Babykadowinkel.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Babykadowinkel.nl

Is er in uw familie of vriendenkring een nieuwe baby geboren? Bent u op zoek naar een grappig, handig of leuk cadeautje voor de kersverse ouders of de baby? Er zijn heel veel online shops die babyartikelen aanbieden. En natuurlijk kunt u die ook cadeau doen! De webshop babykadowinkel.nl heeft alleen maar babyspullen en geboortekado’s in hun aanbod, maar deze zaak heeft geen fysieke winkel. Hoe weet u of de spulletjes die ze leveren van goede kwaliteit zijn? En natuurlijk is het ook dat u het bestelde product op tijd in huis heeft. Daarom is het een goed idee dat u een vergelijkingssite raadpleegt. Hier kunt u de persoonlijke ervaringen lezen van andere shoppers die bij Babykadowinkel.nl zijn geweest. Heeft u ook een review die u met ons wilt delen? Laat in uw review uw beoordeling weten over het product en de service. Ook als u niks negatiefs heeft op te merken ver Babykadowinkel.nl horen wij dat graag! Vergelijkingssites hebben niets met reclame te maken, maar de beste reclame is altijd nog de mond-tot-mondreclame. Daarom is het achterlaten van een review erg belangrijk.

Over Babykadowinkel.nl
De online webshop Babykadowinkel.nl biedt precies aan wat de titel al doet vermoeden; cadeautjes voor de pasgeboren baby. Bestellen is vrij eenvoudig, en de in Nederland populaire betaalmethode iDEAL is op de website opgenomen. Bedrijven in Nederland die een bulkbestelling willen plaatsen kunnen op rekening bestellen. De verzendkosten in Nederland bedragen 5 euro. De webshop heeft een Webshopkeurmerk, wat staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Het is onbekend wie deze online shop is opgericht en hoe lang deze al bestaat. Wel kunnen wij u vertellen dat het op de website afgedrukte telefoonnummer naar Vlaanderen verwijst.

Producten en diensten van Babykadowinkel.nl
In deze webshop vindt u een groot aanbod aan cadeaus voor een baby, maar ook een zeer ruim assortiment aan baby cadeautjes voor de kersverse ouders. Het assortiment bestaat uit rompertjes, badjassen voor het pasgeboren kindje, knuffels, rammelaars, decoratie voor de babykamer en nog veel meer. Veel van deze cadeaus kunnen op verzoek bedrukt worden met de naam van de baby, of een korte tekst. Deze tekst kan ook geborduurd worden. Ook is het toevoegen van een persoonlijk kaartje geen enkel probleem. Het materiaal van het voor de baby artikelen gebruikte textiel bestaat uit katoen en badstof. U kunt ook een babymand, of complete kraamkado’s bestellen. Wanneer u een account aanmaakt krijgt u bij iedere aankoop spaarpunten waardoor u flinke kortingen kunt krijgen. Veilig online betalen kan via verschillende betaalmogelijkheden. De bestelling wordt zo snel mogelijk bezorgd op het adres dat u heeft opgegeven. Babykadowinkel.nl heeft ook nog een leuk assortiment aan cadeaus voor opa & oma, oom & tante, mama & papa en de zwangere kip zelf.

Complimenten, klachten en tips over de Babykadowinkel.nl
Geweldig toch? Een beer of badjas met de naam van de kleine erop? Dat wordt een herinnering voor het leven! En op de website ziet het er super lief en leuk uit! Of de producten ook zo zijn? Dat lezen wij graag in uw persoonlijke review terug!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review