Allekabels

Alle reviews

Allekabels

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Allekabels

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe kabels, kun je de bekende bouwmarkten gaan afstruinen. Tegenwoordig kun je echter net zo goed de computer aanzwengelen en het internet op gaan. Gemak dient immers de mens. Online zijn er vele webshops die kabels verkopen, waaronder Allekabels .nl.

Omdat je bij een website echter nooit direct ziet met wie je te maken hebt, kan het geen kwaad om vooraf even te kijken wat andere klanten over een webshop te zeggen hebben. Krijgt Allekabels reviews die positief zijn, of hebben mensen dingen aan te marken? Het antwoord op die vraag vind je op ReviewsBird. Kijk snel verder!

Over Allekabels
Allekabels is een Nederlandse webshop die, zoals de naam al zegt, kabels verkoopt. De website is actief sinds het 2005. Op de Allekabels contact pagina lezen we dat het adres van Allekabels’ hoofdkantoor in Kerkrade is, maar dat de winkel drie verschillende bedrijfslocaties telt. In 2019 heeft Allekabels haar twee miljoenste klant verwelkomd. Verder lezen we dat de winkel meer dan 330 medewerkers heeft en sinds de oprichting meer dan 10 miljoen orders heeft verwerkt.

Producten en diensten van Allekabels
Bij Allekabels kun je terecht in verschillende soorten en maten. Zo kun je bij de webshop kabels voor de stroomvoorziening, geluidssysteem of verlichting bestellen, maar heet Allekabels bijvoorbeeld ook stekkerdozen, USB of HDMI-kabels. Ook verkoopt de webshop ook andere elektronica-artikelen, zoals computermuizen, batterijen, beveiligingscamera’s of lampen. Zo verkoopt Allekabels kerstverlichting, maar ook gewone LED. In totaal verkoopt Allekabels meer dan 170.000 producten via haar website. Wellicht ook wat voor jou.

Verzending, verzendkosten en retouren bij Allekabels
Wanneer je hebt gevonden wat je nodig hebt, kun je jouw order plaatsen. Je kunt ervoor kiezen om direct te betalen of tot twee weken na de ontvangst van je levering. De verzendkosten bij Allekabels bedragen €3,95 voor briefpost en €4,95 voor pakketpost. Je kunt je bestelling van Allekabels afhalen bij een van de PostNL pakketpunten. Dit kost altijd €3,95.

Een product van Allekabels retour sturen kan ook. Dit moet binnen 14 dagen aangevraagd worden. Je kunt een retourformulier invullen en het product terugsturen. Of er verzendkosten voor het retour betaald moeten worden hangt af van de situatie. Indien het product bijvoorbeeld defect is, zal Allekabels betalen, indien u simpelweg niet tevreden bent of het product, komen de retourkosten op uw rekening.

Inloggen met je Allekabels account
Wanneer je vaker bij Allekabels bestelt, kun je een account aanmaken. Hiermee kun je met groter gemak je bestelling volgen, sneller bestellen en een overzicht krijgen van voorgaande bestellingen. Om deze gegevens in te zien kun je bij Allekabels inloggen op jouw account.

In 2021 is naar buiten gekomen dat Allekabels (naast enkele andere bedrijven) slachtoffer waren geworden van een datahack. Bij dit datalek zijn klantgegevens en wachtwoorden van zo’n 3,6 miljoen mensen zijn gekraakt en doorverkocht.

Klachten, complimenten of tips voor Allekabels
Heb jij al eens wat besteld bij Allekabels? Graag horen we dan wat jouw ervaringen zijn met deze webshop. Jouw review is waardevol, want met jouw beoordeling kunnen nieuwe klanten beter bepalen bij welke webshop zij het beste hun kabels of andere elektronica-artikelen kunnen bestellen. Bedankt voor je tijd!