Beddenreus

Alle reviews

Beddenreus

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Beddenreus

Tegenwoordig is het heel normaal om een bed te hebben in u kamer, maar dit is niet altijd zo geweest. Bedden waren namelijk voor de rijken, de egyptenaren ontdekten als eerst hoe comfortabel een bed nou eigenlijk is. In de romeinse tijd waren de bedden ook een statussymbool en zij hadden het iets beter gedaan dan de egyptenaren. 

Na de middeleeuwen sliepen armen nog steeds niet allemaal in bedden, maar de meeste sliepen op een dunne matras of onder dierenhuiden tegen de kou. In de tijd van de renaissance had koning Lodewijk maar liefst 413 bedden in bezit die bedekt werden met goud, zilver en parels.    

Heeft u al een luxe bed in u slaapkamer of bent u nog op zoek? De mens heeft op zijn minst 7 tot 9 uur slaap nodig en een bed is daarom belangrijk. Daarom is het ook belangrijk om reviews te lezen van verschillende aanbieders, zo weet u zeker dat u de juiste bed gekozen heeft.   
 
Over Beddenreus
Beddenreus maakt duidelijk dat het alles heeft voor u slaapkamer en een uitstekende nachtrust. Zij willen ervoor zorgen dat u fit en uitgerust wakker wordt met de producten en accessoires die zij in het assortiment hebben 

Beddenreus is verkozen tot beste winkelketen in 2020 op het gebied van slapen. Daar zijn zij trots op en willen dat ook zo houden door altijd te innoveren en nieuwe producten op de markt te brengen. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende bedrijven. 
 
Beddenreus is onderdeel van Beter bed Holding B.V. dat schijnt een marktleider te zijn op het gebied van slaapartikelen. U kunt gemakkelijk bestellen via de website of langskomen bij een van de winkels, op deze manier kunt u bijvoorbeeld kijken hoe deze bedden daadwerkelijk liggen en van alles uittesten.

Producten en diensten Beddenreus
Alles wat u kunt bedenken dat met slapen te maken heeft kunt u wel vinden bij beddenreus. Het is zeer eenvoudig om te bestellen via de website. U kunt ook gemakkelijk het assortiment bekijken onder meer dan 5 categorieën die zij beschikbaar stellen.   

U kunt op de website bijvoorbeeld kiezen uit bedden, matrassen, boxsprings, topmatrassen, bedbodems, beddengoed, kasten en accessoires. Zij hebben ook verschillende aanbiedingen en bijvoorbeeld onder matrassen vindt u een actie tot ongeveer 50%  

Zij bieden verschillende matrassen met acties en u kunt alle producten vinden op de website. Aan de rechterzijde als u een categorie heeft gekozen kunt u gemakkelijk filteren welke attributen voor u geschikt zijn. Op de website kunt u met verschillende betaalmethoden betalen en u kunt ook zelf een afleverdatum kiezen op werkdagen van 08.00 tot 17.00.

Complimenten, klachten of tips voor Beddenreus
Als u recent een bed of matras heeft gekocht bij beddenreus, zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld verschillende artikelen gekocht en is alles bij u bezorgd? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Beddenreus willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Beddenreus.