apparaat zelf? Wii zouden het zeer op prijs stellen als u uw persoonlijke beoordeling in een review op onze site zou willen achterlaten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Ruben Bosman 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs besloten om huishoudelijke apparaten te huren bij BlueMovement en kan het ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een soortgelijke service. Vanaf de start was...

Alle reviews ( 1 )

BlueMovement: Huishoudelijke Apparaten Huren

Ik heb onlangs besloten om huishoudelijke apparaten te huren bij BlueMovement en kan het ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een soortgelijke service. Vanaf de start was het proces eenvoudig en probleemloos. Ik was blij te ontdekken dat ik vanaf slechts €6,99 per maand huishoudelijke producten van Bosch kon huren; hierdoor werd alles veel betaalbaarder. Bovendien kwam BlueMovement elk geleverd apparaat installeren, wat betekende dat ik geen extra kosten hoefde te maken om professionele hulp in te roepen voor de installatie. Het bedrijf bood reparatie- of vervangingsdiensten aan zonder extra kosten, wat me zekerheid gaf als er iets met mijn gehuurde apparatuur zou gebeuren. Al met al ben ik erg blij met mijn ervaring bij BlueMovement. De prijzen zijn goedkoop en hebben me geholpen geld te besparen zonder kwaliteit op te offeren. Ik waardeer ook hun klantenservice en hun vermogen om eventuele problemen snel op te lossen.

R
Ruben Bosman 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!