BagsPlaza

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

BagsPlaza

Ben je opzoek naar een leuke tas die goed mee kan met de laatste mode trends? Dan ben je er vast achter gekomen dat het niet altijd even makkelijk is om zo’n product te vinden. Een bedrijf dat je daarbij misschien kan helpen is BagsPlaza.

Voordat je een tas bij BagsPlaza gaat aanschaffen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen. Denk daarbij aan kwesties als: wat kan ik allemaal vinden in de collecties van BagsPlaza? Biedt het bedrijf ook nog andere producten naast tassen aan? Uit wat voor materialen bestaan de tassen? Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit en garantie? Voldoet BagsPlaza wel aan dit soort verwachtingen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, BagsPlaza reviews en beoordelingen lezen. Op basis daarvan kan je bepalen of het bedrijf geschikt is voor jou.

Wat is BagsPlaza

BagsPlaza is een website waar je producten kunt vinden die de laatste tassen trends weerspiegelen, zoals het bedrijf zelf stelt. Het bedrijf is niet een producent van hun eigen merk tassen, maar een leverancier van allerlei tassenmerken. Het team is dagelijks bezig met het opsporen van goede tassen deals, zodat ze die weer kunnen aanbieden aan hun eigen klanten. De website is onderdeel van Ridam Notions B.V., dat gevestigd is in Breukelen.

Producten en diensten BagsPlaza

Wil je het assortiment van BagsPlaza bekijken? Dan kan je daarvoor hun webshop bezoeken. Bij aankomst staat er gelijk een collectie voor je klaar. Verder kan je ook afgeprijsde tassen vinden. Daarnaast is het mogelijk om uit een aantal collecties, waaronder: New Arrivals, Vans en HVISK te kiezen op de homepagina. Weet je niet zeker welke tas het beste bij jou past? Dan kan je daar achter komen bij ‘Welk type ben jij?’. Je kunt ook de laatste tassentrends op de site vinden. Tassen zijn verdeeld onder een aantal categorieën, waaronder: Tassen, Laptoptassen, Rugzakken, Accessoires, Shop Bewust en Sale. In de Shop Bewust categorie kan je merken vinden die bijvoorbeeld aandacht schenken aan milieubewustheid en goede arbeidsomstandigheden.

Als je op een product klikt kan je daarover een beschrijving met specificaties, garantie & service lezen. Wil je gaan bestellen? Dan kan je betalen kan op een aantal manieren, waaronder: iDEAL, Mastercard, Visa, PayPal en American Express. Bestellingen worden geleverd door PostNL of DHL.

Contact

Wil je tassen kopen bij BagsPlaza, maar heb je een vraag of opmerking die je het liefst eerst wilt delen met het bedrijf? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan gaat dat op een aantal manieren, zo kan je voor telefonisch contact bellen met het nummer: +31 30 808 0318. Stuur je liever een berichtje via de mail? Dan gaat dat naar het adres: klantenservice@bagsplaza.nl. Zelf een persoonlijk bezoekje brengen gaat ook aan Broekdijk West 18, 3621 LV, Breukelen, Nederland. Doe je graag meer onderzoek naar de onderneming? Dan kan je daarvoor KVK nummer: 30053703 en BTW nummer: NL003633093B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen BagsPlaza

Heb je al eens eerder tassen of andere producten bij BagsPlaza besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij weten hoe dat gegaan is! Deel je mening over BagsPlaza met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerden om een realistischer beeld over BagsPlaza te ontwikkelen. Wil je meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen? Dan kan je daarvoor ons reviewplatform bezoeken.

Ben je op zoek naar andere online kleding winkels? Neem een kijkje naar Zalando lounge reviews of Miinto reviews om er achter te komen wat men vindt van hun service. Het is belangrijk om reviews van andere mensen te lezen zodat je deze ervaringen, meningen, beoordelingen en klachten in overweging kan nemen bij het kiezen voor de beste online kleding winkel. Op onze website kan je soortgelijke winkels vergelijken met elkaar zodat jij de beste keuze kan maken! Onze site met Luxplus reviews en Boohoo reviews kunnen je op weg helpen bij het maken van deze keuze.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review