BioGroei

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

BioGroei

Iedereen heeft er wel eens last van.. ongedierte. Beestjes die de tuin aanvreten, vervelende vliegjes in huis of zelfs bloedluizen die je kippen terroriseren. Ongedierte is niet gemakkelijk te bestrijden en vaak komt er dan ook grof geschut aan te pas. Helaas is dat grove geschut vaak ook erg slecht voor het milieu.

BioGroei is een bedrijf dat zich specialiseert in natuurlijke plaagbestrijding. Al hun producten zijn natuurlijk en biologisch waardoor het onschadelijk zou zijn voor de mens, natuur en voor huisdieren. Op deze pagina van ReviewsBird vind je alle in's en out's over BioGroei. Dit zodat jij een bewuste keuze kunt maken over jouw volgende aankoop.

Over BioGroei

Het bedrijf BioGroei werd opgericht in 1994 door Es, die al tuinierde vanaf haar veertiende jaar. In die tijd tuinierde ze altijd samen met haar vader. Dat doet zij nu nog steeds. Op haar 28ste begon het ondernemerschap te kriebelen en wilde ze graag iets met tuinieren gaan doen. Ze kwam erachter dat biologische tuinproducten nauwelijks verkrijgbaar waren en ze wilde dit voor het grote publiek toegankelijk maken. Tegenwoordig runt Es het bedrijf samen met Mathias die na zijn studie in het bedrijf is gestapt. Hij is nu bedrijfsleider. Nog voor Mathias afstudeerde als ingeniuer was hij al wel bezig met BioGroei. Ondertussen heeft het bedrijf acht vaste mensen in dienst en worden zij ondersteund door mensen van St. Kamillus in Bierbeek en leerlingen van Woudlucht in Leuven.

Producten van BioGroei

Het doel van BioGroei is dus om ongedierte en plagen te bestrijden, maar wel op een natuurlijke manier. Zo ben je met BioGroei aaltjes bijvoorbeeld er zeker van dat de aaltjes in je tuin verdwijnen, maar dat je huisdieren nog gewoon los kunnen lopen. En met BioGroei roofmijten ben je er zeker van dat die vervelende beestjes op een natuurlijke manier verdwijnen zonder dat de rest van je tuin kapot gaat.

Het begrip duurzaam probeert BioGroei ook door te trekken in de rest van hun bedrijfsvoering. Zo gebruikt het bedrijf voor het inpakken op maat gemaakte dozen om de hoeveelheid vulmateriaal te beperken en als er al iets opgevuld word, word dat gedaan met gerecycleerd materiaal.

Retourbeleid van BioGroei

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van het retourbeleid van BioGroei. Door de aard van bepaalde producten in hun assortiment is het namelijk niet mogelijk om deze te retourneren, omdat deze producten maar een beperkte levensduur hebben. De verkoop is dan na succesvolle betaling ook definitief. Andere producten zoals bijvoorbeeld mechanische hulpmiddelen en feromoonvallen hebben geen korte vervaldatum en deze kunnen dan ook gewoon geruild of geretourneerd worden.

Aanbevelingen, klachten en tips over BioGroei

Wij zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan. Laat daarom jouw ervaring hieronder achter door middel van een review en/of beoordeling. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review