Amsterdenim

Alle reviews

Amsterdenim

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Amsterdenim

Een stukje Amsterdam kopen? Dat klinkt al gauw als een dure grap, maar nee, dat kan nu ook in de vorm van fashion. Wellicht heb je al eens tijdens je zoektocht naar een nieuwe denim broek, jas, of andere modeartikel van ze gehoord, Amsterdenim. Amsterdenim is — zoals de naam al doet suggereren — een Nederlands modebedrijf gericht op denim producten.

Voordat je een bestelling bij Amsterdenim plaatst moet je zeker weten dat het is wat je naar zoekt. Aspecten als de klantenservice, kwaliteit van de producten en wat voor ervaringen consumenten die eerder bij ze kopen opdoen, zijn dan ook erg belangrijk tijdens je bestelproces. Om precies over dit soort factoren meer te leren kan je op onze reviewsite terecht voor reviews en beoordelingen.

Over Amsterdenim
Amsterdenim  is een Nederlands bedrijf uit Amsterdam. Het modebedrijf is hopeloos verliefd op denim en wil dit in haar producten uitstralen. ‘’Koop minder, koop beter’’, is een van de gedachten van het bedrijf, duurzaamheid speelt dan ook een belangrijke rol voor het bedrijf. Alle goede dingen in het leven worden alleen maar beter met de tijd, net als premium denim. Het bedrijf is opgericht in 2014, door Ben Fokkema, uit liefde voor denim. Zijn slogan bedraagt dan ook: ‘’koop een stukje Amsterdam’’.

Amsterdenim BV is een dochteronderneming van De Dam Holding BV, deze opereert onder de exclusieve licentie van Warmoestraat BV. Het logo en de naam van het bedrijf zijn geregistreerd bij handelsmerken.

Producten en diensten Amsterdenim
Als modebedrijf kan je diverse soorten artikelen bij het bedrijf vinden, uiteraard veelal voorzien van denim. Enkele voorbeelden zijn: jeans, t-shirts, truien, korte broeken, jassen, accessoires en overhemden & vesten. Producten van Amsterdenim worden door diverse leveranciers als: Zalando, Bolcom, Amazon en V&D verkocht. Het bedrijf heeft haar online winkel gesloten, een statement kan daarover worden gevonden, op de website. Op dit moment wordt je doorgestuurd naar Zalando, waar nog steeds Amsterdenim producten te vinden zijn.

Contact
Heb je vragen, klachten of nieuwe ideeën voor het bedrijf? Dan zou je een van de volgende contact methodes in acht kunnen nemen. Telefonisch contact via: +31 (0)20 - 334 6678. Mailend contact gaat via: info@amsterdenim.com. De klantenservice van het bedrijf is momenteel bereikbaar van 09:00-17:00, op werkdagen. Ook valt het bedrijf op diverse social media te vinden onder de naam @amsterdenim. Het volgende adres kan ook gebruikt worden: Amsterdenim B.V. Spijkerkade 11 1021 JS, Amsterdam.

Laat een review achter
Al ooit een bestelling geplaatst bij Amsterdenim BV? Laat hier dan in de vorm van een review achter wat je daar van dacht. Wij vinden namelijk dat jij een platform nodig hebt waar je jouw mening over bedrijven kwijt moet kunnen, dat kan bij ons! Schrijf bijvoorbeeld over hoe je de klantenservice vond. Of wat voor algemene indruk het bedrijf op je heeft gemaakt. Wat je dacht van de kwaliteit van het product, of wat men kan verwachten van de producten. Op deze manier help je ook andere consumenten door ze een beter beeld te geven over hoe Amsterdenim, in de werkelijkheid bevalt. Wil je meer leren over Amsterdenim, en/of andere bedrijven? Dan kan je bij ons terecht voor reviews en beoordelingen.